header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kefirproducten zal naar verwachting USD 5,6 miljard bereiken in 2032, met een groei van 11,25% CAGR

Oct 21, 2024 10:37 AM ET

Overzicht van de markt voor kefirproducten:

Kefirproducten, een gefermenteerde zuivel- of niet-zuiveldrank rijk aan probiotica en voedingsstoffen, hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen door een groeiend bewustzijn van darmgezondheid en de voordelen van probiotica. Oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Europa, is kefir uitgegroeid tot een wereldwijde gezondheidstrend, gewaardeerd om zijn vermogen om de spijsvertering te ondersteunen, het immuunsysteem te versterken en het algehele welzijn te verbeteren.

De markt voor kefirproducten werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,93 miljard en zal naar verwachting stijgen van USD 2,14 miljard in 2023 tot USD 5,6 miljard in 2032. De markt zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 11,25% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

Omdat consumenten steeds meer kiezen voor gezondere voedingsopties, heeft de markt voor kefirproducten een gestage groei doorgemaakt. Deze stijging in de vraag wordt grotendeels veroorzaakt door een groter bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van probiotica, een groeiende interesse in functionele voedingsmiddelen en een toename in lactose-intolerantie en alternatieve zuivelproducten. Vanaf 2024 zal de markt voor kefirproducten naar verwachting aanzienlijk groeien door een combinatie van gezondheidsbewuste consumenten en veranderende dieetvoorkeuren.

Kefir Products Market

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor kefirproducten zijn onder andere: Lifeway Foods, Kefir Culture Company, Danone, Westby Creamery, Vitality Superfoods, Wallaby Organic, Ellenos Yogurt, Stonyfield Farm, California Performance Co, The Greek Gods, Organic Valley, Horizon Organic, KEFIR!, Kéfiré, Nancy’s Probiotic Foods.

Markt Segmentatie:

De markt voor kefirproducten kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, distributiekanaal en verpakkingstype. Deze segmenten helpen fabrikanten, retailers en marketeers om consumentenvoorkeuren beter te begrijpen en zich hierop te richten.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen – Ontvang een gratis voorbeeldrapport om de waardevolle inzichten en gegevens te bekijken die wij bieden.

  1. Op producttype

– Gewone kefir: Traditionele gewone kefir blijft een basisproduct voor consumenten die de voorkeur geven aan niet-gearomatiseerde, natuurlijke opties. Dit product wordt geprefereerd door mensen die kefir in hun dieet willen opnemen vanwege de probiotische inhoud, zonder toevoeging van suikers of kunstmatige smaakstoffen. Gewone kefir wordt vaak gebruikt in smoothies, saladedressings of alleen geconsumeerd.

– Kefir met een smaakje: Kefir met een smaakje heeft aan populariteit gewonnen omdat het een breder publiek aanspreekt, vooral diegenen die de smaak van gewone kefir te wrang vinden. Er zijn verschillende soorten kefir met fruitsmaak, die de voordelen van kefir combineren met de zoetheid en smaak van bessen, mango of ander fruit. Kefir met een smaakje biedt consumenten een aangenamere manier om te profiteren van de voordelen van kefir voor de gezondheid, terwijl de natuurlijke zuurheid wordt gemaskeerd.

– Probiotische kefir: Probiotische kefir heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt vanwege de verbeterde gezondheidsvoordelen. Probiotica zijn levende micro-organismen die de darmgezondheid en spijsvertering helpen verbeteren. Probiotische kefirproducten zijn verrijkt met extra stammen nuttige bacteriën, waardoor ze nog aantrekkelijker zijn voor gezondheidsbewuste consumenten. Deze producten worden steeds vaker op de markt gebracht als functionele dranken die de spijsvertering kunnen verbeteren, het immuunsysteem kunnen ondersteunen en het algehele welzijn kunnen verbeteren.

– Andere kefirproducten: Dit segment omvat snacks op basis van kefir, kefir smoothies en niet-zuivel kefir gemaakt van amandel-, kokos- of sojamelk. Met een toename in lactose-intolerantie en veganisme worden niet-zuivel kefir producten steeds populairder. Ze bieden dezelfde probiotische voordelen als traditionele zuivelkefir, en zijn geschikt voor een breder publiek met specifieke dieetwensen.

  1. Naar distributiekanaal

– Supermarkten en Hypermarkten: Deze grote verkooppunten domineren de distributie van kefirproducten en bieden consumenten een breed scala aan opties. Supermarkten en hypermarkten zijn vaak de bestemming voor consumenten die kefirproducten willen kopen vanwege hun toegankelijkheid en het gemak van one-stop-shopping. Naarmate de vraag naar functionele voedingsmiddelen en dranken toeneemt, blijven supermarkten hun assortiment kefirproducten uitbreiden, waardoor ze gemakkelijk verkrijgbaar zijn voor een brede consumentenbasis.

– Buurtwinkels: Buurtwinkels spelen ook een rol in de distributie van kefirproducten, vooral voor consumenten die onderweg zijn. Eenpersoons kefirdrankjes en kefirproducten in snackformaat zijn populair in deze winkels, omdat ze tegemoet komen aan consumenten die op zoek zijn naar snelle, gezonde opties. Het assortiment in buurtwinkels kan echter beperkter zijn dan in grotere winkels.

– Online retailers: De opkomst van e-commerce heeft kefirproducten wereldwijd toegankelijker gemaakt voor consumenten. Online retailers bieden een breed scala aan kefirproducten, waaronder gespecialiseerde en nicheproducten die mogelijk niet verkrijgbaar zijn in lokale winkels. Consumenten waarderen het gemak van levering aan huis en de mogelijkheid om verschillende producten gemakkelijk online te vergelijken. Daarnaast hebben abonnementsdiensten voor probiotische en op kefir gebaseerde producten aan populariteit gewonnen, waardoor consumenten hun favoriete producten regelmatig kunnen ontvangen zonder een fysieke winkel te bezoeken.

– Andere distributiekanalen: Dit segment omvat speciaalzaken, biologische voedingswinkels en boerenmarkten. Deze verkooppunten richten zich op gezondheidsbewuste consumenten die liever winkelen in nichemarkten die biologische, non-GMO en ambachtelijke kefirproducten aanbieden. Hoewel deze kanalen niet hetzelfde bereik hebben als supermarkten, bieden ze een unieke winkelervaring voor consumenten die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige, gespecialiseerde kefirproducten.

  1. Op verpakkingstype

– Flessen: Kefir wordt het meest verkocht in flessen, die handig zijn voor zowel thuisgebruik als onderweg. Kefir in flessen, verkrijgbaar in verschillende formaten, is op grote schaal verkrijgbaar via alle verkoopkanalen. Door de transparantie van plastic of glazen flessen kunnen consumenten het product zien, wat een belangrijke factor is bij aankoopbeslissingen.

– Dozen: Kartons zijn een andere populaire verpakkingsoptie voor kefirproducten, vooral in milieubewuste markten. Kartons worden gezien als duurzamer en milieuvriendelijker dan plastic flessen. Ze zijn ook licht en gemakkelijker te vervoeren, waardoor ze de voorkeur genieten bij aankopen voor grote gezinnen.

– Bekers: Kefirbekers, die vaak op de markt worden gebracht als alternatief voor yoghurt, bieden een handige optie voor eenpersoonsconsumptie. Deze bekers zijn populair in buurtwinkels en supermarkten, voor consumenten die een snelle snack of maaltijdvervanger willen die zowel voedingswaarde als probiotische voordelen biedt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt van kefirproducten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/kefir-products-market-27313

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor kefirproducten vertoont verschillende trends in verschillende regio’s. De marktdynamiek in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s weerspiegelt verschillen in consumentenvoorkeuren, bewustzijn van probiotica en distributiekanalen.

  1. Noord-Amerika: De kefir markt in Noord-Amerika groeit snel, gedreven door de toenemende vraag naar probiotica-rijk voedsel. Consumenten in de VS en Canada worden gezondheidsbewuster en zijn op zoek naar producten die de darmgezondheid bevorderen en functionele voordelen bieden. Zuivelkefir is wijdverbreid populair in deze markten, maar er is ook een groeiende trend naar niet-zuivelkefirproducten om tegemoet te komen aan lactose-intolerante en veganistische consumenten. De aanwezigheid van gevestigde kefirmerken in de VS en Canada ondersteunt de groei van de markt verder.
  2. Europa: Europa is van oudsher een sterke markt voor kefirproducten vanwege de oorsprong in Oost-Europa. Landen als Rusland, Polen en Duitsland consumeren al lange tijd kefir als hoofdbestanddeel van hun dieet. De Europese kefirmarkt is volwassen, maar er is nog steeds groeipotentieel naarmate meer consumenten in West-Europa zich bewust worden van de voordelen van probiotica. Kefir met een smaakje en biologische opties worden steeds populairder in deze regio en spelen in op de behoeften van consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en gezondere alternatieven voor traditionele zuiveldranken.
  3. Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor kefirproducten. Een stijgend besteedbaar inkomen, een toenemend gezondheidsbewustzijn en een groeiende middenklasse stimuleren de vraag naar probiotica-rijke voedingsmiddelen en dranken. In landen als China, Japan en Zuid-Korea wordt kefir gepromoot als een functionele drank die de spijsvertering ondersteunt en de immuniteit verbetert. De introductie van zuivelvrije kefir in deze regio heeft de markt verder vergroot, vooral onder consumenten die de voorkeur geven aan plantaardige alternatieven.
  4. Andere regio’s: In andere regio’s, waaronder Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, staat de kefirmarkt nog in de kinderschoenen. Naarmate de consument zich meer bewust wordt van de probiotische voordelen en het besteedbaar inkomen toeneemt, zal de vraag naar kefirproducten echter naar verwachting stijgen. Deze regio’s vertegenwoordigen een onaangeboord potentieel voor kefirfabrikanten die hun wereldwijde aanwezigheid willen uitbreiden.

De markt voor kefirproducten maakt wereldwijd een sterke groei door, gedreven door de toenemende vraag naar probiotica-rijke voedingsmiddelen en dranken. Met een divers productaanbod, van gewone en gearomatiseerde kefir tot probiotica-verrijkte en niet-zuivel opties, komt de markt tegemoet aan een breed scala van consumentenvoorkeuren. Omdat consumenten gezondheid en welzijn steeds belangrijker vinden, zal de vraag naar kefirproducten naar verwachting in alle regio’s groeien, waarbij innovaties in verpakkingen en distributiekanalen de expansie van de markt verder ondersteunen.

Lees meer:

Europese Geurmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-fragrance-market-21387

Europese markt voor aloë vera gel: https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-aloe-vera-gel-market-21438

Amerikaanse ijsmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-ice-cream-market-21444

Hennepzaadolie markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hemp-seed-oil-market-21543

Groothandelsmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wholesale-products-market-21478

Markt voor koffiecapsules: https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-capsule-market-21596

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten biedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Kefir Products Market,Global Kefir Products Market,Kefir Products,Kefir Products Market Size,Kefir Products Market Share,Kefir Products Market Trends,Kefir Products Market Overview,Kefir Products Market Research,Kefir Products Market Anlaysis