header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beheersoftware voor coworkingruimtes zal tegen 2032 naar verwachting USD 6,2 miljard bereiken met een CAGR van 8,3% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 21, 2024 11:00 PM ET
Marktoverzicht

De softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes is de afgelopen tien jaar aanzienlijk gegroeid, omdat de vraag naar flexibele werkomgevingen blijft toenemen. Coworking spaces zijn gedeelde kantooromgevingen waar particulieren en bedrijven op flexibele basis bureaus of kantoren kunnen huren. Deze ruimtes zijn steeds populairder geworden door de opkomst van freelancers, trends op het gebied van werken op afstand en startups die op zoek zijn naar kosteneffectieve alternatieven voor traditionele kantoorhuur. Om deze ruimtes efficiënt te beheren is gespecialiseerde software nodig die taken als het boeken van bureaus, het plannen van vergaderruimtes, ledenbeheer, facturering en het opbouwen van een gemeenschap kan afhandelen.

Met software voor het beheer van coworkingruimtes kunnen exploitanten hun activiteiten stroomlijnen, de gebruikerservaring verbeteren en hun winstgevendheid verhogen door het gebruik van de ruimte te optimaliseren. Met de wereldwijde verschuiving naar hybride werkmodellen en werk op afstand, aangewakkerd door de COVID-19 pandemie, heeft de vraag naar coworking-ruimtes een hoge vlucht genomen, wat de groei van de markt voor beheersoftware verder heeft gestimuleerd. Naarmate coworking-ruimtes hun aanbod uitbreiden en diversifiëren, blijft de behoefte aan geavanceerde softwareoplossingen voor het beheer van boekingen, facturering en communicatie met leden toenemen.

Vraag een gratis staal aan van dit strategisch rapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/31162

Belangrijkste marktsegmenten

De softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes kan worden gesegmenteerd op basis van type gebruik, organisatiegrootte en functionaliteit.

1. Type implementatie
  • Cloud-gebaseerde software: Cloud-gebaseerde software voor coworkingbeheer heeft veel aandacht gekregen vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit. Exploitanten hebben overal toegang tot de software en deze wordt vaak geleverd met regelmatige updates, zodat gebruikers altijd over de nieuwste functies beschikken. Cloud-gebaseerde oplossingen zijn ideaal voor coworking-exploitanten met meerdere locaties of diegenen die op zoek zijn naar eenvoudige toegang op afstand.
  • Software op locatie: On-premises software wordt geïnstalleerd op de servers van het bedrijf en biedt meer controle over gegevens en beveiliging. Het vereist echter een aanzienlijke investering vooraf en doorlopend onderhoud, waardoor het minder populair is in vergelijking met cloud-gebaseerde oplossingen. Het heeft meestal de voorkeur van grote coworking-exploitanten met speciale IT-resources.
2. Omvang organisatie
  • Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s): KMO’s vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de coworking space-industrie. Deze bedrijven kiezen vaak voor flexibele en betaalbare softwareoplossingen die met hun bedrijf kunnen meegroeien. Naarmate kmo’s uitbreiden, kiezen ze vaak voor software voor coworkingbeheer om operationele taken te automatiseren, zodat ze zich kunnen concentreren op het opbouwen van een community en het aanbieden van diensten.
  • Grote ondernemingen: Grotere coworkingexploitanten, vooral die met meerdere locaties, hebben uitgebreidere softwareoplossingen nodig met geavanceerde functies zoals het beheer van meerdere locaties, analyses en geautomatiseerde facturering. Deze oplossingen helpen bij het stroomlijnen van activiteiten en bieden inzicht in ruimtegebruik, voorkeuren van leden en financiële prestaties.
3. Functionaliteit
  • Ruimte- en middelenbeheer: Dit omvat tools voor het boeken van bureaus, het plannen van vergaderruimtes en het toewijzen van middelen. Operators kunnen deze functies gebruiken om het gebruik van hun beschikbare ruimte en middelen te maximaliseren.
  • Facturering en facturatie: Geautomatiseerde facturerings- en factureringsfuncties zijn cruciaal voor het beheer van coworkinglidmaatschappen, eenmalige boekingen en andere diensten. Deze tools helpen fouten te verminderen, zorgen voor tijdige betalingen en vereenvoudigen het financieel beheer voor operators.
  • Lidmaatschapsbeheer: Met deze functionaliteit kunnen coworkingbeheerders ledenprofielen beheren, toegang controleren en met leden communiceren. Dit is vooral nuttig voor het bevorderen van de betrokkenheid van de gemeenschap en het verbeteren van de algemene coworkingervaring.
  • Analyse en rapportage: Geavanceerde softwareoplossingen bieden gegevensanalyse en rapportagefuncties die inzicht geven in het gebruik van de ruimte, de tevredenheid van de leden en de financiële prestaties. Deze analyses helpen operators om datagestuurde beslissingen te nemen om hun diensten en winstgevendheid te verbeteren.

Koop nu een premium onderzoeksrapport voor uitgebreide marktinzichten – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=31162

Laatste nieuws

De softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes evolueert voortdurend met nieuwe productinnovaties, partnerschappen en overnames.

1. Productinnovaties

Verschillende softwareleveranciers richten zich op het ontwikkelen van innovatieve functies om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van coworking-exploitanten. Als reactie op de toenemende vraag naar hybride werkoplossingen introduceren veel softwareleveranciers bijvoorbeeld functies die het beheer van extern en hybride werk mogelijk maken. Dit omvat integraties met tools voor videoconferenties, virtuele kantoorplatforms en mobiele apps waarmee leden vanaf elke locatie bureaus of vergaderruimtes kunnen reserveren.

2. Fusies en overnames

Fusies en overnames komen vaak voor in de softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes, omdat bedrijven hun mogelijkheden en aanwezigheid op de markt willen uitbreiden. Recentelijk zijn er verschillende opmerkelijke overnames geweest waarbij grotere technologiebedrijven kleinere coworking softwarebedrijven hebben overgenomen om hun productaanbod te verbeteren of nieuwe markten te betreden.

3. Samenwerkingsverbanden

Partnerschappen tussen aanbieders van software voor coworkingbeheer en vastgoedbedrijven of vastgoedbeheerders komen steeds vaker voor. Deze samenwerkingen hebben als doel volledig geïntegreerde oplossingen te bieden die vastgoedbeheer combineren met de exploitatie van coworkingruimtes, waardoor het voor eigenaars en beheerders van gebouwen gemakkelijker wordt om gedeelde kantooromgevingen te beheren.

Belangrijkste bedrijven
  • OfficeSpace Software
  • LiquidSpace
  • Nexudus
  • ROOM
  • OfficeRnD
  • iOffice Spacewell
  • Pivotdesk
  • HubbleHQ
  • Deskpass
  • Instellen
Markt Drivers

Er zijn verschillende factoren die de groei van de softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes stimuleren.

1. Stijging van werken op afstand en hybride werken

De verschuiving naar werken op afstand en hybride werken heeft de vraag naar flexibele coworking spaces versneld. Bedrijven nemen steeds vaker afstand van traditionele kantoorhuurcontracten en doen een beroep op coworking spaces om hun werknemers een flexibele werkomgeving te bieden. Deze verschuiving heeft geleid tot een grotere behoefte aan software voor coworkingbeheer die de complexiteit van het boeken en beheren van flexibele ruimtes aankan.

2. Toename van freelancers en starters

De groei van de gig-economie en de opkomst van freelancers en startups hebben aanzienlijk bijgedragen aan de vraag naar coworking spaces. Freelancers en kleine bedrijven geven de voorkeur aan coworking spaces omdat ze kosteneffectieve oplossingen met flexibele voorwaarden bieden. Naarmate het aantal coworking spaces groeit, groeit ook de behoefte aan software om de activiteiten efficiënt te beheren.

3. Groeiende populariteit van gedeelde kantoorruimtes

Gedeelde kantoorruimtes zijn ook populair geworden bij bedrijven, vooral voor satellietkantoren en teams die aan tijdelijke projecten werken. Deze trend heeft het klantenbestand voor coworking spaces uitgebreid en de vraag naar geavanceerdere beheertools gestimuleerd.

4. Focus op gemeenschapsvorming

Bij coworking spaces gaat het niet alleen om het leveren van bureaus en kantoorapparatuur, maar ook om het bevorderen van een gemeenschapsgevoel. Veel coworkingbedrijven gebruiken beheersoftware om met leden in contact te komen, evenementen te organiseren en netwerkmogelijkheden te creëren, wat de tevredenheid van de leden en hun retentie vergroot.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de Coworking Space Management Software Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/coworking-space-management-software-market-31162

Regionaal inzicht

De markt voor beheersoftware voor coworkingruimtes groeit in verschillende regio’s, met belangrijke trends die elke markt vormgeven.

1. Noord-Amerika

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een van de grootste markten voor software voor het beheer van coworkingruimten. De regio is de thuisbasis van tal van coworking-exploitanten, variërend van wereldwijde spelers zoals WeWork tot kleinere, onafhankelijke ruimtes. De hoge adoptie van technologie, de groeiende gig-economie en de verschuiving naar hybride werkmodellen stimuleren de vraag naar software voor coworkingbeheer in deze regio.

2. Europa

Europa ziet ook een aanzienlijke groei in de softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes, vooral in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. De groeiende trend van werken op afstand, in combinatie met de opkomst van startende technologiebedrijven en freelancers, stimuleert de vraag naar coworking spaces en de softwareoplossingen die deze ondersteunen.

3. Azië-Stille Oceaan

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken in de softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes. Landen als India, China en Singapore zien een stijging van het aantal coworking spaces als gevolg van de snelle groei van startups, digitale nomaden en kleine en middelgrote ondernemingen. De toenemende adoptie van cloud-gebaseerde software en de focus op het bouwen van tech ecosystemen stimuleren de groei van de markt in de regio.

4. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika

Hoewel kleiner in vergelijking met Noord-Amerika en Europa, zijn Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika opkomende markten voor software voor het beheer van coworkingruimtes. Het groeiende aantal startups, de opkomst van coworking spaces in grootstedelijke gebieden en de toenemende focus op ondernemerschap dragen bij aan de vraag naar coworking-oplossingen in deze regio’s.

Conclusie

De softwaremarkt voor het beheer van coworkingruimtes is klaar voor een aanzienlijke groei, gedreven door de toenemende vraag naar flexibele werkruimtes, de vooruitgang in softwareoplossingen en de opkomst van externe en hybride werkmodellen. De belangrijkste spelers innoveren voortdurend en breiden hun aanbod uit, waardoor de markt de komende jaren aanzienlijke groeikansen biedt.

Verken MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Markt voor slimme procestoepassingen
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-process-application-market-31107

Markt voor rolstoelrobots —————————————————————————————-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/robotic-wheelchair-market-10115

3D Time Of Flight-beeldsensor markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-time-of-flight-image-sensor-market-31159

3D-markt voor virtuele omheiningen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-virtual-fence-market-31169

Ai schrijfassistent softwaremarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-writing-assistant-software-market-31158

Big Data in de e-commercemarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-in-e-commerce-market-31186

Blockchain in de landbouw en voedselvoorzieningsketen markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-agriculture-and-food-supply-chain-market-31200

Business Activity Monitoring Software Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/business-activity-monitoring-software-market-31167

Zakelijke uitgavenbeheersoftwaremarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/business-spend-management-software-market-31175

Markt voor boekhoudoplossingen voor goede doelen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/charity-accounting-solution-market-31161

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Coworking Space Management Software Market Size,Coworking Space Management Software Market Share,Coworking Space Management Software Market Trend,Coworking Space Management Software Market Growth