header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Belangrijke openbaarmaking

Door de iCrowdNewswire-website en de bijbehorende pagina’s te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze belangrijke openbaarmaking en de gebruiksvoorwaarden, het privacybeleid, de copyrightmelding en de abonnementsvoorwaarden.

Belangrijke bekendmaking:

iCrowdNewswire.com is een digitale nieuwsdienst en website die wordt beheerd door iCrowdNewswire, LLC, een naamloze vennootschap in Florida. Alle beveiligingsgerelateerde activiteiten worden uitgevoerd door onafhankelijke externe organisaties. iCrowdNewswire is niet gelieerd aan een geregistreerde makelaar/dealer of lid van FINRA OF SIPC en verwerkt, verwerkt of beheert geen investeringstransacties. iCrowdNewswire geeft geen beleggingsadvies of advies. Door deze website en zijn pagina’s te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze belangrijke openbaarmaking en de gebruiksvoorwaarden, het privacybeleid, het auteursrechtbeleid en de abonneevoorwaarden. iCrowdNewswire.com is alleen bedoeld voor geaccrediteerde investeerders. iCrowdNewswire doet geen investeringsaanbevelingen. Geen enkele communicatie via deze website of enig ander medium mag worden opgevat als een aanbeveling voor een effectenaanbieding op of van een investeringsplatform. Geen enkele communicatie via deze website of enig ander medium mag worden opgevat als een aanbeveling om deel te nemen aan aankopen, donaties, donaties, beloningsprogramma’s, aanmoedigingsprogramma’s, abonnementsaanbiedingen, lidmaatschapsaanbiedingen of aanbiedingen van welke aard dan ook. Er wordt geen garantie gegeven met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie op de iCrowdNewswire-website of zijn pagina’s. Bedrijfsvermeldingen op deze website zijn alleen geschikt voor geaccrediteerde beleggers die bekend zijn met en het hoge risico van particuliere investeringen accepteren. Effecten die via onderhandse plaatsingen worden verkocht, worden niet openbaar verhandeld en zijn bedoeld voor beleggers die geen liquide investeringen nodig hebben. Er kan geen garantie worden gegeven dat de evaluatie correct is of overeenkomt met markt- of sectorevaluaties. Daarnaast kunnen beleggers voorwaardelijke aandelen ontvangen waarvoor een houdperiode van toepassing kan zijn. Bedrijven die op zoek zijn naar investeringen in onderhandse plaatsing, bevinden zich doorgaans in een vroeger ontwikkelingsstadium en zijn nog niet volledig getest op de openbare markt. Beleggen in onderhandse plaatsingen vereist een hoge risicobereidheid, lage liquiditeitsproblemen en langetermijnverplichtingen. Beleggers moeten het zich kunnen veroorloven hun volledige inleg te verliezen.

Iedereen die deze website gebruikt, moet voldoen aan alle toepasselijke wetten van de rechtsgebieden die verband houden met hun effectenaanbod en mag niet vertrouwen op deze website om naleving van die wetten te garanderen.