header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Consumer Audio Market naar verwachting 234,2 miljard dollar bij een AGR van 16,3 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 3, 2022 6:28 AM ET

De wereldwijde Consumer Audio Market geniet een enorme tractie. De proliferatie en groeiende populariteit van audioapparatuur onder mensen stimuleert de verkoop van hoofdtelefoons, headsets, soundbars, luidsprekersystemen en microfoons. Bovendien stimuleert de toenemende vooruitgang in connectiviteit en Bluetooth-technologie de marktgroei. Belangrijke trends in audio streaming & live entertainment stimuleren het marktaandeel van consumentenaudio.

Met de toenemende toename van elektronische apparaten zal de markt de komende jaren naar verwachting exponentieel groeien. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde consumentenaudiomarkt tegen 2030 naar schatting 234,2 miljard dollar bereiken, met een aanzienlijke groei van 16,3% met dubbele cijfers tijdens de prognoseperiode (2022-2030). De opkomst van populaire spraakassistenten bepaalt de groeivooruitzichten van de markt wereldwijd.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 234.2 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 16.3van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10465

Het gebruik van consumentenaudio groeit onder jongeren en bij outdooractiviteiten zoals wandelen en kamperen. Daarnaast doen de stijgende verkoop van smartphones en de groeiende voorkeur voor het luisteren naar muziek tijdens het reizen de marktwaarde verder stijgen. De markt is de afgelopen jaren sterk gegroeid, geleid door de toenemende populariteit van draagbare producten.

De groeiende populariteit van geïntegreerde muziekstreamingplatforms zoals Spotify en iTunes beïnvloedt de verkoop van audioapparatuur voor consumenten. Deze ontwikkelingen voorspellen ook de hoogtijdagen die de consumentenaudiomarkt binnenkort zal beleven. De toenemende concurrentie tussen de marktspelers op het gebied van prijs, functies, kwaliteit en ontwerp heeft geleid tot hoge investeringen in O & D.

Industry Trends

De toenemende toepassing van op AI gebaseerde referentieplatforms om spannende ervaringen op het gebied van spraak, muziek en multimedia te leveren op draagbare luidsprekers, soundbars, tv’s en meer is de laatste trend die tijdens de marktanalyse is waargenomen. Ook professionele DJ’s en meer gebruiken steeds vaker geavanceerde interfaces voor geluidstransformatie en personalisatie van audioconsumptie om liedjes & audiomemes te maken, karaoke te zingen, Cappella te spelen en tunes te mixen.

Met die interfaces kunnen gebruikers bovendien thuis, in de auto of op het werk moeiteloos communiceren met hun apparaten met kristalheldere stem zonder achtergrondgeluiden en verrijkt met gepersonaliseerd naar een bepaalde avatar.

Als podcasts en digitale media blijven stijgen, zullen de marktinkomsten blijven stijgen. Veel van de grote podcastaanbieders hebben echter geen oog voor indicatieve trends, zoals de demografische kloof en het feit dat algemene podcastluisteraars een groter aandeel hebben. De populairste podcastbronnen, zoals Spotify, Apple en Pandora, beginnen hun limiet te bereiken en de binnenlandse groei vertraagt over het algemeen.

Audio streaming service gebruikers en abonnees worden weerspiegeld in de grote aantallen streaming diensten die abonnee- en maandelijkse gemiddelde gebruikersgegevens delen. Bij het graag delen is een volledig beeld beschikbaar. Amazon en Apple delen bijvoorbeeld geen informatie over hun muziekdiensten, maar de inkomsten uit het formaat suggereren dat alle grote diensten een aanzienlijk gebruik door consumenten zien.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/consumer-audio-market-10465

Consumer Audio Market Segments

De consumentenaudiomarkt wordt gesegmenteerd in producten, connectiviteitsoplossingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in twee segmenten. Het productsegment is onderverdeeld in hoofdtelefoons, headsets, soundbars, luidsprekersystemen, microfoons en andere. Het connectiviteitssegment is onderverdeeld in bedraad en draadloos. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Consumentenaudiomarkt Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde consumentenaudiomarkt vanwege de grote populariteit van audioapparatuur en het hoge besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking in de regio. Bovendien stimuleert de groeiende trend van slimme huizen met apparaten en elektronica die met gebaren of stemgeluid worden bediend, de marktvraag in de regio. Ook de grote technologische vooruitgang, naast aanbieders van technologie in de regio, stimuleren de groei van de regionale Consumer Audio Market.

Fabrikanten van audioapparatuur voor consumenten in de regio streven ernaar digitale audiostreamingtechnologieën, exclusieve, eeuwigdurende licenties en gerelateerde activa te verwerven om hun digitale platforms te verbeteren en te versnellen. Ze streven er ook naar om hun klanten audio streaming en monetisatie diensten aan te bieden om hun inkomstengroei te stimuleren.

Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10465

Consumentenaudiomarkt Competitieve analyse

De consumentenaudiomarkt lijkt gediversifieerd door de aanwezigheid van veel populaire merken. Spelers nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en product/technologie lancering om een groter concurrerend aandeel te krijgen. Industriële spelers investeren lokaal en in opkomende landen aanzienlijk om hun productiecapaciteit en distributienetwerk uit te breiden.

Op 02 september 2022 demonstreerde GrAI Matter Labs (GML), een leverancier van op de hersenen geïnspireerde ultra-low latency & high precision computing, samen met zijn partner StreamUnlimited, een toonaangevende ontwikkelaar van verbonden audio & IoT-producten, meerdere nieuwe toepassingen die zijn ontwikkeld met behulp van Life-Ready AI in muziek en consumentenaudio op de IFA-2022. s Werelds eerste real-time muziek/mediabronscheiding AI-platform combineert de expertise van de bedrijven in productontwikkeling voor consumentenapparaten in connected audio, IoT en AI.

Players die de wereldwijde consumentenaudiomarkt leiden zijn onder meer HARMAN International Industries, Inc., Apple Inc., Bose Corporation, Sony Corporation, Sonos, Inc., DEI Holdings, Inc., VIZIO, Inc., Sennheiser Electronic GmbH & Co. Kg, VOXX International Corporation, Ossic Corporation, Plantronics, Inc., Phazon, Trüsound Audio, Bragi, Jam, Earin, Human Inc, Jaybird, Devialet, en Dali A/S, onder anderen.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire