header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cutting Tools Market Manufacturing Trends geprojecteerd USD 31 miljard door wereldwijde omvang, verkoop, regio’s, vraag en prognose 2030

Oct 3, 2022 6:26 AM ET

Industry 4.0 Drives Cutting Tools Market Demand Overview

De vooruitzichten van de snijgereedschappenmarkt lijken uiterst veelbelovend, voornamelijk als gevolg van snel groeiende productiesectoren wereldwijd. Volgens MRFR zal de wereldwijde markt voor snijgereedschappen naar verwachting 31 miljard dollar opleveren in 2030, met een groei van 6,20 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030). Aanzienlijke investeringen in CNC-technologie zijn een belangrijke drijvende kracht achter de stijging van de markt.

Cutting Tools Market Demand Overview

De toekomst van gereedschapsbeheer ligt in voortdurende digitalisering & automatisering; daarom wordt verwacht dat Industrie 4.0-ready apparaten een grote vraag zullen hebben in alle industrieën. Aangezien de productiesectoren blijven groeien, wordt verwacht dat snijgereedschappen exponentieel zullen toenemen en aan de veranderende behoeften van de klant zullen voldoen. De marktwaarde zal in de komende periode waarschijnlijk verder escaleren.

De belangrijkste spelers op de markt voor snijgereedschappen zijn,

  • OSG Corporation
  • Iscar Ltd.
  • Kennametal Inc.
  • Mapal
  • Robert Bosch GmbH
  • Stanley Black & Decker Inc.
  • Makita Corporation
  • ICS Cutting Tools Inc.
  • Snap-on
  • Klein Tools Inc.
  • OTTO Baier GmbH
  • Sandvik AG
  • Hilti Corporation
  • Ingersoll Cutting Tools
  • Kyocera Cutting Tools Group
  • Fraisa SA
  • Asahi Diamond Industrial Co. Ltd.
  • J Schneeberger Maschinen AG
  • Vollmer
  • Ceratizit Group
  • Hitachi Koki Co. Ltd en onder andere.

Avail Free Sample Pages Here: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4027

Snijgereedschappen worden veel gebruikt bij boor- en andere productiebewerkingen om verschillende materialen met geometrisch complexe oppervlakken te snijden. Het toenemende gebruik van snijgereedschap in zware industrieën, zoals de bouw &, timmerindustrie, automobielindustrie, fabricage en andere industrieën, heeft de marktdynamiek drastisch veranderd. Aangezien deze industrieën hun productassortiment en complexiteit blijven uitbreiden, zal de vraag naar hoogwaardige snijgereedschappen naar verwachting verder toenemen.

Snijgereedschappen zijn essentieel voor veel industrieën en tonen de voordelen van investeren in een technologisch geavanceerde toekomst. Het gebruik van snijgereedschappen zorgt voor minder tijd voor het naslijpen van een gereedschap & , hoge verspanings-/metaalverwijderingspercentages en slijpschijfkosten en voor een hoge productie.

Snijgereedschappen Marktsegmenten

De markt voor snijgereedschappen is onderverdeeld in gereedschapstypen, materiaalsoorten, toepassingen en regio’s. Het gereedschapstype segment omvat indexeerbare inzetstukken (indexeerbaar draaien &, indexeerbaar frezen, indexeerbaar gaten maken, indexeerbaar draadsnijden, overige) en massief rond gereedschap. Hiervan heeft het segment massief rond gereedschap het grootste marktaandeel.

Het materiaaltype segment omvat gecementeerd hardmetaal, snelstaal, keramiek, roestvrij staal, polykristallijne diamant, kubisch boornitride, exotische materialen en andere. Hiervan neemt het segment gecementeerd carbide het grootste marktaandeel voor zijn rekening.

Het toepassingssegment omvat lucht- en ruimtevaart, defensie, auto’s, bouw, elektronica, olie, gas, energieopwekking, hout, matrijzen en andere. Hiervan neemt het automobielsegment het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Het regionale segment omvat het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific, Amerika, Europa en de rest van de wereld. Hiervan is het APAC-segment goed voor het grootste marktaandeel.

Snijgereedschapmarkt regionale analyse

APAC is wereldwijd de grootste markt voor snijgereedschap. De gevestigde toepassingsindustrieën, zoals elektronica, auto’s en consumentenproducten, stimuleren de marktgroei. Bovendien stimuleert de beschikbaarheid van voldoende grondstoffen en kostenconcurrerende arbeidskrachten in de regio de marktinkomsten. De snelle groei in de productie- en bouwsector versnelt het marktaandeel van de regio. China, India en Zuid-Korea zijn belangrijke markten voor snijgereedschappen.

Noord-Amerika staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor snijgereedschappen. De grote technologische vooruitgang in productietechnieken en de snel groeiende productiesector ondersteunen de waarde van de markt voor snijgereedschappen in deze regio. Bovendien verhoogt de hoge productvraag van de ontluikende bouw- en industriële sectoren in de regio de markt voor snijgereedschappen.

Vraag een verbazingwekkende korting aan: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4027

De markt voor snijgereedschappen in Europa laat een positieve groei zien. Ook de snelle adoptie van snijgereedschappen, naast de snel groeiende automobiel- en energieopwekkingsindustrie in de regio, biedt aanzienlijke marktkansen. Bovendien escaleert de vraag naar zuinige voertuigen en lichtgewicht auto-onderdelen de waarde van de markt voor snijgereedschappen in de regio.

Cutting Tools Market Competitive Analysis

De zeer competitieve markt voor snijgereedschappen lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel gevestigde spelers. De belangrijkste spelers in de sector hanteren strategische benaderingen, zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen. Ze doen strategische investeringen om hun onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren. Fabrikanten streven ernaar complete oplossingen voor gereedschapsbeheer te bieden.

Met de voortdurende digitalisering is er aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van volledig geautomatiseerde gereedschappen, waardoor ze veilige overdracht van digitale gereedschapsgegevens van de bewerkingsmachine mogelijk maken. Ook is er een enorme vraag naar een hoogwaardig productassortiment dat zich kan uitstrekken van een grote verscheidenheid aan gereedschapshouders, krimpende & balanceertechnologie, en gereedschapvoorinstellers tot hardmetalen frezen & 3D-sensoren.

Talk To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4027

Zo heeft de Haimer Groep onlangs, op 16 aug, 2022 aangekondigd dat de Haimer Groep zijn geavanceerde geautomatiseerde krimp- en snijgereedschap – Automation Cube – zou demonstreren op AMB 2022, de internationale tentoonstelling voor metaalbewerking die van 13 tot 17 september 2022 wordt gehouden. De handlingtaken van Automation Cube worden uitgevoerd door een cobot die het krimpen & ontkrimpen en het meetproces van gereedschappen met een zeer nauwkeurige lengteherhaalbaarheid ondersteunt.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire