header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale visitekaartjes zal naar verwachting 242,3 miljoen USD bereiken met 11,2 AGR tegen 2027 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 3, 2022 6:13 AM ET

De wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes kent een voortdurende stijging van de inkomsten. Het gemak van het lezen van informatie en een laag energieverbruik zijn belangrijke factoren die de markt stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de booming wereldwijde digitale visitekaartjesmarkt naar verwachting 242,3 MN USD bereiken tegen 2027, met een groei van ongeveer 11,2 AGR tijdens de geschatte periode (2021-2027).

Beside, het gemak van het delen van visitekaartjes via tekst (SMS), e-mail, QR-codes en grote sociale media platformen beïnvloedt de marktaandelen. De toenemende technologische vooruitgang en de verspreiding van digitalisering stimuleren de marktwaarde. De markt zal naar verwachting een grote vraag kennen vanwege het groeiende aantal toepassingen. Digitale kaarten bieden meer voordelen dan traditionele papieren visitekaartjes.

Ze zijn papierloos en dragen dus bij aan verschillende milieu-initiatieven. Veiligheid is een ander opmerkelijk kenmerk van deze kaarten waarmee men kan kiezen wie er toegang toe heeft en wie ze opnieuw kan verspreiden. Verschillende shows en conferenties waar professionals uit de industrie en inkopers wereldwijd slimme evenemententools/toepassingen gebruiken die badges van afgevaardigden kunnen scannen om informatie te verzamelen om contactloze gezondheids- en veiligheidsprotocollen op de locatie prioriteit te geven.

Digital Business Card Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Omzetverwachting in 2027:

USD 242.3 Miljoen

Groeipercentage:

CAGR van 11.2van 2021 tot 2027

Studieperiode:

2021 -2027

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10696

Industry Trends

Gedigitaliseerde visitekaartjes zijn een trend in de marketing- en reclamewereld. Digitale of virtuele visitekaartjes bevorderen een papierloze omgeving, met een grote beschikbaarheid en toegankelijkheid onderweg. Deze kaartjes kunnen met één klik worden gedeeld via elke communicatie-app zoals WhatsApp, waardoor het gemak van het hebben van deze kaartjes binnen handbereik is. Zo helpen digitale visitekaartjes de klantervaring en het merkimago te verbeteren.

Resultant, veel organisaties hebben deze technologie geadopteerd om hun werknemers in staat te stellen hun visitekaartjes onderweg te hebben. De meeste ondernemingen vertrouwen op digitale oplossingen voor gemak en groei en gebruiken digitale hulpmiddelen om het kantoorbeleid en de klantervaring te verbeteren. Deze digitale kaarten vervangen snel de traditionele visitekaartjes met hun immense voordelen.

Digital Business Card Market Segments

De markt is gesegmenteerd in typen, platforms, toepassingen, prijzen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in individuele, zakelijke en zakelijke gebruikers. Het segment van de zakelijke gebruikers neemt het grootste deel voor zijn rekening en zal naar verwachting zijn dominante positie tijdens de beoordelingsperiode behouden. Het platformsegment is onderverdeeld in iOS, Android en Windows. Hiervan is Android het belangrijkste segment binnen de markt en zal het naar verwachting zijn dominantie behouden tijdens de beoordelingsperiode.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in bedrijfseigenaren, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen & reizen, software & IT, onderwijs & opleiding, financiën & makelaars, gezondheid & schoonheid, consultants, en anderen. Hiervan dragen ondernemers, marketingbureaus, verkoopondernemers en consultants het meest bij aan de groei van de markt.

Het prijssegment is onderverdeeld in maandelijks en jaarlijks. Van deze segmenten heeft het jaarlijkse prijssegment het grootste marktaandeel vanwege de zware korting op jaarabonnementen die bij dit plan beschikbaar zijn. De meeste bedrijven en ondernemingen kiezen voor jaarabonnementen. Anderzijds groeit het individuele segment snel. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes.

Bekijk volledig rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market-10696

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes. De grote marktgroei wordt toegeschreven aan de technische vooruitgang en de toenemende vraag naar digitale ontwikkelingen in deze regio. Noord-Amerikanen zijn milieubewuster, wat naast het belang van duurzaamheid bij bedrijven en ondernemingen de marktgroei stimuleert. Daarnaast stimuleert de snelle verschuiving naar het digitale visitekaartje om informatie meer digitaal uit te wisselen de marktvraag.

De regio Azië-Pacific kent een toenemende adoptie van digitale visitekaartjes technologie. Factoren zoals de snelle digitalisering onder bedrijven en de verschuiving naar online en sociale media in deze regio stimuleren de vraag naar digitale visitekaartjes. Meer bedrijven schakelen over op digitale marketing- en reclametools, en de invoering van digitale technologie in steeds meer bedrijven onderbouwt het marktaandeel van de regio.

Japan, Zuid-Korea, China, Australië en India zijn belangrijke markten in de regio. Ook belangrijke Zuidoost-Aziatische landen zoals Singapore en Maleisië zijn opgedoken als winstgevende markten. Bovendien bieden kleine en middelgrote organisaties grote kansen voor de APAC-markt voor digitale visitekaartjes.

Competitieve analyse

De markt voor digitale visitekaartjes lijkt concurrerend vanwege talloze gevestigde spelers met een wereldwijde aanwezigheid. Innovaties, fusies & overnames, samenwerking en expansie blijven de belangrijkste trends voor de toonaangevende spelers. De markt zou getuige zijn van een intensievere concurrentie met meer O & D innovaties en M & A. Digitale visitekaartjes start-ups op zoek naar mede-investeerders om de financiering die nodig is voor zakelijke expansie te stimuleren.

Sommige marktspelers nemen nieuwe zakelijke strategieën, zoals de oprichting van ontwikkelingscentra in verschillende ontwikkelingslanden om de groei van het bedrijf te stimuleren. Getuige de toenemende trend van digitalisering en virtualisatie in de verschillende industrieën, streven aanbieders van digitale visitekaartjes ernaar om hun voetafdrukken op het wereldwijde platform uit te breiden.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10696

Op 17 mei 2022 kondigde Blinq, een in Melbourne gevestigde ontwikkelaar van digitale visitekaartjes, bijvoorbeeld aan dat het ongeveer US$ 3,5 miljoen heeft opgehaald bij Blackbird en Square Peg Capital om zijn activiteiten verder uit te breiden. Blinq is van plan deze fondsen te gebruiken om zijn groei uit te breiden, meer unieke producten te ontwikkelen, meer bedrijfsfuncties toe te voegen en meer directories aan te sluiten op zijn platform.

Players die de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes leiden, zijn onder meer HiHello, Inc. (VS), Haystack (Australië), Inigo (VS), L-Card (VS), Switchit (VS), Adobe (VS), Techno Infonet (India), ME (VS), SnapDat (VS), CamCard (VS), Mobilo (VS), COM (Quancore Group – India), Knowee (Spanje), Lulu Systems, Inc. (VS), en Vistinkard (India), onder andere.

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/business-process-outsourcing-bpo-services-market-2022-innovation-business-strategy-future-technology-top-key-companies-analysis-to-2030

https://icrowdnewswire.com/ticket-printers-production-market-growth-emerging-trends-qualitative-outlook-top-10-key-players-analysis-expert-review-demand-amp-forecast-by-2030

https://icrowdnewswire.com/location-based-services-market-2022-by-top-10-leading-players-key-strategies-size-trends-outlook-expert-review-amp-forecast-by-2030-mrfr-report

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire