header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor operationele technologiebeveiliging groeit door de toenemende toepassing van Industrie 4.0 tegen 2030 met 8,3 AGR.

Oct 3, 2022 6:11 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde operational technology security markt zal tegen 2030 33,13 miljard dollar bereiken bij een AGR van 8,3, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

Operational Technology Security Market Drivers

Increasing Adoption of Industry 4.0 to Boost Market Growth

De snel groeiende adoptie van Industrie 4.0 in combinatie met het toenemende aantal cyberaanvallen op de operationele technologienetwerken zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Operational Technology Security Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Omzetverwachting in 2030

USD 33.13 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 8.3van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8189

Kansen

Groeiende behoefte aan beveiliging van IT-infrastructuur in media & entertainment biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan beveiliging van IT-infrastructuur in de media & entertainment sector biedt robuuste kansen voor de markt tijdens de prognoseperiode.

Operational Technology Security Market Restraints

Complexity of Systems to act as Market Restraint

De complexiteit van systemen en het gebrek aan expertise kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Operational Technology Security Market Challenges

High Procurement Costs to act as Market Challenge

The high procurement costs of the OT security solution may act as a market challenge over the forecast period.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor operationele technologiebeveiliging is onderverdeeld op basis van eindgebruik, inzet en component.

Aan de hand van de component zal de oplossing de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Aan de hand van de inzet zal on-premise de markt tijdens de prognoseperiode domineren.

Aan de hand van de eindgebruiker zullen de energie- en elektriciteitssector de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/operational-technology-security-market-8189

COVID-19 Analyse

De nationale lockdown van elk land tijdens de COVID-19 epidemie heeft het marktbereik van digitale technologieën vergroot. Door de toegenomen digitalisering na COVID-19 is er een toename van cyberaanvallen op OT-systemen in de regio die transport, energiecentrales en productiebedrijven controleren. De COVID-19 pandemie heeft het gebruik van de cloud versneld, aangezien ondernemingen werken op afstand omarmen. Om het risico van gegevensinbreuken te verminderen, voegen leveranciers nieuwe functies toe aan hun OT-beveiligingsoplossingen en maken ze deze beschikbaar in de cloud. Deze oplossingen vereisen gedegen kennis van beveiliging om ze vanaf de grond te kunnen implementeren, waardoor de OT-beveiligingsdienstensector zich uitbreidt. De epidemie was van invloed op de volatiliteit van de wereldwijde olieprijzen, waardoor olie- en gasproducenten zich zorgen maakten over de mogelijkheid van een ongekende situatie. Als gevolg hiervan proberen grote olie- en gasbedrijven hun activiteiten te beveiligen door OT-beveiligingsoplossingen te implementeren.

Operational Technology Security Market Regional Analysis

North America to Have Admirable Growth in Operational Technology Security Market

Met betrekking tot het marktaandeel leidt Noord-Amerika de wereldwijde industrie voor operationele technologiebeveiliging. De VS is de grootste markt voor operationele technologie, dankzij sterke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een grote IT- en communicatiesector in het land. De Amerikaanse markt zal zijn leiderspositie tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk behouden, dankzij de constante technologische vooruitgang, een dynamisch regelgevingskader, hogere verwachtingen van de klant en hevige concurrentie. Ondernemingen in hun sector vragen om weerstand tegen cyberaanvallen en bijgevolg om cyberbeveiligingsdiensten. De VS is de grootste markt voor operationele technologiebeveiliging, als gevolg van sterke investeringen in O&O en de aanwezigheid van een grote IT- en communicatiesector in het land.

De Amerikaanse markt zal zijn leidende positie waarschijnlijk behouden gedurende de projectieperiode, als gevolg van voortdurende technologische vooruitgang, een dynamisch regelgevingskader, hogere verwachtingen van klanten en hevige concurrentie. Ondernemingen in hun sector vragen om weerstand tegen cyberaanvallen en dus om cyberbeveiligingsdiensten. Overheidsinvesteringen in OT-beveiliging en O&O-activiteiten hebben geleid tot doorbraken en zullen naar verwachting leiden tot vooruitgang in het cyberbeveiligingslandschap van de regio en de groei van de OT-beveiligingsmarkt in de toekomst stimuleren. Deze regio is getuige geweest van zeer inventieve en snelle technologische en digitale ontwikkelingen. Vanwege de grote gevaren voor het industriële netwerk neemt de vraag naar OT-oplossingen en -diensten toe. Het grootste probleem van de regio is echter een gebrek aan industriële veiligheidsregels en het gebruik van verouderde systemen, oplossingen en software. Aanvallen op OT-systemen zijn in de regio dramatisch toegenomen. Organisaties en overheden in Noord-Amerika staan te popelen om beveiligingssystemen op hun industriële sites te implementeren, waardoor de vraag naar OT-beveiliging in de regio wordt aangewakkerd.

Kortingen controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8189

Europe to Have Admirable Growth in Operational Technology Security Market

Europa is de op een na grootste markt voor operationele technologie. De regio omvat zowel ontwikkelde als opkomende landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Een toename van het dataverkeer, de implementatie van 5G-diensten, het groeiende aantal datacenters in de cloud, de mobiliteit van werknemers en de snelle acceptatie van IoT-technologieën zijn de drijvende krachten achter de expansie van de regionale markt. Deze prikkels motiveren bedrijven en dienstverleners om operationele technologische beveiligingsoplossingen in hun netwerken te integreren. Een toename van het dataverkeer, de uitrol van 5G-diensten, het toenemende aantal datacenters in de cloud, de mobiliteit van werknemers en de toenemende acceptatie van IoT-technologieën stimuleren ondernemingen en dienstverleners om oplossingen voor de beveiliging van operationele technologie in hun netwerken te integreren. Andere factoren zijn de toegenomen proliferatie van internetdiensten en mobiele telefoons, de toegenomen kosten als gevolg van endpoint-aanvallen, de stijgende vraag naar kosteneffectieve alternatieven voor de implementatie van beveiliging op locatie, de toenemende beperking van IT-risico’s en de groeiende behoefte aan beheer en beperking van IT-beveiligingsrisico’s in deze regio.

Operational Technology Security Market Key Players

Belangrijke spelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor operationele technologiebeveiliging worden geprofileerd, zijn VMware, Inc (VS), Honeywell International Inc (VS), Schneider Electric (Frankrijk), Cisco Systems, Inc. (VS), Broadcom (VS), Kaspersky Lab (Rusland), General Electric (VS), Rockwell Automation, Inc. (VS), PAS Global LLC. (VS), Fortinet, Inc. (VS), Palo Alto Networks (VS), Darktrace (VK) en Forescout Technologies Inc. (VS).

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/optical-network-hardware-market-size-in-2022-top-countries-data-with-cagr-value-global-industry-brief-analysis-by-top-10-key-companies-expert-review-by-2030

https://icrowdnewswire.com/online-payment-gateway-market-key-players-size-application-value-chain-growth-drivers-trends-covid-19-impact-and-forecasts-to-2030-expert-review-data

 

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire