header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor brandbeveiligingssystemen groeit met 6,7 AGR tegen 2030.

Oct 3, 2022 6:35 AM ET

De wereldwijde Fire Protection System Market is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Het toenemende aantal brandgerelateerde ongelukken in commerciële en residentiële ruimtes met dodelijke afloop stimuleert de omvang van de markt voor brandbeveiligingssystemen. Daarom wordt het voor aannemers noodzakelijk om brandbeveiligingssystemen in constructies te installeren om verliezen te voorkomen. Deze systemen worden toegepast in commerciële structuren en productie-eenheden.

Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor brandbeveiligingssystemen tegen 2030 106,85 miljard dollar zal bedragen en tijdens de beoordelingsperiode (2021-2030) zal groeien met een AGR van 6,7 miljard. Brandbeveiligingssystemen bestaan uit een aantal efficiënte apparaten die brand/rook kunnen detecteren, beheersen en blussen en de bewoners van gebouwen of instellingen kunnen waarschuwen, waardoor levens en eigendommen tegen brandgevaar worden beschermd.

Overheden hebben specifieke codes en normen opgelegd om de mogelijkheid en de gevolgen van brand en andere risico’s in faciliteiten te minimaliseren. Deze initiatieven bevorderen wereldwijd de toepassing van brandbeveiligingssystemen. De toenemende implementatie van uitgebreide brandbeveiligingsapparatuur in fabrieken, openbare plaatsen, woonwijken, commerciële ruimtes en openbare voertuigen & stuwt de marktgroei.

De spelers die de markt voor brandbeveiligingssystemen leiden zijn –

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Tyco International PLC (Ierland)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • United Technologies Corporation (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Johnson Controls International PLC (VS)
  • Halma PLC (VK)
  • Gentex Corporation (VS)
  • Hochiki Corporation (Japan)
  • Minimax Viking GmbH (Duitsland)

Geef een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4676

Report Scope:

Report Attribuut/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 106.85 miljard dollar

Groei:

CAGR van 6.7van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Industry Trends

Fabrikanten richten zich steeds meer op het ontwikkelen van nieuwe methoden om brand- en gasgerelateerde bedreigingen aan te pakken. Er zijn belangrijke ontwikkelingen in producten die consumenten kunnen aansluiten bij snel veranderende levensstijltrends. Bovendien bevorderen de toenemende adoptie van kunstmatige intelligentie & verbonden systemen en smart city initiatieven de ontwikkelingen in brandbeveiligingssystemen.

Tegelijkertijd zijn vooruitgang in objectieve detectie, IoT in brandbeveiligingssystemen en centrale alarmsysteemtechnologie andere markttrends. Vooruitgang in draadloze en machine learning (ML) technologieën geleid door aanzienlijke R & D investeringen door belangrijke instrumentleveranciers en technologieontwikkelaars bevorderen marktaandelen. Bovendien beïnvloeden overheidsinitiatieven en financiering ter bevordering van deze apparaten de marktomvang.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-protection-systems-market-4676

Fire Protection System Market Segments

Het marktrapport over brandbeveiligingssystemen is onderverdeeld in typen, producten, diensten, verticale sectoren en regio’s. Het type-segment is onderverdeeld in verschillende segmenten. Het type segment is onderverdeeld in actieve en passieve brandbeveiligingssystemen. Het productsegment is onderverdeeld in brandonderdrukking, branddetectie, sprinkler, brandanalyse, brandbestrijding en andere. Het dienstensegment is onderverdeeld in engineering, beheer, onderhoud, installatie & ontwerp, en anderen.

Het verticale segment is onderverdeeld in energie &, industrie, commercieel, residentieel, olie & gas, transport & logistiek, overheid, en anderen. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, en de rest van de wereld. Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor brandbeveiligingssystemen vanwege de grote technologische vooruitgang. Bovendien stimuleert de toenemende toepassing van brandbeveiligingssystemen in alle industriële sectoren, naast de sterke aanwezigheid van toonaangevende marktspelers en brandweereenheden in de regio, de omvang van de markt. Het stijgende gebruik van brandbeveiligingsapparatuur als gevolg van het wijdverbreide bewustzijn van de openbare veiligheid en de toegenomen O&O-investeringen onderbouwen de marktaandelen van de regio.

Europa neemt de tweede plaats in op de wereldwijde markt voor brandbeveiligingssystemen. Factoren zoals de toenemende toepassing van brandbeveiligingssystemen en het gunstige overheidsbeleid doen de marktwaarde stijgen. De oplevende economie beïnvloedt de huidige groei van de markt voor brandbeveiligingssystemen in de regio, waardoor de koopkracht van de consument toeneemt. Bovendien escaleert de stijgende vraag naar brandbeveiligingssystemen vanuit de commerciële en openbare veiligheidssectoren de groeisnelheid van de markt.

De regio Azië-Pacific is in toenemende mate getuige van stijgende inkomsten in de markt voor brandbeveiligingssystemen. Belangrijke factoren die de marktinkomsten beïnvloeden zijn de ruime beschikbaarheid van grondstoffen en kostenconcurrerende arbeidskrachten in de regio. Daarnaast versnellen de vooruitgang in de uitzendtechnologie en de verbeterde technische infrastructuur de marktgroei. De grote opname van brandbeveiligingssystemen in openbare veiligheidsdiensten in deze regio beïnvloedt de marktgroei positief.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4676

Competitieve analyse

De zeer concurrerende markt voor brandbeveiligingssystemen lijkt gefragmenteerd met de aanwezigheid van veel gevestigde spelers. De belangrijkste spelers in de sector hanteren strategische benaderingen, zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen. Ze doen strategische investeringen om hun onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren. Fabrikanten streven naar complete oplossingen voor gereedschapsbeheer.

Zo kondigde Endeavor Fire Protection, een platformbedrijf van Building Industry Partners, een toonaangevende investeringsmaatschappij, onlangs op 02 september 2022 de overname aan van Allegiant Fire Protection om zijn klantenaanbod in Illinois en het Midwesten te verbeteren. Dit is Endeavor’s tweede overname van het jaar, na de overname van Valley Fire Protection Systems in augustus 2022. Dankzij de overname kan Endeavor zijn diensten uitbreiden naar het bewaken, testen en inspecteren van brandbestrijdingssystemen en het ontwerpen & installeren van brandmeldsystemen.

Related Reports:

Crystal Oscillators Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Call Control (PBX-IP PBX) Market, By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire