header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De online onderwijsmarkt zal naar verwachting 197,64 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 22,7 in 2030 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 3, 2022 6:15 AM ET

De wereldwijde online onderwijsmarkt groeit snel, vooral door de stijgende vraag naar afstandsonderwijs. Daarnaast stimuleren factoren als bevorderlijk leren, overheidsbeleid en een toenemende vraag naar technisch onderwijs de marktgroei. De toenemende digitalisering wereldwijd heeft geleid tot een enorme stijging van de marktwaarde.

Online Education Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 197.64 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 22.7van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een monster aan van dit onderzoeksrapport https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3957

Met de toenemende populariteit van online training en afstandsonderwijs modules, zal de markt naar verwachting in de komende jaren een opmerkelijke tractie vertonen. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor online onderwijs tegen 2030 naar verwachting 197,64 miljard dollar zal genereren, met een groei van 22,7 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030).

Daarnaast bevordert de beschikbaarheid van geavanceerde infrastructuur in combinatie met de toenemende toepassing van geavanceerde technologieën de marktinkomsten. Online onderwijs kan een oorzakelijke rol spelen in de ontwikkeling van de totale onderwijsindustrie in termen van inkomsten en innovaties. De toenemende implementatie van IT-beveiliging en cloud-gebaseerde oplossingen heeft een positieve invloed op de marktaandelen.

Industry Trends

De online onderwijsmarkt kent een enorme toename in zijn omvang, voornamelijk als gevolg van de toenemende vraag naar afstandsonderwijs en de snelle digitalisering wereldwijd. Bovendien ondersteunen de bevordering van leren, het overheidsbeleid en de toenemende vraag naar technisch onderwijs de marktinkomsten. De toenemende populariteit van afstandsonderwijs is een andere belangrijke factor die de groei van de online onderwijsmarkt stimuleert.

De ruime beschikbaarheid van geavanceerde infrastructuur in combinatie met de toenemende toepassing van geavanceerde technologieën bevordert de marktaandelen van online onderwijs. Online onderwijs of e-learning verwijst naar een 100% virtuele leeromgeving. Online onderwijs kan een oorzakelijke rol spelen in de ontwikkeling van de totale onderwijsindustrie, zowel in termen van geld als innovatie.

Met een groeiend aantal actieve internetgebruikers zal de online onderwijsmarkt naar verwachting een hoge groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De toenemende implementatie van IT-beveiliging en cloud-gebaseerde oplossingen en de snelle groei in digitalisering ondersteunen de marktinkomsten.

Asynchroon leren verwijst naar online ruimtes ondersteund door digitale platforms zoals threaded discussies/e-mails. Bij asynchroon leren hoeven deelnemers niet de hele tijd online te zijn, terwijl bij synchroon leren gebruikers wel online moeten zijn en het meer lijkt op een face-to-face leeromgeving met real-time reacties die een betere voorziening voor duidelijkheid mogelijk maken.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-education-market-3957

Online Education Market Segments

Het rapport segmenteert de marktdynamiek in leertypes, componenten, producten, verticals en regio’s. Het leertype segment is onderverdeeld in hardware (laptop, mobiel, PC, anderen), software (Worldclass, Courseplay, Yuja, anderen), en diensten (primair & secundair aanvullend onderwijs, testvoorbereiding, online certificering, hoger onderwijs, taal, anderen).

Het productsegment is onderverdeeld in technisch, management, handel, kunst, en anderen. Het segment leertype is onderverdeeld in synchroon (chat, spraak, video en live streaming) en asynchroon (digitaal lesmateriaal, e-mail, discussieborden en sociale netwerken). Het verticale segment is onderverdeeld in K-12, hoger onderwijs, industrie & en anderen.

Online Education Market Regional Analysis

Noord-Amerika domineert de wereldwijde online onderwijsmarkt. De toenemende vraag naar afstandsonderwijs en online technisch onderwijs stimuleert de marktgroei. Daarnaast stimuleren de technische vooruitgang en het toenemende gebruik van internet, mobiele telefoons en tablets in de regio de marktwaarde. De stijgende vraag naar dynamische leeromgevingen is een belangrijke drijvende factor die de marktaandelen van de regio stimuleert.

De APAC online onderwijsmarkt draagt bij aan een snellere omzetgroei als gevolg van de toenemende vraag naar afstandsonderwijs en technisch onderwijs in snel groeiende landen zoals Japan, China en India. Ook de beschikbaarheid van kostenconcurrerende postdoctorale cursussen stimuleert de marktinkomsten voor online onderwijs in de regio.

In Europa escaleert de stijgende vraag naar een dynamische leeromgeving de marktaandelen. In Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is er een grote vraag naar online onderwijstechnologieën. Anderzijds groeit de markt voor online onderwijs in Zuid-Amerika relatief trager. Brazilië en Argentinië laten echter een langzame maar gestage groei zien. Ook het Midden-Oosten en Afrika hebben een relatief kleiner aandeel in de wereldwijde online onderwijsmarkt.

Competitieve analyse

De marktspelers richten zich op een optimaal situationeel bewustzijn om hun missiesucces te garanderen. De markt blijkt zeer concurrerend te zijn, met de aanwezigheid van een groot aantal spelers die wereldwijd actief zijn. Gevestigde spelers boren opkomende markten aan voor uitbreidingen en streven ernaar om producten te ontwikkelen met bedreven technologie.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3957

Grootste spelers:

Spelers die de markt voor online onderwijs leiden zijn Lynda.Com (US), Tata Interactive Systems (India), Mcgraw-Hill Education (US), Blackboard Inc. (US), Aptara Inc. (US), Powerschool Group LLC (US), K12 Inc. (US), Udacity, Inc. (US), Cisco Systems, Inc. (US), Skills2learn ltd. (UK), City & Guilds Group (UK), Citrix Education Inc. (US), Centerpoint Systems Inc. (VS), Docebo (Canada), Adobe Systems Inc. (VS), Articulate Global, inc. (VS), Cornerstone on Demand, Inc. (VS), Learning pool (VK), Microsoft Corporation (VS), Sap SE (Duitsland), Adobe Systems Inc. (VS), Saba Software (VS), Oracle Corporation (VS), Kallidus ltd. (VK), en Edmodo (VS), onder andere.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

Dec. 01, 2021 — Tmrw, een bedrijf voor onderwijstechnologie (EdTech), heeft zijn plannen aangekondigd om een nieuw schaalbaar en betaalbaar besturingssysteem voor online leren op te zetten in India. De missie van Tmrw is om kwaliteitsonderwijs te helpen brengen aan iedereen over de hele wereld. Het bedrijf is ook van plan kantoren op te zetten in het Verenigd Koninkrijk en de VS. Het interoperabele, alles-in-één geïntegreerde platform is speciaal gebouwd om toegankelijk te zijn voor door de overheid gefinancierde scholen in landen over de hele wereld.

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/security-operations-center-market-projected-to-reach-at-a-27-61-billion-with-health-cagr-of-13-6-during-forecast-period-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/programmatic-advertising-market-projected-to-reach-usd-137-1-billion-at-a-13-7-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire