header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De sensormarkt zal naar verwachting 344,74 miljard dollar bereiken, met een groei van 6,3 AGR tegen 2030 | Industrieanalyse door Het toegenomen gebruik van sensortechnologie

Oct 3, 2022 6:44 AM ET

Sensor Market Overview:

Volgens de analyserapporten van MRFR, Sensor Market Research Report: By Technology, Type, Vertical, Component, and Region- Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de sensormarkt tegen 2030 een omvang van ongeveer 344,74 miljard dollar zal bereiken. Het rapport zal naar verwachting gedijen met een aanzienlijke CAGR van ongeveer 6,3 tijdens de beoordelingsperiode van 2020 tot 2030.

Sensor Market Scope: de definitie van sensortechnologie is een type ontdekking vitaal onderdeel van elektronicaproducten, en het zal worden gebruikt in elektronische systemen om het leven gemakkelijker te maken; het kan als volgt worden uitgelegd: Zij kunnen essentiële operaties uitvoeren zoals het helpen bij het meten en identificeren van fysieke grootheden, en vervolgens het omzetten van die waarden in digitale en analoge representaties. Hun veiligheid, intelligentie en voorspellende eigenschappen zullen naar verwachting aanzienlijke behoeften en wensen van de klanten doen ontstaan. De wereldmarkt voor sensoren is de afgelopen jaren gegroeid. Het centrale aspect dat de groei van de markt ondersteunt, is de toenemende toepassing van het internet der dingen. Bovendien is het gestaag toenemende gebruik van sensoren in slimme steden een andere belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert. Bovendien zullen aspecten zoals de stijgende vraag naar sensoren in mobiele telefoons, de uitbreiding van de automatiseringsindustrie en een toenemend aantal toepassingen in remote sensed waarschijnlijk ook de groei van de markt in de komende jaren beïnvloeden.

Get a Free Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4392

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor sensoren kent prominente leiders zoals:

  • NXP Semiconductors (Nederland)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Drägerwerk AG & Co. KGaA (Duitsland)
  • ABB Group (Zwitserland)
  • BAE Systems PLC (UK)
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland)
  • Figaro Engineering Inc. (Japan)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • OMRON Corporation (Japan)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Ametek Inc. (VS)
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Alphasense (VK)
  • Emerson Electric Co. (VS)
  • Texas Instruments Incorporated (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • Delphi Technologies PLC (Ierland)
  • OmniVision Technologies Inc. (VS)
  • DENSO Corporation (Japan)
  • International Sensor Technology (IST) (VS)
Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 344.74 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 6.3van 2022 tot 2030

Voorspellingsperiode

2022-2030

Report Coverage

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

Sensor Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde sensorenmarkt is de laatste tijd exponentieel gegroeid door factoren als het toegenomen gebruik van sensortechnologie, technologische vooruitgang in gassensoren, een groeiend aantal medische gadgets en apparatuur, toenemend gebruik van sensoren in toepassingen zoals smart grids, en technologische vooruitgang in communicatie & informatietechnologie.

Get Complete Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sensor-market-4392

Markt Restraints

Aan de andere kant kunnen de kostenstijging en de afname van de levensduur van het apparaat de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft een enorme impact gehad op de meeste industriegebieden over de hele wereld. De snelle verspreiding van de ziekte over de hele wereld heeft ertoe geleid dat verschillende regeringen gedeeltelijke of volledige lockdowns hebben afgekondigd, waardoor de toeleveringsnetwerken aanzienlijk zijn verstoord. Wereldwijd heeft de sensormarkt de afgelopen jaren een aanzienlijke impuls gekregen, grotendeels dankzij de enorme hoeveelheid aandacht die sensoren hebben gekregen. Anderzijds heeft de pandemie, net als elke andere industrie, de wereldwijde markt voor sensoren aanzienlijk beïnvloed. De wereldwijde gezondheidscrisis heeft geleid tot wegversperringen in de expansie van de markt, met aanzienlijke gevolgen voor de meeste financiële en industriële activiteiten. Ook de belangrijkste eindgebruikerssectoren voor sensoren, zoals technologie, de medische sector, de automobielsector en diverse andere, werden geconfronteerd met onverwachte uitdagingen die directe schade toebrachten aan de vraag naar deze sensoren. Echter, nu alle activiteiten weer op gang komen door de snelle vaccinatiecijfers over de hele wereld, zal de wereldwijde markt voor sensoren naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de evaluatieperiode.

Sensor Market Segment Analysis

Van alle typen zal het segment van de beeldsensoren de komende jaren waarschijnlijk goed zijn voor het grootste omzetaandeel in de wereldwijde sensorenmarkt. De belangrijkste factor die de groei van het segment ondersteunt, is de toenemende penetratie van slimme beveiligingssystemen. Daarnaast worden de sensoren ook ingezet in intelligente transportsystemen, slimme huizen en slimme netwerken. De systemen worden verzameld door sensoren te gebruiken naast communicatie- en informatietechnologieën.

Van alle technologieën wordt verwacht dat het CMOS-sensorensegment de wereldmarkt voor sensoren tijdens de beoordelingsperiode zal domineren. Deze sensoren staan bekend om hun lagere gevoeligheid, lagere resolutie en lagere kwaliteit. CMOS-sensoren stimuleren de werking ten opzichte van CCD-apparaten. CMOS-camera’s zijn over het algemeen goedkoper en hebben een uitstekende levensduur van de batterij.

Aangezien de eindgebruikers, zal het automobielsegment waarschijnlijk de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor sensoren tijdens de beoordelingsperiode. De belangrijkste factor die de groei van het segment ondersteunt, is de toenemende toepassing van IoT-sensoren in fabrieken om real-time gegevens te verzenden en te ontvangen voor sabotage, foutdetectie en stroomlekkage. Dit zal organisaties helpen bij het verbeteren van hun efficiëntie, het stimuleren van de complete fabrieksoperatie en helpen bij het verminderen van risico’s.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4392

Sensor Market Regional Analysis

De wereldwijde sensorenmarkt wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

De MRFR-analyserapporten suggereren dat de regio Azië-Pacific de wereldwijde sensorenmarkt sinds 2018 leidt en naar verwachting de markt zal domineren in het voorspelde tijdsbestek. De groei van de regionale markt wordt toegeschreven aan het toenemende aantal kleine en middelgrote ondernemingen, de groeiende consumententechnologie en medische apparatuur, de toenemende industriële sector en de groeiende productie & van luxe auto’s.

Related Reports:

Portable Battery Market Research Report, Technology, Capacity Type, Application – Forecast till 2027

3D Printing Market Information, By Material, By Technology, By Operational Model, By Application – Forecast 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire