header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde ERP-softwaremarkt is getuige van een stijgende populariteit in alle sectoren, met een AGR van 9,4 van 2022 tot 2030.

Oct 3, 2022 6:24 AM ET

De wereldwijde ERP Software Markt breidt zich voortdurend uit door de enorme verschuiving in werkomgevingen en winkelpatronen. Disrupties geleid door de COVID-19 pandemie bracht een zee verandering in de manier waarop we werken en dingen waarnemen. De meeste bedrijven in alle sectoren hebben zich het belang van digitalisering en automatisering gerealiseerd en ze opgenomen in hun systemen om de omzet te verhogen.

De integratie van ERP-software in verschillende afdelingen van de organisatie maakt samenwerking en kennisdeling mogelijk en verbetert de productiviteit. Bijgevolg wenden veel bedrijven, voornamelijk middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren, zich tot ERP en de cloud. Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde marktwaarde van ERP-software zal groeien tot 110,51 miljard dollar in 2030, met een AGR van 9,4 van 2022 tot 2030.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 110.51Billion

Groeipercentage:

CAGR van 9.4van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1412

ERP-oplossingen automatiseren vervelende, monotone en tijdrovende taken, waardoor werknemers hun tijd kunnen besteden aan zinvoller werk. Enterprise resource planning software, algemeen bekend als ERP-software, stelt organisaties in staat om naadloos te beheren dag-tot-dag zakelijke activiteiten, zoals inkoop, boekhouding, project management, risicobeheer & compliance, en supply chain operaties.

ERP software biedt efficiënte oplossingen voor de groeiende zakelijke behoefte om nieuwe uitdagingen die zich voordoen in hun weg naar digitalisering aan te pakken. Het nieuwe gesynchroniseerde personeelsbestand helpt de tevredenheid van werknemers te verbeteren, de transparantie te vergroten, en laat werknemers zien hoe elke functionele groep kan bijdragen aan de missie en visie van de organisatie. De meeste ERP-platforms zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van fabrikanten.

Industry Trends

Cloud ERP-software wordt cruciaal voor bedrijven vanwege expliciete industrienormen. De cloud ERP-software biedt gebruikers gebruiksvriendelijke toepassingen en cross-platform / mobile-native mogelijkheden. Bedrijven nemen steeds vaker cloud ERP’s op als onderdeel van hun supply chain planning om supply chain risico’s en afhankelijkheden van specifieke landen en regio’s te verminderen.

De toegenomen complexiteit van bedrijfsmodellen creëert een enorme vraag naar ERP-systemen om meerdere bedrijfsmodellen te ondersteunen, waaronder distributie, retail en mixed-mode productie. Naast de digitale transformatie versnelt de vraag naar eCommerce-integratie de Cloud ERP-trend. De snelle groei van eCommerce-kanalen met veel verkeer is een belangrijke drijfveer voor de meeste ERP-implementaties.

Voor kleine bedrijven zijn de voordelen van cloud-gebaseerde ERP talrijk: ze kunnen de behoefte aan interne IT drastisch verminderen en hoeven hun eigen systemen niet meer te onderhouden. Ook maken cloud-gebaseerde oplossingen het mogelijk voor kleine bedrijven om te profiteren van een ERP-systeem met een kleiner IT-team, dat ze zich anders niet zouden kunnen veroorloven om te onderhouden.

Industriepartijen werken ook nauw samen met fabrikanten in de industrie om hen het belang van modernisering van hun ERP-software te laten inzien, waarbij ze wijzen op de uitdagingen die ze tegenkomen in hun reis naar meer veerkracht. De meest genoemde problemen in de productiesector zijn verouderde/legacy systemen en tragere verschuivingen naar de cloud dan andere industrieën.

Bekijk volledig rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/erp-software-markt-1412

ERP Software Market Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde ERP-softwaremarkt als gevolg van de toenemende adoptie van ERP-software bij bedrijven in de regio. Daarnaast onderbouwt de stijgende vraag naar oplossingen die datagestuurde besluitvorming mogelijk maken en de transparantie & operationele efficiëntie verbeteren de marktaandelen van de regio.

De regio ziet de groeiende adoptie van een cloudgebaseerd implementatiemodel, wat bijdraagt aan de marktinkomsten. Veel ERP-softwareontwikkelaars in Noord-Amerika proberen op unieke wijze Manufacturing Execution System (MES) op te nemen in hun cloud-based ERP om een complete productieoplossing te vormen met snelle tijd, waarde en een oplossing die kan meegroeien met de organisatie.

Europa is een andere lucratieve markt voor ERP-oplossingen, getuige de enorme adoptie onder middelgrote bedrijven. Bovendien, de toenemende toepassing van cloud computing stimuleert de ERP-software marktomvang, waardoor bedrijven op te schalen hun bedrijven gemakkelijker. Ook de toenemende adoptie van ERP-software in de regio stimuleert de waarde van de ERP Software Markt.

De ERP-softwaremarkt in de regio Azië-Pacific groeit snel. Vooruitgang in AI en andere soortgelijke technologieën creëren een aanzienlijke marktvraag. De proliferatie van cloudtechnologie en toenemende strategische partnerschappen & investeringen door spelers die actief zijn in de regio beïnvloeden de ERP Software Marktwaarde.

Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1412

ERP Software Markt Competitieve Analyse

PERP-softwareleveranciers werken voortdurend aan het versterken van het niveau van de geleverde waarde en hun connectiviteits- en integratiemogelijkheden. Ze streven er ook naar om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden in één enkel systeem voor operationele ERP, met behulp van hun branche-expertise. Om hun aanbod van ERP-software en industriële cloud-oplossingen uit te breiden, vormen grote ERP-bedrijven samenwerkingsverbanden & en proberen ze technologiebedrijven over te nemen die actief zijn op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Ze investeren aanzienlijk in productontwikkeling en lanceringen.

Op 06 mei 2022 lanceerde Global Shop Solutions bijvoorbeeld fast-track ERP-software, waarmee fabrikanten de tijd die nodig is om Go Live te gaan met ERP-software kunnen verkorten en een snellere return on investment (ROI) kunnen realiseren. De software is ontwikkeld na analyse waarom sommige bedrijven momentum verliezen tijdens de implementatie. Het Fast Track ERP Implementatieproces biedt een blauwdruk gebaseerd op best practices om fabrikanten te helpen op koers te blijven en sneller Go Live te gaan.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire