header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor Augmented Reality en Virtual Reality (AR & VR) zal naar verwachting USD 2.174,18 miljard bereiken met 46,74 AGR in 2030 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 3, 2022 6:37 AM ET

De augmented reality en virtual reality markt groeit snel. De afgelopen jaren hebben deze technologieën een grote populariteit verworven door de digitale en de fysieke wereld samen te voegen om meeslepende ervaringen te creëren. AR- en VR-technologieën zijn klaar om een revolutie teweeg te brengen in de industrie, gaming en gezondheidszorg, en maken het mogelijk om informatie en inhoud visueel op te nemen net als in de echte wereld .

Augmented reality breidt de prestaties van aangesloten apparaten drastisch uit bij het zoeken op het web, winkelen en andere. Virtuele realiteit creëert een 3D-omgeving die gebruikers onderdompelt in verschillende plaatsen in de buitenwereld terwijl ze thuis zitten. VR gaming stelt gebruikers in staat de fysieke aanwezigheid van een spel te voelen. AR en VR worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals angst & stress, Parkinson, revalidatie en MS.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030:

USD 2.174.18 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 46.74rom 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6884

Het gebruik van augmented reality en virtual reality, ooit beperkt tot eenvoudige gamification, is nu uitgebreid tot therapeutische interventies en diverse industriële processen. De vooruitgang in AR-VR-technologieën heeft een oorzakelijke rol gespeeld bij het concurrerend en efficiënt houden van industriële activiteiten. Deze technologieën transformeren meerdere sectoren, zoals gezondheidszorg, onderwijs, toerisme, detailhandel en andere.

Als de lockdown beperkingen worden versoepeld, stellen AR, VR en extended reality (XR) technologieën mensen in staat om dichtbij te blijven met behoud van sociale afstand. AR- en VR-platforms stellen bedrijven in staat om te draaien en te groeien. Volgens MRFR zal de wereldwijde markt voor augmented reality en virtual reality tegen 2030 2.174,18 miljard dollar bereiken, met een groei van 46,74% in de beoordelingsperiode (2022-2030).

Industry Trends

Het toenemende gebruik van head-mounted displays (HMD’s) in gaming en entertainment, naast de toenemende vraag naar AR-VR-apparaten in bedrijven en de detailhandel & e-commerce industrie, zijn belangrijke drijvende krachten. Bovendien wordt de groei van de Augmented Reality and Virtual Reality (AR/VR) Market gestimuleerd door de toenemende toepassing van augmented en virtual reality-oplossingen in de productie- en gezondheidssector, naast de toenemende investeringen van de belangrijkste marktspelers om AR/VR-oplossingen te ontwikkelen.

Industriële automatisering en industrie 4.0 bevorderen de toepassing van AR/VR om de communicatie tussen zelfcontrolerende apparaten, machine-to-machine communicatie (M2M), productiemachines en het IoT te verbeteren. De groeiende vraag naar AR- en VR-technologieën vanuit de verwerkende industrie biedt aanzienlijke kansen voor marktspelers. Toenemend gebruik van AR-VR-mogelijkheden in bedrijfscommunicatie en historische verwezenlijking van games stimuleert de Augmented Reality en Virtual Reality (AR & VR) Marktgrootte.

AR & VR Marktsegmenten

De AR en VR-markt is gesegmenteerd in technologie, componenten, apparaattypes, verticals en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in augmented reality (augmented reality met en zonder markers, andere) en virtual reality (niet-immersieve systemen, semi-immersieve projectiesystemen, volledig emmersieve systemen, andere). Het componentensegment is onderverdeeld in hardware (sensoren, processoren, controllers, camera’s, en andere), software (software development kits, platforms, andere), en diensten.

Het apparaattype segment is onderverdeeld in augmented reality apparaten (head-mounted display, head-up display, handheld apparaten, andere) en virtual reality apparaten (head-mounted display, gesture tracking apparaten, display walls, projectoren, andere). Het verticale segment is onderverdeeld in consumentenelektronica, media & entertainment, gezondheidszorg, retail, luchtvaart & defensie, automotive, BFSI, IT & telecommunicatie, productie, onderwijs, reizen & toerisme, onroerend goed, en anderen.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/augmented-reality-virtual-reality-market-6884

AR & VR Market Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde augmented reality en virtual reality markt. Factoren zoals de sterke aanwezigheid van belangrijke spelers zoals Google, Microsoft en Facebook Inc. en de groeiende industriële sector in deze regio stimuleren de marktgroei. Daarnaast vergroten grote technologische vorderingen, naast het groeiende gebruik van AR & VR-technologieën en aangesloten apparaten, de marktomvang.

Europa verovert het op een na grootste aandeel in de wereldwijde virtuele en augmented reality markt. De toenemende toepassing van AR & VR-technologie in de media & entertainment-, onderwijs- en gezondheidszorgindustrie en de proliferatie van playstation- en mobiele speltoepassingen ondersteunen de marktinkomsten. Bovendien stimuleert de stijgende vraag naar AR & VR-apparaten van de verwerkende industrie en de gezondheidszorg, naast aanzienlijke uitgaven voor gezondheidszorg, de marktaandelen van de regio Augmented Reality and Virtual Reality (AR & VR).

APAC is een snel opkomende markt voor augmented reality en virtual reality. De groeiende toepassing van AR-VR-oplossingen in verschillende industriële sectoren en het toenemende gebruik van 3D-modellering, 3D-animatie en virtualisatietoepassingen doen de marktwaarde stijgen. Bovendien stimuleren de toenemende vraag naar AR & VR-apparaten en aanzienlijke investeringen van de belangrijkste spelers om innovatieve oplossingen te bieden voor de sectoren gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce de groei van de markt.

AR & VR Market Competitief landschap

De zeer competitieve augmented reality en virtual reality markt lijken extreem gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die het concurrerende landschap vormen. Deze spelers richten zich op technologieontwikkeling & verbetering en uitbreiding van hun voetafdrukken in de wereldwijde markt. Ze zoeken naar mogelijkheden om te investeren en te integreren in de uitgebreide waardeketen terwijl ze zich richten op R & D investeringen.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6884

Op 05 september 2022 kondigden Meta, de sociale netwerkgigant, en Qualcomm, de Amerikaanse chipmaker, bijvoorbeeld hun partnerschap aan om aangepaste AR- en VR-chips voor de metaverse te ontwikkelen. Deze nieuwe aangepaste chipsets zullen worden gebruikt voor toekomstige versies van Meta’s uitgebreide realiteitsplatform (XR). Het partnerschap zal de bestaande relatie tussen Meta en Qualcomm uitbreiden, die de Snapdragon XR2 produceert die Meta’s Quest 2 aandrijft.

Spelers die de wereldwijde AR & VR-markt leiden zijn EON Reality Inc, Blippar, Google LLC, Hewlett-Packard Company, DAQRI LLC, Augmented Pixels Inc, Terminal Eleven (SkyView), Sony Corporation, Wikitude GmbH, awe.org Pty Ltd (buildar.com), Virtalis Limited, Zapper Limited, Samsung Group, Microsoft Corporation, Facebook Inc, Magic Leap Inc, PTC Inc, HTC Corporation, en Visteon Corporation.

Gerelateerde rapporten:

https://medium.com/@hemantkolhe.mrfr/employment-screening-services-market-forecast-greater-growth-rate-during-forecast-2020-2030-38778fdaeaf5

https://www.businessread.co/cloud-object-storage-market-to-touch-usd-136-23-billion-at-21-29-cagr-by-2027/

https://www.bladnews.com/digital-twin-market-to-hit-63-23-bn-by-2030-premium-study-by-market-research-future/

https://www.nat Market Research Future heeft als onderscheiden doelstelling het leveren van kwalitatief optimaal onderzoek en granulaire onderzoeken aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire