header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor de ontwikkeling van mobiele apps zal tegen 2030 naar verwachting 366,34 miljard dollar bereiken met een AGR van 23,80 – Rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 3, 2022 6:39 AM ET

De wereldwijde mobile app development markt groeit alom. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten en diverse toepassingen stimuleert de marktgroei. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor mobiele app-ontwikkeling naar verwachting zal groeien met meer dan 23,80 AGR gedurende de beoordelingsperiode (2020-2030).

Veel bedrijven gebruiken mobiele telefoons om de productiviteit, veiligheid en mobiliteit te verbeteren en helpen hun werknemers om de klantenservice te verbeteren door in contact te blijven met klanten en leveranciers terwijl ze op afstand werken. Hierdoor neemt het aantal gebruikers van mobiele telefoons toe en ontstaat de behoefte aan mobiele toepassingen om het bedrijf efficiënt te runnen.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 7.16 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 8.4van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Get PDF Sample Of This Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1752

Ook de aanzienlijke vraag naar mobiele apps stimuleert het marktaandeel van mobiele app-ontwikkeling. De ontwikkeling van mobiele apps is een complex en kritisch proces dat een hoog niveau van technische expertise vereist. Dit brengt de bedrijven ertoe derden te kiezen om hun mobiele applicaties te ontwikkelen. Een mobile app development platform (MADP) omvat producten en diensten die de eenvoudige en snelle ontwikkeling van mobiele applicaties mogelijk maken.

Meer nog, de brede adoptie van Bring Your Own Devices (BYOD) en Bring Your Own Access (BYOA) programma’s in ondernemingen heeft geleid tot de groei van de mobiele app development markt. BYOD en BYOA stellen werknemers in staat alle soorten mobiele apparaten te gebruiken, waaronder Windows telefoons, Android en iPhones, waardoor mobiele applicaties op alle platforms functioneel moeten zijn.

Industry Trends

De gemakkelijke beschikbaarheid van oplossingen die worden gebruikt bij de ontwikkeling van cross-apps en succesvolle lanceringen van developer previews beïnvloeden de marktinkomsten. Ook officiële lanceringen van tools en diensten die nodig zijn voor het bouwen van veilige en schaalbare mobiele & webapplicaties onderbouwen de marktwaarde.

Mobiele ontwikkelingsactiviteiten hebben de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Ook zijn mobiele applicaties zeer effectieve verkoop- en marketingtools geworden voor tal van moderne bedrijven. Mobiele applicaties winnen steeds meer aan populariteit als marketingapps voor bedrijven, waardoor ze een groter doelwit zijn geworden voor hackers.

Om inbreuken op de cyberveiligheid te voorkomen, moeten organisaties zich daarom voorbereiden op allerlei mobiele bedreigingsvectoren, zoals aanvallen via mobiele apps, en deze beperken. Ook de toenemende kosten en technische moeilijkheden in verband met de ontwikkeling van mobiele apps beperken de marktgroei. Veel technologiereuzen verwerven veelbelovende no-code app-ontwikkelingsplatforms om hun mobiele app geloofwaardigheid te versterken en applicaties te creëren voor het web en mobiel gebruik.

Segmenten

Het marktrapport voor mobiele app-ontwikkeling is gesegmenteerd in categorieën, platforms, eindgebruikers en regio’s. Het categorie segment is onderverdeeld in gaming en non-gaming. Het platform segment is onderverdeeld in ios, android, en windows. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in banken, detailhandel, luchtvaartmaatschappijen, media, onderwijs, vervoer, hotels, restaurants, overheid en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in de MEA, Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Bekijk alle details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-app-development-market-1752

Geografische Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor de ontwikkeling van mobiele apps. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan veel ondernemingen en early adopters van innovatieve technologieën, die een gunstig platform bieden voor mobiele app-ontwikkelingsoplossingen om zich aanzienlijk te ontwikkelen. Bovendien stimuleren technologische vooruitgang en de proliferatie van intelligente verbonden apparaten de marktomvang.

De aanwezigheid van verschillende belangrijke mobiele app-ontwikkelaars en gevestigde infrastructuren bevordert de marktwaarde, waardoor gemakkelijke toegang tot geavanceerde technologieën mogelijk is. Er zijn enorme ontwikkelingen in productieprocessen en industriële infrastructuur in de regio. Ook de stijging van het aantal mobiele werknemers en de toenemende vraag naar snelle datadiensten fungeren als belangrijke drijvende krachten voor de markt.

De regio Azië-Pacific is een andere lucratieve wereldwijde markt voor mobiele app-ontwikkelingsplatforms. De grote beschikbaarheid van kostenconcurrerende tablets en smartphones en het toenemende gebruik van verschillende mobiele toepassingen door mensen en organisaties leiden tot een toenemende vraag op de markt. Bovendien stimuleert het toenemende gebruik van digitale technologie in landen als India en China de marktgroei.

De sterke aanwezigheid van opmerkelijke technologieontwikkelaars in de regio geeft een enorme impuls aan het marktaandeel. Daarnaast bieden de toenemende automatisering en adoptie van clouddiensten in ontwikkelingslanden aanzienlijke kansen. De proliferatie van slimme mobiele apparaten en de brede toepassing van cloud-gebaseerde oplossingen onder kleine en middelgrote & grote ondernemingen, naast de ontwikkelingen in de IT-sector, bevorderen de marktaandelen van de regio.

Competitief Analyse

De markt voor de ontwikkeling van mobiele apps is zeer concurrerend en blijkt gefragmenteerd te zijn door de aanwezigheid van verschillende grote en kleine spelers. Toonaangevende spelers in de sector doen aanzienlijke investeringen om het consumenten- en zakelijke landschap te transformeren. Ze nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, partnerschap, overname, productlancering en uitbreiding om een groter concurrentievoordeel te krijgen en voorop te blijven in de marktconcurrentie.

Op 31 augustus 2022 lanceerde BILDIT bijvoorbeeld officieel een volledig aanpasbaar native mobile app dev-platform met de naam Suite, waarmee progressieve webapp-trends worden ontkracht. Het nieuwe platform is speciaal ontworpen voor retail & ecommerce merken om consumentenloyaliteit op te bouwen en conversies met 25% te verhogen met een gemakkelijke, betaalbare en veilige native m-commerce app. BILDIT wil de toetredingsdrempel verlagen door volledig native ecommerce mobiele apps toegankelijk en betaalbaar te maken voor een breder scala aan retailers.

Kijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1752

De spelers die de wereldwijde markt voor de ontwikkeling van mobiele apps leiden zijn Google Inc. (VS), Facebook Inc. (VS), Microsoft Corporation (VS), Apple Inc. (VS), IBM Corporation (VS), Amazon Inc. (VS), Kony Inc. (VS), Verivo Software Inc. (VS), Infosys Ltd. (India) en Wipro. (India), en Wipro Corporation (India)\

Gerelateerde rapporten:

https://www.digitaljournal.com/pr/at-13-6-cagr-online-sports-betting-market-share-2020-2027-to-reach-usd-59-53-billion

https://www.digitaljournal.com/pr/5g-technology-market-growth-how-top-companies-adapted-after-covid-19-hit-its-business-2022-to-2030

https://www.marketwatch.com/press-release/influencer-marketing-market-high-growth-opportunities-emerging-trends-industry-review-global-forecast-till-2030- Market Research Future heeft als voorname doelstelling het leveren van kwalitatief optimaal onderzoek en granulaire onderzoeken aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire