header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Scooters Markt Top Bedrijven, Verkoop, Vraag, Technologie, Groeidrijvers, Regio’s, Trends en Prognose 2030

Oct 3, 2022 6:17 AM ET

Strong Push for NEVs to cut Pollution Levels in Urban Areas Drives the E-Scooters Market

Doelstellingen van de overheid voor de introductie van e-mobiliteit zijn belangrijke drijvende krachten achter de groei van de e-scooters markt. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor e-scooters tegen 2030 een opmerkelijke groei zal kennen, met een groei van ongeveer 7 AGR tijdens de voorspelde periode (2022 – 2030). Verbeteringen in Li-ion-batterijen en de stijgende vraag naar lichtgewicht e-scooters met een langere levensduur stimuleren de marktaandelen.

De wereldwijde markt voor e-scooters vergaart aanzienlijke inkomsten. De toenemende druk om de koolstofvoetafdruk wereldwijd te verminderen, stimuleert e-mobiliteit als milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer over korte afstanden. Bovendien escaleren de stijgende brandstofkosten en het onderhoud van voertuigen die op brandstof rijden de markt op het wereldplatform. Ontwikkelingen in batterijtechnologieën en dalende batterijkosten versterken de marktomvang.

Topspelers die de wereldwijde markt voor e-scooters leiden, zijn onder meer,

  • Vmoto Limited (Australië)
  • Gogoro Inc. (Taiwan)
  • Terra Motors Corporation (Japan)
  • Amego Electric Vehicles Inc. (Canada)
  • Jiangsu Xinri Electric Vehicle Co. Ltd. (China)
  • NYCeWheels (VS)
  • Ampere Vehicles Pvt. Ltd. (India)
  • (India)

  • GOVECS GmbH (Duitsland)
  • Hero Electric Vehicles Pvt. Ltd. (India)
  • Ampere Vehicles Pvt. (India)
  • Kumpan Electric (Duitsland)
  • Mahindra GenZe (VS)
  • Ather Energy (India)
  • en Torrot Group (Spanje) en onder andere.

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4476

Factoren zoals een behoorlijke groei in de hernieuwbare sector en een toenemende focus op productontwikkeling met technologische vooruitgang zullen de groei van de industrie naar verwachting positief beïnvloeden. De ontwikkeling van nieuwere batterijtechnologieën met een langere levensduur leidt tot voortdurend onderzoek & , wat de markt voor e-scooters verder zou stimuleren.

Industry Trends

E-Scooters (elektrische scooters) winnen wereldwijd enorm aan populariteit. Ze zijn populairder geworden onder stedelingen voor de laatste kilometers woon-werkverkeer of voor mobiliteit in de buurt. E-scooters vereisen een minimale infrastructuur en opslag, waardoor ze een gemakkelijk schaalbare schone mobiliteitsoptie zijn. De bedrijfskosten van een e-scooter zijn relatief lager en ze leveren uitstekende prestaties in vergelijking met conventionele ICE-voertuigen.

Hoewel ze nog in hun kinderschoenen staan, krijgen e-scooters veel aandacht. Deze voertuigen hebben door hun simplistische ontwerp lage onderhoudskosten. Ze besparen kosten in verband met brandstof, het vervangen van bougies en het vervangen van oliefilters. Overschakelen van voertuigen op fossiele brandstoffen naar e-scooters helpt de congestie op de wegen met 40 en pakt de grootste bron van luchtvervuiling aan.

E-Scooters Marktsegmenten

De e-scootermarkt is onderverdeeld in e-scooter types, batterij types, voltage, categorieën en regio’s. Het e-scooter type segment is onderverdeeld in retro, staand/zelfbalancerend en opvouwbaar. Het accutype is onderverdeeld in gesloten loodzuur, Li-ion en andere. Het spanningssegment is onderverdeeld in 36V, 24V, 48V en meer dan 48V. Het categoriesegment is onderverdeeld in L1e en L3e.

E-Scooters Market Regional Analysis

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor e-scooters vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke fabrikanten en de snelle adoptie van deze voertuigen, vooral in de VS. De groeiende vraag naar duurzame en compacte motoren, met lage operationele kosten en de grote productie-eenheden van e-bikes in de regio, bevordert de groei van de markt.

Vraag naar een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5209

Continuerende stijgende vraag naar reisgemak over korte afstanden en gestaag dalende prijzen van batterijen die worden gebruikt in de e-scooters bevorderen de groei van de e-scootermarkt in de regio, waardoor consumenten zich aangetrokken voelen tot elektrische mobiliteit. E-scooters zijn al populair in de VS, waar stedelingen afhankelijk zijn van gehuurde e-scooters als favoriete optie voor de “last mile” van hun woon-werkverkeer of mobiliteit.

De e-scootermarkt in de Europese regio is goed voor de op een na grootste markt wereldwijd. E-bikes zijn een van de nieuwste trends in ride-sharing diensten in de regio. Bovendien trekken de lagere gebruikskosten van elektrische mobiliteit gebruikers aan en stijgt de verkoop van e-scooters in Europa. Door de strenge overheidsvoorschriften om de CO2-uitstoot te beheersen en het gunstige stimuleringsbeleid wordt het gebruik van e-scooters aangemoedigd.

De markt voor e-scooters in Azië-Pacific heeft zich snel ontpopt als een andere lucratieve markt wereldwijd. Ontwikkelingslanden zoals Japan, China, India en andere Aziatische landen zoals Taiwan, Singapore en andere hebben veel gebruikers van tweewielers. Bovendien vergroot de groei van de infrastructuur voor het opladen van voertuigen in opkomende landen zoals China en Taiwan de omvang van de markt.

E-Scooters Market Competitive Landscape

Hoge concurrentie, de markt voor e-scooters lijkt goed gevestigd door de aanwezigheid van verschillende opmerkelijke spelers. De spelers nemen strategische initiatieven zoals overnames, partnerschappen, productlanceringen en uitbreidingen om een concurrentievoordeel te behalen op deze markt.

De belangrijkste spelers richten zich op productinnovatie en nieuwe productieprocessen. Dit zou leiden tot intensivering van de concurrentie op de markt. Het hoge groeipotentieel van de markt trekt verschillende nieuwkomers aan; zelfs dit zal naar verwachting het toch al concurrerende karakter van de markt nog vergroten.

Talk To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5209

Op 13 september 2022 heeft Honda Motor Co. (Japan) zijn plannen bekend gemaakt om het segment van de elektrische tweewielers te betreden en een e-scooter te lanceren – de Activa Electric voor de Indiase markt. De fietsenmaker heeft twee e-scooters gepland voor de Aziatische, Europese en Japanse markt. Honda zal tegen 2030 10 nieuwe producten introduceren, waaronder elektrische scooters en fietsen op flex-fuel.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire