header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Energy Storage Market Technology Overview 2030, Current Trends, Global Size, Share and Industry Insights – Tesla, AES Corp., GE, Voith, Hydrostor, Sulzer Ltd.

Oct 3, 2022 6:20 AM ET

Stijging van de wereldwijde vraag naar elektriciteit betekent een grote toekomstige behoefte aan energieopslagsystemen (ESS)

De wereldmarkt voor energieopslag zal waarschijnlijk een aanzienlijke inkomstenportefeuille genereren. Grote investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde analytische instrumenten voor de planning en exploitatie van elektriciteitssystemen hebben een positieve invloed op de marktgroei. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de markt 5501,2 miljoen dollar bereiken in 2030, met een groei van 13,24 AGR tijdens de evaluatieperiode (2022 – 2030).

Energieopslag Marktoverzicht

Naast de overheidsvoorschriften om de opslag efficiënt in te zetten en te gebruiken, blijkt dat de energieopslagmarkt een groot potentieel heeft om verder te groeien. Energieopslagsystemen zijn cruciale componenten in elk stroomdistributiesysteem om een betaalbare, betrouwbare, grondig koolstofvrije elektriciteitsvoorziening te creëren die kan inspelen op de groeiende vraag naar energie en de klimaatcrisissen waarmee de wereld worstelt.

Aanbieders van energieopslagtechnologie zijn een stap verder gegaan in het modulariseren en ontwikkelen van een nieuwe oplossing voor energieopslag op containerschaal. Slimme oplossingen voor energieopslag maximaliseren de energieproductie en het energieverbruik. De meeste nutsbedrijven zetten steeds meer energiebeheersystemen in, wat de groei van de markt stimuleert. Bovendien stimuleren aanzienlijke investeringen in schone energieopwekking de omvang van de markt.

Partijen die de wereldwijde markt voor energieopslag leiden zijn,

  • Tesla Inc. (VS)
  • Voith GmbH (Duitsland)
  • General Electric Company (VS)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland). (Zwitserland)
  • AES Corporation (US)
  • Hydrostor Inc. (Canada)
  • Linde AG (Duitsland)
  • Highview Power Storage (UK)
  • SolarReserve LLC. (VS)
  • Hydrogenics Corporation (Canada) en onder andere.

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4476

Substantiële investeringen door de overheden beïnvloeden de marktwaarde. Daarnaast ondersteunt de toenemende marktvraag als gevolg van het wereldwijd toenemende bewustzijn voor een betere groene milieukwaliteit de marktgroei. Ook de snelle implementatie van energieopslagsystemen in productie-eenheden ondersteunt de marktinkomsten. De toenemende opwekking van hernieuwbare energie wereldwijd en de bijgewerkte overheidsmandaten & stimuleren de marktvraag.

Industry Trends

Hernieuwbare energieopwekking is de afgelopen jaren snel gegroeid, voornamelijk als gevolg van de voortdurend stijgende vraag naar energie. Bovendien zal het toenemende bewustzijn voor schone energie/groene energieopwekking met behulp van hernieuwbare bronnen, zoals zonne-energie, biomassa en windenergie & naar verwachting aanzienlijke marktkansen bieden voor energieopslag. De vraag naar energieopslag is enorm in de residentiële zonne-energiemarkt.

Het stijgende aandeel van hernieuwbare energie biedt robuuste kansen en geeft aan dat de vraag naar energieopslagmarkt veerkrachtig zal blijven. Terwijl zonne-opslagsystemen naar verwachting zullen blijven groeien in populariteit, zal de totale markt voor energieopslag naar verwachting aanzienlijke groeikansen bieden. Bijgevolg zouden spelers op de markt voor energieopslag meer kansen zien om zonne-energie te bevorderen en de controle van huiseigenaren over hun energiesystemen thuis te vergroten.

Ook opkomende markten wereldwijd bieden onaangeboorde mogelijkheden voor het gebruik van energieopslag als gevolg van aanzienlijk toenemende vervuilingsniveaus en snelle industrialisatie & verstedelijking. Groeiende overheidsmandaten en bijgewerkt beleid, naast de toenemende hernieuwbare energieopwekking in opkomende landen, bieden lucratieve mogelijkheden voor internationale spelers.

De brede toepassing van energieopslag in de eindgebruikerssectoren creëert een aanzienlijke marktvraag naar energieopslag. Bovendien zal de vooruitgang in opslagcapaciteit en -technologieën de eindgebruikers voorzichtige vervangingsopties bieden. Bovendien zouden overheidsinitiatieven en financieringssteun de economische levensvatbaarheid van energieopslag zeker stimuleren. De stijging van het energieverbruik en de volatiliteit van de wereldwijde brandstofprijzen zullen naar verwachting het aandeel van de wereldwijde markt voor energieopslag stimuleren.

Energy Storage Market Segments

Het rapport is gesegmenteerd in typen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in thermisch, mechanisch, chemisch, elektrochemisch en andere. Evenzo is het eindgebruikerssegment onderverdeeld in residentieel, commercieel, industrieel, nutsbedrijven en andere. Het regio segment is onderverdeeld in de MEA, Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Vraag om een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4476

Energy Storage Market Geographical Analysis

Europa is de grootste markt voor energieopslagoplossingen. De toenemende vraag naar geavanceerde oplossingen voor energieopslag en de versnelde invoering van geavanceerde technologieën voor energiebeheer stimuleren de groei van de regionale markt. Ook overheidsinitiatieven & voor nutsvoorzieningen en de toenemende vraag naar energie vergroten de marktomvang.

Verder creëert de toenemende toepassing van hernieuwbare bronnen en energieverbruik een aanzienlijke marktvraag. De toenemende inzet van hernieuwbare energieopwekkingssystemen in woonwijken en de toenemende investeringen in netwerk- en transmissie-infrastructuur stimuleren het marktaandeel van de regio. Bovendien beïnvloedt de aanwezigheid van toonaangevende industriële spelers en leveranciers van energiediensten de marktinkomsten.

Energy Storage Market Competitive Analysis

Deze markt lijkt zeer concurrerend, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Industriële spelers streven ernaar een breed scala aan energieopslagsystemen aan te bieden. Als gevolg van de verwachte innovaties en verbeteringen op het gebied van producten en diensten zal de markt naar verwachting binnenkort getuige zijn van intensievere concurrentie. Spelers nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, overname, partnerschap, productlancering & en expansie om een groter concurrentieaandeel te verwerven.

Op 01 juni 2022 , kondigde e-Zinc, het zink-luchtbatterijbedrijf, bijvoorbeeld een proefproject aan in samenwerking met Toyota Tsusho Canada (TTCI) om zijn energieopslagsysteem uit te testen op een windmolenpark in Texas. TTCI zal de installatie, de integratie en het onderhoud van het systeem & ondersteunen.

Talk To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4476

Het is een betaald demonstratieproject dat zal testen en valideren hoe de oplossing van e-Zinc op commerciële schaal energieopslag op lange termijn kan bieden. Het project zal naar verwachting in het voorjaar van 2023 van start gaan in de Bull Creek windfaciliteit van windenergiebedrijf Eurus Energy America Corporation (EEAC) in Texas.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire