header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hardware Wallet Market groeit met 25,6 AGR tegen 2028 Toenemende bezorgdheid over veiligheid bij online portemonnees

Oct 3, 2022 6:34 AM ET

De markt voor hardwareportemonnees heeft wereldwijd een snelle groei doorgemaakt. De groeiende markt voor digitale valuta en de stijgende crypto-activa ondersteunen de marktinkomsten. Aan de andere kant neemt de bezorgdheid over de veiligheid van cryptowallets toe bij bitcoinontwikkelaars en -handelaars. De impact van de baanbrekende kruising van financiën, technologieën en Bitcoin heeft wereldwijd een positieve invloed op de marktgroei.

MR verwacht dat de Hardware Wallet Market waarde zal escaleren van 211,6 MN USD in 2020 tot 1.121,5 MN USD in 2028, met een groei van 25,6 AGR gedurende de beoordelingsperiode (2021-2028). Massale toepassing van cryptocurrency verhoogt de vraag naar platforms die nodig zijn om digitale activa te beheren en te laten groeien.

Een hardware wallet/cryptocurrency wallet is een koud opslagapparaat dat de opslag van verschillende cryptocurrencies ondersteunt en extra veiligheid biedt aan cryptotransacties. Sommige hardware wallets bieden extra beveiligingsfuncties zoals een pincode of een biometrie voor transactieautorisatie. Cryptobeleggers gebruiken actief hardware wallets vanwege hun mogelijkheden om kwaliteits- en stakingmechanismen op te bouwen voor gebruiksgemak en NFT-ondersteuning.

Sommige platforms voor het beheer van digitale activa hebben verschillende functies geïmplementeerd in hun hardware wallets om snelle transacties te vergemakkelijken door een kortere herstelzin te gebruiken zonder UTXO-veranderingen te betrekken. Over het algemeen zijn hardware wallets niet gemaakt voor meerdere transacties per dag. Ook hebben sommige apparaten voor koude opslag naar verluidt zorgen over het omgaan met de belasting van regelmatig gebruik.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10739

Spelers die de wereldwijde hardwareportemonnee-markt leiden zijn…

  • ELLIPAL Limited (Hong Kong)
  • OPOLO SARL (Luxemburg)
  • Ledger SAS (Frankrijk)
  • Satoshi Labs SRO (Tsjechië)
  • Shift Crypto AG (Zwitserland)
  • ShapeShift (VS)
  • Sugi (zSofitto NV) (België)
  • SHIFT Cryptosecurity (Zwitserland)
  • Coinkite Inc. (Canada)
  • Penta Security Systems Inc. (Zuid-Korea)
  • NGRAVE (België)
  • CoolWallet (China)
  • SecuX Technology Inc. (Taiwan)
Report Scope:

Rapport Metrisch

Details

Marktgrootte in 2030

USD 1.,121.5 miljoen

Groei:

CAGR van 25.6van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hardware-wallet-market-10739

Industry Trends

Exponentiële groei in cryptocurrency-transacties wereldwijd bepaalt het groeiende marktlandschap. Daarnaast ondersteunt de stijgende vraag naar op halfgeleiders gebaseerde portemonnees de omvang van de markt, die contactloze hardware portemonneebeveiliging en gemak biedt voor Bitcoin-gebruikers en andere cryptocurrency-gebruikers. De toenemende bezorgdheid over de veiligheid van online portemonnees creëert een enorme vraag naar offline portemonnees.

Robuuste Crypto-investeringen spreken criminelen aan, waardoor het gebruik van offline/hot wallet’s toeneemt om fondsen en privésleutels op een online server te beschermen. Offline hardware wallets bieden de veiligste optie om privésleutels op te slaan, omdat ze niet verbonden zijn met het internet, waardoor het risico van gecompromitteerde beveiliging afneemt. Bovendien kunnen computervirussen offline hardware wallets niet infecteren omdat de private sleutels niet in contact komen met op het netwerk aangesloten apparaten of potentiële softwarekwetsbaarheden.

Hardware Wallet Market Segments

Het rapport segmenteert de marktdynamiek in verbindingstypes, eindgebruikers, distributiekanalen en regio’s. Het verbindingstype segment is onderverdeeld in Bluetooth, near-field communication (NFC), USB en andere. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in particulieren, bedrijven en anderen. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in online en offline. Per regio is de Hardware Wallet Market onderverdeeld in Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Hardware Wallet Market Regional Analysis

APAC domineert de wereldwijde hardware wallet markt, getuige de significante groei in cryptocurrency transacties. Daarnaast stimuleert de sterke aanwezigheid van prominente leveranciers zoals BitLox, ELLIPAL Limited, CoolBitX Technology Ltd., CoolWallet Penta en Security Systems Inc. de marktgrootte. Ook de toename van malware-aanvallen bij online portemonnees stimuleert het marktaandeel van de regio.

Meer nog, de aanwezigheid van verschillende bitcoin-gebruikers/handelaars creëert een aanzienlijke vraag naar hardware wallets in de regio. Landen als Japan, Zuid-Korea, China, India en Australië zijn naar voren gekomen als belangrijke markten, terwijl Zuidoost-Aziatische landen als Singapore en Maleisië naar voren zijn gekomen als winstgevende markten voor hardware wallets.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10739

Competitieve analyse

De hardware wallet markt lijkt sterk gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers kiezen voor strategische benaderingen, zoals fusies & overnames, samenwerkingen en innovaties, om een groter marktaandeel te verwerven. De markt zou door innovaties, verhoogde R & D-investeringen en M & A de concurrentie zien toenemen.

Digitale vermogensbeheerplatforms werken samen met andere technologieleveranciers om luxe hardware wallets te creëren en een nieuwe richting in te slaan bij het uitbrengen van nieuwe portemonnee-accessoires. Deze bedrijven ontwikkelen producten die voldoen aan overheidsrichtlijnen en FATF-richtlijnen om het witwassen van geld tegen te gaan. Ze werken ook aan het creëren van een verzameling tech-accessoires op web3, gedecentraliseerde apps die draaien op de Blockchain, waardoor iedereen kan deelnemen zonder zijn persoonlijke gegevens te monetariseren.

Op 06 sep 2022 kondigde Trezor, een toonaangevend cryptowalletplatform, bijvoorbeeld een samenwerking aan met privacyproject Wasabi om CoinJoin te mengen met Bitcoin-transacties op zijn hardware wallets. Coinjoin is een privacyverhogend proces dat wordt gebruikt om overdrachten op een Blockchain te anonimiseren door ze te combineren om hun oorsprong te verdoezelen. Dit maakt bitcoin meer privé, waardoor gebruikers CoinJoin kunnen gebruiken op hun Trezor-apparaten voor meer transactieprivacy.

Related Reports:

Cable Connector Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Healthcare Cold Chain Monitoring Market, By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire