header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Heeft een levensverzekering invloed op SSI?

Oct 3, 2022 1:14 AM ET

Als u een SSI of aanvullend bijstandsinkomen ontvangt, is het belangrijk te weten hoe financiële planning die investeringen beïnvloedt. De invloed van levensverzekeringen op SSI-uitkeringen hangt af van verschillende factoren. Kleine veranderingen kunnen de te ontvangen uitkeringen volledig veranderen, waardoor het cruciaal is dat u de effecten begrijpt levensverzekering kan hebben op uw investering.

Wat is SSI?

Vaak verward met de algemene term van Sociale Zekerheidsuitkeringen, is het Supplemental Security Income een eigen entiteit die unieke voordelen biedt aan Amerikanen. De bron wordt gefinancierd via belastinginkomsten en gaat in het algemeen in de richting van het verstrekken van die met de meeste behoefte in de volgende categorieën: Senioren, blinden en gehandicapten. Alleen omdat je in deze categorieën valt, ben je niet verzekerd van dekking, maar is deze gereserveerd voor degenen met de meeste behoefte.

De primaire soorten SSI

Er zijn twee belangrijke soorten SSI beschikbaar voor Amerikanen. De ene is bijstand op basis van invaliditeit, en de andere is pensioen.

Disability SSI

Mensen die in aanmerking komen voor invaliditeit SSI zijn mensen die leven met een handicap die rechtstreeks van invloed is op hun vermogen om te werken of hun oorspronkelijke functie uit te voeren. Dit type van verzekering is niet geschikt voor mensen die leven met een korte termijn of gedeeltelijke handicap. Als algemene vuistregel geldt dat de ziekte minimaal een jaar moet duren of terminaal moet zijn.

Retirement SSI

Het verdienen van retirement SSI is minder subjectief dan disability SSI. Typisch, pensioen SSI schopt in zodra u de leeftijd van 65 bereikt. Je moet ook voldoen aan het minimuminkomen en de aangetoonde behoefte. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag en iedereen kan op elk moment een aanvraag indienen. Als je de criteria hebt gelezen en denkt dat je in aanmerking komt, kun je een aanvraag indienen.

When Life Insurance Puts Your SSI in Jeyopard

Met een goed begrip van SSI, inclusief de verschillende soorten, zul je willen overwegen wat ervoor zorgt dat je in aanmerking blijft komen. Een veel voorkomende oorzaak om niet in aanmerking te komen is een levensverzekering.

Een nieuwe polis kopen

Als je nog geen levensverzekering hebt, mag je er een kopen, zelfs als je een SSI-uitkering ontvangt. De voornaamste reden om een levensverzekering te hebben en SSI-uitkeringen te ontvangen is dat SSI alleen bedoeld is voor mensen die aantonen in extreme nood te verkeren. Dat betekent dat de Social Security Administration uitkeringen intrekt als u het toegestane maximum inkomen overschrijdt, inclusief de nominale waarde van uw levensverzekering.

In het geval van hele polissen, hebben ze meestal een contante waarde component die blijft groeien in de tijd. De waarde van dat beleid, hoewel iets waar je niet actief aan werkt om te groeien, kan ervoor zorgen dat je niet in aanmerking komt voor uitkeringen.

Life Insurance Payout & SSI

In het geval van een overlijdensuitkering, hoeven begunstigden zich meestal geen zorgen te maken over hun uitbetaling terwijl ze SSI-uitkeringen ontvangen. Het is echter cruciaal dat u de impact van de voordelen of potentiële voordelen verifieert met de SSI-afdeling om ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor voordelen als verzekeringnemer en dat uw dierbaren in aanmerking komen voor SSI-uitkeringen als begunstigden op uw plan.

The Bottom Line

Het antwoord op de vraag of u een levensverzekering kunt dragen met behoud van SSI-uitkeringen is niet eenvoudig. Het proces en de goedkeuring hangen af van de kleine lettertjes zoals die door de SSI-afdeling worden gedetailleerd. Om ervoor te zorgen dat u aan de voorwaarden voldoet en er geen dekking vervalt, is het belangrijk om met een gekwalificeerde professional te spreken om uw opties te begrijpen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire