header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe krediet opnieuw op te bouwen met een door aandelen gedekte lening

Oct 3, 2022 1:47 AM ET

Heropbouw van uw krediet kan een moeilijk proces zijn, maar dat hoeft niet als u alle beschikbare financiële instrumenten kent. Een aandelenkrediet is een van de beste maar vaak over het hoofd geziene instrumenten. Maar wat is het en hoe werkt het? Dit is wat u moet weten.

Wat is een door aandelen gedekte lening?

Een door aandelen gedekte lening is een soort lening die wordt gedekt door de aandelen van een activum, zoals een spaarrekening, depositocertificaat of (zelden) een pensioenrekening.

Om goedgekeurd te worden voor een share-secured lening, moet je eerst de equivalente activa beschikbaar hebben op een soort rekening. Deze activa worden dan door de bank bevroren en kunnen niet worden opgenomen totdat de lening is terugbetaald.

Waarom zou iemand een lening op aandelen willen?

Ook al lijkt het alsof een lening met aandelengarantie niet gunstig is omdat je een lening afsluit met het geld dat je al hebt, toch zijn er enkele voordelen:

  • leningen met aandelengarantie zijn vaak goedkoper dan traditionele leningen omdat de rente doorgaans lager is dan bij een lening zonder garantie.
  • Gedekte leningen zijn een uitstekende manier om te beginnen met de wederopbouw van uw credit score, omdat ze laten zien dat u verantwoordelijk bent met uw financiën en kan omgaan met grote financiële verplichtingen.
  • Ze zijn gemakkelijker om goedgekeurd te worden, en veel kredietverstrekkers zullen mensen met een slechte kredietwaardigheid toestaan om er een te krijgen.

Wat zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het aanvragen van een lening met aandelengarantie?

Er zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het aanvragen van een lening met aandelengarantie. Ten eerste, zorg ervoor dat u de equivalente activa beschikbaar op een soort rekening. Dit zal de bank helpen die activa te bevriezen en te voorkomen dat ze worden opgenomen totdat de lening is terugbetaald.

Tweede, wees je bewust van de rente en hoe het je maandelijkse betalingen kan beïnvloeden. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de voorwaarden van de lening voordat u zich aanmeldt.

En ten slotte, zorg ervoor dat u alle toelichtingen grondig leest, zodat u al uw rechten en plichten aan de lening kent.

Hoe herbouw je je krediet met een aandelenkrediet

  1. Controleer je kredietscore. Dit is de eerste en meest cruciale stap in het herbouwen van uw krediet. Het zal u helpen uw huidige kredietwaardigheid te begrijpen en advies geven om uw score te verbeteren.
  2. Start met een kleine lening. Dit zal u helpen op de juiste weg naar het verbeteren van uw krediet zonder het geld te bevriezen dat u in een noodgeval nodig zou kunnen hebben.
  3. Betaal uw rekeningen op tijd. Dit zal uw schuldeisers laten zien dat u verantwoordelijk bent en uw schulden kunt terugbetalen.
  4. Leen niet meer dan u zich kunt veroorloven om terug te betalen. Dit is vooral belangrijk bij een door aandelen gedekte lening, omdat bevroren activa het geld nog krapper maken dan voorheen, vooral als u al op een budget zit.
  5. Houd uw vooruitgang bij. Bekijk regelmatig uw kredietscore en maandelijkse betalingen om op schema te blijven met uw verplichtingen.
  6. Vraag om hulp als u die nodig hebt. Als je merkt dat je moeite hebt om aan je schuldverplichtingen te voldoen, aarzel dan niet om hulp te vragen bij een kredietadviesdienst of een financieel adviseur.

De bottom line

Heropbouw van je krediet is niet altijd gemakkelijk, maar uiteindelijk is het de moeite waard. Door deze eenvoudige stappen te volgen en een kleine, door aandelen gedekte lening te krijgen, kunt u uw krediet weer opbouwen en uw financiële gezondheid sneller verbeteren dan u denkt.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire