header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HR Payroll Software Markt zal 15,37 miljard dollar bereiken, met 11,2 AGR tegen 2030 | Behoefte aan AI-gestuurde Payroll-oplossingen zal de marktgroei stimuleren

Oct 3, 2022 6:03 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde HR payroll software Market zal tegen 2030 USD 15,37 miljard bereiken bij een AGR van 11,2, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

HR Payroll Software Market Drivers

Need for AI-Powered Payroll Solutions to Boost Market Growth

De behoefte aan AI-powered payroll solutions zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Omdat kunstmatige intelligentie en machine learning mogelijkheden helpen om de ernst van menselijke fouten te verminderen en de prestaties op het gebied van compliance te verbeteren, is er een groeiende behoefte aan AI-aangedreven payroll oplossingen. AI-salarisoplossingen kunnen gegevens analyseren en gebruiken om strategische en proactieve beslissingen te nemen.

Opportunities

Companies Shift towards Automated Software to offer Robust Opportunities

De verschuiving van bedrijven naar geautomatiseerde software voor bedrijven zal de markt in de prognoseperiode robuuste kansen bieden.

HR Payroll Software Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030:

USD 15.37 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 11.2van 2022 tot 2030

Groeiperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3076

Restraints

Data Security to act as Market Restraint

De databeveiliging & privacy zorgen met betrekking tot HR payroll software kan fungeren als een marktrestrictie tijdens de prognoseperiode.

Uitdagingen

Tekort aan professionals als marktuitdaging

Het gebrek aan payroll professionals kan fungeren als een marktuitdaging tijdens de prognoseperiode.

HR Payroll Software Market Segmentation

De HR Payroll software markt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, diensten, toepassing en type.

Per type, is de HR payroll software markt gesegmenteerd in claims reimbursement software, employee self-service software, en verlof management software.

Per applicatie, is de HR payroll markt gesegmenteerd in tijd & aanwezigheid, employee benefits, belastingaangifte, payroll, terugbetaling & lening, werknemer records, prestatie-evaluatie, verlof management, learning management, en anderen.

De HR payroll software markt is per dienst onderverdeeld in up-gradation, service activity reports, modificatie, installatie en HR shared services.

De cloud-hosted deployment zal de markt gedurende de prognoseperiode leiden.

De HR payroll software markt is per eindgebruiker onderverdeeld in middelgrote industrie, kleine industrie, grote industrie en anderen.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hr-payroll-software-market-3076

COVID-19 Analysis

De wereldeconomie heeft enorme schade opgelopen als gevolg van de COVID19-epidemie, en het groeipercentage is gedaald tot een laagterecord, waardoor het enkele jaren zal duren voordat het weer normaal is. Ondernemingen en arbeidssectoren hebben verschillende belemmeringen ondervonden bij het uitvoeren van typische dagelijkse taken, met een aanzienlijk inkomstenverlies tot gevolg. Tijdens de lockdown werden productie-eenheden en industriële activiteiten stilgelegd, waardoor de toeleveringsketen ernstig werd verstoord. Het verschil tussen vraag en aanbod werd als gevolg van de sluiting dagelijks groter. De lockdown-maatregelen vereisten echter dat mensen op hun werkplek bleven, en veel organisaties vroegen hun werknemers thuis te werken, waardoor de vraag naar HR-salarissoftware toenam. Salarisbetaling wordt vergemakkelijkt door HR payroll software systemen. Tijdens de pandemie, toen de mobiliteit over de hele wereld beperkt was, hielp de sector van de HR-salarissoftware bij het gegevensbeheer en bood hij betrouwbare transacties. De talrijke vooruitzichten voor de HR payroll software markt, zoals distributie en generatie van loonstroken, evenals aanpasbare functies, hielpen om de HR payroll software markt gestaag te laten groeien, zelfs in deze moeilijke tijden.

HR Payroll Software Market Regional Analysis

North America to Lead HR Payroll Software Market

North America had een aanzienlijk marktaandeel in 2021 en zal waarschijnlijk zijn dominantie behouden gedurende de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030. Dit wordt toegeschreven aan een groei van het klantenbestand voor online HR-administratiesoftware en een toename van HR-oplossingen in landen als de Verenigde Staten en Canada. Voorspeld wordt dat Europa de komende jaren eveneens in een gunstig tempo zal groeien. In 2021 zal Noord-Amerika het grootste marktaandeel hebben in de HR Payroll Software Markt. Dit komt door het toegenomen gebruik van HR payroll software apps en het sterke gebruik van cloud-based technologieën in de regio.

Check Discount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3076

HR Payroll Software Market Key Players

Eminente marktspelers geprofileerd in het wereldwijde HR payroll software marktrapport zijn Oracle (VS), Ultimate Software (VS), BambooHR (VS), Epicore (VS), SumTotal Systems Inc. (VS), Sage (VS), Ascentis (Californië), Halogen Software Inc (VAE), Success Factors (VS), Pay Focus (VS), Intruit (VS), UltiPro (VS), SAP (VS), Vibe HCM (VS), Patriot Payroll (VS) en ADP (VS).

Disrupties in de supply chain, schommelingen in het aandeel van de vraag, economische omstandigheden, evenals de onmiddellijke en langetermijnimpact van het nieuwe coronavirus, hebben allemaal een nadelige invloed gehad op de groei van de industrie voor digitale wateroplossingen. Een dergelijke uitbraak heeft de economische activiteit stilgelegd en de wereldeconomie in een diepe recessie gestort. Bovendien hebben toeleveringsketens over de hele wereld, met hun wortels in China, te kampen met stillegging en een ongekende verstoring. Na de versoepeling van de wereldwijde lockdowns en beperkingen zal de wereldwijde markt voor digitale wateroplossingen naar verwachting de komende dagen weer normaliseren.

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/mission-critical-communication-mcx-market-impact-of-covid-19-growth-expert-review-overview-with-detailed-analysis

https://icrowdnewswire.com/natural-language-processing-market-2022-scale-sales-and-revenue-growth-competitive-environment-and-demand-and-impact-of-covid-19-on-global-and-regions-amp-forecast

 

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire