header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metaverse in Gaming Market naar verwachting 40 miljard dollar met 43 AGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 3, 2022 6:32 AM ET

De wereldwijde Metaverse in gaming markt zal naar verwachting enorm aan kracht winnen in de komende jaren. De vooruitgang in smartphones, consoles en andere gaming-apparaten heeft de marktwaarde onderbouwd. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde Metaverse in gaming-markt naar verwachting 40 miljard dollar zal bereiken in 2030, met een groei van 43 AGR tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

Metaverse in gaming stelt spelers in staat om samen te komen met hun vrienden in een gedeelde virtuele omgeving en gaming te ervaren op verschillende platforms. Met een open metaverse kunnen spelers verschillende games spelen en als groep bij elkaar blijven zonder zich zorgen te maken over het merk, het merk en de fabrikant van apparaten en besturingssystemen. De opkomende sociale gamingplatforms stimuleren de Metaverse in de gamingmarkt.

Met andere woorden, Metaverse in gaming stelt spelers in staat om head-to-head te gaan met spelers over de hele wereld, nieuwe sporten en games te spelen, videogesprekken te voeren tussen actieve avatars, en grote en trouwe volgelingen op te bouwen. Deze hausse van digitale werelden die mensen in staat stellen tot interactie heeft ertoe geleid dat de gehele techindustrie hun spelplatforms omschrijft met de slogan metaverse.

Get Free Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10753

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 40 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 43rom 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Industry Trends

Online gaming heeft Metaverse nodig om betere ecosystemen te creëren die, samen met verschillende NFT’s, gaming tastbaarder en boeiender kunnen maken. De game-industrie richt zich steeds meer op het convergeren van digitale en fysieke werelden via het internet, wat op zijn beurt de marktgroei stimuleert. Ook de viraliteit en monetisatie die Metaverse in gaming zou kunnen bieden, deed de marktvraag toenemen.

De online sociale gamingplatforms met VR-ondersteuning zagen een sterke stijging tijdens de pandemie. Gamingbedrijven als Fortnite, Minecraft en Roblox maakten al gebruik van metaverse inklingen. De belangstelling voor zuiver digitale technologie die de veiligheid van aanhoudende virtuele ervaringen kan garanderen, is enorm toegenomen met de proliferatie van niet-fungibele tokens (NFT’s) en cryptocurrencies.

Er zijn veel functies beschikbaar op afzonderlijke platforms. De kunst bij het bouwen van de innovatieve Metaverse zal zijn om de functionaliteit naadloos over platforms heen te laten werken voor de ultieme game-ervaring. De game-industrie die de blockchain- en cryptoruimte gebruikt, stimuleert de marktgroei. Gamingbedrijven zijn onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s gestart voor metaverse-projecten die virtual reality en augmented reality vermengen.

Krijg Volledige Rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market-10753

Een toonaangevend gaming platform Meta heeft gewerkt aan een gratis ervaring genaamd Horizon Worlds die een Rec Room faciliteert waardoor mensen kunnen rondhangen en games spelen in een gedeelde virtuele omgeving. Naast dit idee zijn ook spelers als Microsoft, cryptocurrency-specialist Coinbase en entertainmentgigant Disney bezig hun eigen metaverses te bouwen.

Verder stimuleren concepten als play to earn in online gaming en incentives van het verdienen van NFT’s (Non-Fungible Tokens) de Metaverse in de game-industrie. Het huidige online gaming scenario is volledig veranderd met de introductie van blockchain technologie, waardoor spelers kunnen investeren en enorme winsten kunnen maken.

Op dezelfde manier verzamelt wearable metaverse tech vormen van gebruikersgegevens met persoonlijke details. Zowel AR- als VR-technologie zijn zeer vatbaar voor het verzamelen van gegevens via eye-tracking sensoren, wat de privacy van een individu belemmert. Bovendien kunnen draagbare apparaten biometrische gegevens uit de nabije omgeving verzamelen, waardoor de privacy van personen in de omgeving wordt belemmerd.

Metaverse in Gaming Market Segments

De Metaverse in gaming marktprognose is gesegmenteerd in componenten, apparaattypen, technologieën, leeftijdsgroepen en regio’s. Het componentensegment is verder onderverdeeld in hardware en oplossingen/software. Het segment apparaattype is onderverdeeld in pc’s, mobiele telefoons, VR-headsets en andere.

Het technologiesegment is onderverdeeld in Blockchain, NFT, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality, Extended Reality en andere. Het leeftijdssegment is onderverdeeld in onder 10 jaar, 11-19 jaar, 20-35 jaar en boven 35 jaar. Verder bestaat het regionale segment uit Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika (MEA), Europa en Rest-van-de-Wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10753

Metaverse in Gaming Market Regional Analysis

Noord-Amerika is de grootste markt voor Metaverse in gaming markt. Factoren zoals de grote populariteit van games zoals Pistol Whip en Beat Saber en het toenemende aantal gamers stimuleren de marktomvang van de regio.

Bijkomend, de brede acceptatie van blockchaintechnologie en de aanwezigheid van grote IT-giganten zoals NVIDIA, Google, Microsoft en anderen in de regio bevorderen de marktinkomsten. De VS is wereldwijd de belangrijkste markt voor Metaverse in spelplatforms. Bovendien hebben grote vorderingen en de toenemende toepassing van innovatieve technologieën zoals Web 3.0 een impact op de marktwaarde in de regio.

Metaverse in Gaming Market Competitive Analysis

Deze markt lijkt zeer concurrerend, met de aanwezigheid van prominente bedrijven die internationaal en regionaal aanwezig zijn. De markt zou een intensievere concurrentie kennen door innovaties en een toename van O&O-investeringen en M & A. Deze bedrijven richten zich agressief op een grotere deelname door middel van samenwerkingsverbanden om hun activiteiten en aanbod uit te breiden naar potentiële klanten. Ze werken aan het vergroten van hun financieringssteun.

Zo kondigde Metaverse Magna (MVM) onlangs, op 05 sept. 2022, aan US$3,2 MN op te halen tegen een waardering van US $30 MN in samenwerking met een multistrategisch blockchain-investeringsfonds om Afrika’s grootste gaming DAO te bouwen. De financiering zal worden gebruikt om MVM’s inspanningen uit te breiden om Afrika’s grootste gaming DAO te bouwen en gamers toegang te bieden tot mogelijkheden van wereldklasse. De gaming DAO publiceert mobiele games in grensmarkten en creëert ontwikkelaarstools voor gamemakers om opkomende bedrijfsmodellen in web3 gaming te benutten.

De belangrijkste spelers die actief zijn in de Metaverse in de gamingmarkt zijn Roblox Corporation, Facebook, Inc., Tencent Holdings Ltd., Epic Games, Inc, en Lilith Games, onder anderen.

Gerelateerde rapporten:

  1. https://icrowdnewswire.com/2022/04/20/blockchain-technology-market-industry-research-report-share-business-growth-future-opportunities-challenges-risks-for-future-comprehensive-industry-and-vendor-landscape-demand-forecast-to-2027/
  2. https://icrowdnewswire.com/2022/02/15/cas9-technology-market-global-leading-drivers-emerging-audience-segments-industry-profits-growth-and-regional-analysis/
  3. Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire