header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solid State Drive (SSD) markt zal bloeien met een robuuste CAGR van meer dan 15,2 jaar 2030 | Western Digital, Samsung, OCZ en IBM, Intel

Oct 3, 2022 6:41 AM ET

Solid State Drive (SSD) Market Overview:

Solid State Drive (SSD) Market Research Report, by type, Storage Capacity, End-user, Application, Storage Interface, and Region – Forecast till 2030, the solid-state drive market is anticipated to attain a valuation of approximately USD 86.5 Billion by the end of 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal groeien met een robuuste CAGR van meer dan 15,2 gedurende de beoordelingsperiode van 2002 tot 2030.

Solid State Drive Market Scope: Solid State Drive verwijst naar de nieuwste technologie op het gebied van informatieopslag en is een alternatief voor conventionele opslagapparaten zoals HDD. Het brede concept van SSD staat vooral bekend als een solid-state disk of een elektronische schijf. Het apparaat wordt gebruikt voor de opslag van gegevens; het maakt gebruik van IC’s als geheugen voor gegevensopslag en om deze veilig te bewaren. Het werkt niet zoals harde schijven, er zijn geen andere beweegbare componenten in SSD-apparaten, en zij voeren het bewaren en opslaan van gegevens uit zonder meer energieverbruik. Dit is mogelijk omdat zij gebruik maken van de technologisch geavanceerde NAND-flash geheugenchips. Solid-state drives hebben verschillende prestatievoordelen, zoals een hogere en betere betrouwbaarheid en duurzaamheid, een enorme multi-tasking capaciteit en een betere random-access snelheid dan hun conventionele tegenhangers. SSD’s zijn veel beter voor grote mondiale datacenters, omdat ze veel massaruimte, geavanceerde hiërarchische opslag en hoge snelheid bieden dankzij hun niet-vluchtige geheugentechnologie. De wereldwijde markt voor SSD’s is de afgelopen jaren gegroeid. De belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert, is de toename van het internetgebruik. Bovendien zullen aspecten zoals snelle vooruitgang als gevolg van de huidige digitalisering, het stijgende volume van de nieuwste media gegevensoverdracht en de groeiende e-commerce markt waarschijnlijk ook de groei van de markt in de komende jaren beïnvloeden.

Get a Free Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1028

Solid State Drive Market Competitive Analysis

De wereldwijde markt voor solid-state drives heeft toonaangevende spelers zoals

  • Western Digital (VS)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • OCZ (VS) en IBM (VS)
  • Intel (VS)
  • NetApp (VS)
  • SanDisk (VS)
  • Kingston Technology (VS)
  • Micron Technology, Inc. (VS)
  • Google (VS)
  • Toshiba (Japan)
  • Fusion-io (VS)
  • Lite-On (Taiwan)
Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 86.5 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 15.2van 2022 tot 2030

Voorspellingsperiode

2022-2030

Report Coverage

Voorspelling inkomsten, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

SSD Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor solid-state drives heeft de laatste tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van aspecten zoals het opduiken van het aantal cloud platforms, technische vooruitgang op dit gebied en nieuwe en verbeterde functies.

Get Complete Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solid-states-drives-market-1028

Markt Restraints

Aan de andere kant kan het gebrek aan bewustzijn van de industrie de groei van de markt beperken.

Solid State Drive Market COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de meerderheid van de industriesectoren over de hele wereld. De pandemie heeft bijna 225 landen over de hele wereld getroffen, waardoor regeringen in deze landen gedeeltelijke of volledige lockdowns hebben opgelegd. De opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen hebben geleid tot ernstige verstoringen in de toeleveringsnetwerken van de meeste industriesectoren. Net als alle andere marktgebieden heeft de wereldwijde gezondheidscrisis een enorme impact gehad op de wereldmarkt voor solid state drives. In 2018 was de wereldwijde markt voor solid-state drives op zijn hoogtepunt qua vraag en verkoop. De wereldwijde marktspelers waren getuige van verschillende onverwachte uitdagingen, zoals inkomstenverlies en een daling van de vraag naar deze SSD’s. Aan de andere kant, met de snelle vaccinatiecijfers en alle economische en industriële activiteiten die weer op gang komen, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor solid-state drives de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Solid State Drive Market Segment Analysis

Van alle typen wordt verwacht dat het interne segment de komende jaren de wereldmarkt voor solid-state drives zal domineren. Deze SSD’s, ook wel interne solid-state drives genoemd, staan bekend om hun onmiddellijke laadprestaties, die resulteren in snellere opstarttijden, een sneller reactievermogen van het systeem en laadtijden voor toepassingen. SSD’s worden meestal gebruikt als opslagoplossing en ter vervanging van harde schijven. SSD’s zijn effectiever dan conventionele harde schijven omdat ze een toegangssnelheid hebben van 35 tot 100 microseconden, wat 100 keer sneller is dan standaard harde schijven.

Van alle technologieën zal het SLC-segment naar verwachting de wereldwijde markt voor SSD’s in de beoordelingsperiode aanvoeren. Solid state SSD’s met SLC hebben slechts één bit gegevens per cel.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1028

Solid State Drive Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor solid-state drives (SSD) wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de wereldwijde markt voor Solid State Drives (SSD) domineren tijdens de evaluatieperiode. Het centrale aspect van de groei van de regionale markt is de groeiende vraag naar efficiënte en moderne computersystemen in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende big data-analyse en de onmiddellijke invoering van cloud computing de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen beïnvloeden.

De regionale markt voor solid state drives in Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de hoogste CAGR registreren. de hogere vraag uit landen als India, Japan, Taiwan en China is het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert. Bovendien zullen de ontwikkeling van datacenters en de groeiende toepassingen van cloud computing in organisaties naar verwachting ook de groei van de regionale markt tijdens de beoordelingsperiode beïnvloeden.

Related Reports:

LED & OLED Display Market, Type, Display type, Display size, End User – Forecast till 2027

Next Imaging Technology Market, By Technique , By Application, By Type – Forecast 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire