header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


35 Jefferson start verhuur in het hart van het centrum van Westwood, New Jersey.

Oct 5, 2022 1:10 AM ET

The Fox & Stokes Team at Compass to lead leasing efforts for the boutique rental

NEW YORK, New York – 3 oktober 2022 – Vandaag lanceerde Jefferson Realty Group haar verhuurinspanningen voor 35 Jefferson. Het boetiekgebouw ontwikkeld door First Westwood Realty is gelegen op 35 Jefferson Avenue in het hart van het centrum van Westwood, NJ. Megan Fox en Max Stokes van het Fox & Stokes Team bij Compass zullen de verhuur leiden. Move-ins beginnen binnenkort op 15 oktober.

35 Jefferson heeft 28 prachtige nieuwe woningen, waaronder studio’s, één-slaapkamer en twee-slaapkamer woningen. Het prachtige gebouw is voorzien van top-of-the-line afwerking en een neutraal modern palet. 35 Jefferson is ontworpen voor woon/werk-accommodaties die ideaal zijn voor 2022 inwoners, met veel van de woningen met slimme kantoorruimtes.

“Deze locatie is zeer gewild in het hart van het bruisende Downtown Westwood. Het is een zeer toegankelijk gebied met veel restaurants, parken en vervoer in de buurt,” aldus Max Stokes, makelaar bij Compass. “We verwachten een snelle verhuur en raden iedereen die geïnteresseerd is sterk aan om contact met ons op te nemen voordat het te laat is.”

35 Jefferson biedt LATCH smart access en handige beveiligde pakketsloten. Eigen parkeergelegenheid op het terrein, extra opslagruimte voor bewoners en opslagruimte voor fietsen. Het gebouw beschikt bovendien over een ontspannende lounge voor bewoners en een dakterras met een grill. De huurprijzen beginnen bij $2.150 voor studio’s, $2.750 voor eenpersoonskamers en $3.250 voor tweepersoonskamers.

“Nu Downtown Westwood in populariteit is gegroeid, zijn veel nieuwkomers hierheen gekomen vanwege de charme en de nabijheid van New York,” aldus Megan Fox, makelaar bij Compass. “We verwelkomen nieuwe huurwoningen zoals 35 Jefferson omdat ze een kans bieden om in het hart van het centrum te wonen en echt te genieten van alles wat deze hechte gemeenschap te bieden heeft.”

Westwood staat bekend om haar kleine stad ontmoet stedelijke aantrekkingskracht. De buurt beschikt over een overvloedig lifestyle-aanbod waaronder een ontluikende culinaire scene, diensten, cultuur, winkels, commerciële en gemeenschapsactiviteiten in combinatie met esthetisch aangename architectuur. Lokale favorieten zoals Osteria Crescendo, Farmhouse Cafe & Eatery, en Five Dimes Brewery liggen op enkele minuten afstand samen met Hegeman Park, Overbrook Park en Veteran’s Memorial Park. Tallman Mountain State Park ligt op 20 minuten rijden van 35 Jefferson.

De locatie is bijzonder aantrekkelijk voor degenen die dicht bij New York City willen blijven voor het beste van beide werelden – voorstad en stadsleven. 35 Jefferson is slechts een uur pendelen naar New York City. Vijf van de eenheden op 35 Jefferson zullen worden aangewezen als betaalbaar.

Om meer te weten te komen over 35 Jefferson kunt u contact opnemen met 201-362-6789 of bezoek: www.firstwestwoodresidences.com.

Over Fox & Stokes

Megan Fox en Max Stokes zijn top-producerende makelaars, adviseurs en pleitbezorgers voor Noord-New Jersey. De Fox & Stokes Team bij Compass heeft een people-first benadering en de gemeenschap mentaliteit. Megan en Max zijn beide NJ Real Estate Platinum Level Circle of Excellence Award Winners, Real Trends Certificate of Distinction voor top 1,5% landelijk, en Best of Zillow Agents.

Contactgegevens:

Name: Victoria Shannon
Email: [email protected]
Job Title: Co Founder