header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DFD Partners genoemd als een van de Top 10 opkomende Fintech bedrijven door Future Proof

Oct 5, 2022 1:48 AM ET

Het grootste vermogensfestival ter wereld, Future Proof, heeft de top 10 van opkomende fintech bedrijven bekendgemaakt, met DFD Partners bovenaan de lijst onder cutting edge bedrijven.

DFD Partners is door Future Proof, ‘s werelds meest prominente leiders op het gebied van financiën, investeren, tech, cultuur, & impact verzameld voor meeslepende inhoud, live presentaties en toegang tot de nieuwste innovaties.

DFD Partners is een opkomend fintech platform dat data en AI gebruikt om diverse, kleinere en digitale vermogensbeheerders te matchen met financiële adviseurs met een productbehoefte. Zijn missie is om vermogensbeheerders het meest innovatieve, datagedreven distributieplatform in de industrie te bieden. Devon Drew, de oprichter van DFD Partners en succesvol voormalig executive voor Vanguard, zegt dat het bedrijf momenteel gericht is op het helpen van kleine en diverse fondsen om hun AUM de komende vijf jaar met 1 biljoen te verhogen.

Future Proof hield zijn allereerste festival in Huntington Beach, Calif. waar het de inaugurele top 10 cutting-edge fintech startup aankondigde. Elk bedrijf kreeg de kans om hun innovatieve technologieën te demonstreren voor duizenden financiële professionals. Dit was de eerste Future Proof FintechX Demo Drop, een uiterst competitief veld met meer dan 100 kandidaten. De aanvragers werden gekozen op basis van hun producten creativiteit en het vermogen om een echte impact te creëren voor de aanwezigen van Future Proof.

DFD Partners onthulde versie twee van hun platform, door Drew omschreven als “de toekomst van distributie voor vermogensbeheerders.” Drew demonstreerde het platform ook voor meer dan 2.000 aanwezige financiële professionals en bedrijfsleiders.

“Als ik terugdenk aan deze week,” zegt Drew, “wat opviel is hoe dit voelde als een gemeenschap die elkaar probeert te helpen en te verheffen, terwijl ze allemaal leren en het heden en de toekomst omarmen.”

Om meer te weten te komen over Devon Drew en DFD Partners, neem contact op met Neil Foote, Ascendant Group Branding, [email protected], 214.448.3765.

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations

Tags:   United States, Wire