header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drie dingen om te overwegen bij de herfinanciering van uw studentenleningen

Oct 5, 2022 1:51 AM ET

Herfinanciering van studieleningen kan voor veel leners een slimme zet zijn. Je kunt misschien rondkijken voor een lagere rente, minder betalen per maand of opnieuw onderhandelen over andere voorwaarden van je studielening. Voordat je je studieleningen herfinanciert, moet je echter verschillende dingen in overweging nemen.

Wat betekent het om studieleningen te herfinancieren?

Wanneer je een studielening herfinanciert, sluit je een nieuwe lening af om je bestaande studielening(en) terug te betalen. Je nieuwe lening heeft volledig nieuwe voorwaarden van je nieuwe kredietverstrekker.Velen kiezen ervoor om hun studentenlening te herfinancieren om hun rentevoet te verlagen, wat je maandelijkse betalingen kan verlagen. Echter, in sommige gevallen kan herfinanciering tot een kortere aflossingstermijn uw maandelijkse betaling eigenlijk verhogen, maar zal helpen verminderen hoeveel rente u betaalt in de tijd. Zorg ervoor dat u alle details over de veranderingen in uw rentevoet en aflossingstermijn begrijpt voordat u besluit te herfinancieren.

1. Zijn uw studieleningen federaal of privé?

Als u federale studieleningen hebt, kunt u uw opties zorgvuldig overwegen voordat u herfinanciert bij een particuliere kredietverstrekker. omdat u dan de toegang verliest tot federale programma’s, zoals inkomensafhankelijke terugbetaling, federale uitstel van betaling en andere voordelen die aan federale leners worden aangeboden. Als u echter een of meer particuliere leningen hebt, kan herfinanciering een geldbesparende keuze zijn.

2. Lijkt uw rentevoet intimiderend?

Student loan refinancing kan u helpen een lager tarief te krijgen als het tarief van uw huidige lening te hoog is en uw maandelijkse betalingen te moeilijk te beheren zijn binnen uw budget. Je zou kunnen winkelen rond totdat u een herfinanciering optie die beter past bij uw levensstijl en doelstellingen. Bij herfinanciering zult u een aantal keuzes moeten maken over verschillende rentetarieven, zoals een vaste rente of een variabele rente. Werk samen met je kredietverstrekker om erachter te komen welk type rente het meest geschikt is voor jouw behoeften.

3. Is mijn kredietscore goed genoeg om studieleningen te herfinancieren?

Kredietgeschiedenis kan voor sommige kredietverstrekkers een belangrijke factor zijn om te overwegen of ze uw herfinancieringsaanvraag goed- of afkeuren. Als u uw kredietscore en geschiedenis kent, kunt u bepalen of u in aanmerking komt voor herfinanciering van uw studentenleningen.Het kan gemakkelijker voor je zijn om in aanmerking te komen voor een leningherfinanciering met gunstige voorwaarden als je een goed krediet hebt. Een geldschieter kan bieden u een nog lager tarief als je uitstekende krediet. Uw krediet in goede vorm krijgen voordat u een herfinanciering aanvraagt kan een verstandige zet zijn, aangezien kredietverstrekkers de laagste tarieven kunnen reserveren voor kredietnemers met de hoogste credit scores.Als u uw kredietinformatie al kent, kunt u met meer duidelijkheid rondkijken, en als u dat niet doet, kunt u een gratis online tool gebruiken om uw score te controleren.

Studentenleningen herfinanciering: Pros and Cons

Final thoughts

Als je eenmaal hebt besloten of herfinanciering van je studieleningen de juiste keuze is, kun je wellicht gemakkelijk online een aanvraag indienen. De vereiste documentatie varieert van geldschieter tot geldschieter, maar de meeste noteren welke documenten ze vereisen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire