header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gemeenschappelijke basis vinden: De Sustainable Apparel Coalition gaat naar Singapore voor de jaarlijkse bijeenkomst.

Oct 5, 2022 2:02 AM ET

— De Sustainable Apparel Coalition (SAC) brengt honderden leiders op het gebied van duurzaamheid, die de gehele waardeketen van de kleding- en schoenenindustrie uit de hele wereld vertegenwoordigen, samen in Singapore en virtueel voor haar jaarlijkse bijeenkomst op 1-2 november

— Merken, retailers, fabrikanten, NGO’s, academici en brancheorganisaties zullen samenwerken om vooruitgang te boeken op het gebied van de meest urgente duurzaamheidskwesties van dit moment, waaronder eco-labelling, zorgen voor een rechtvaardige overgang en verantwoorde inkooppraktijken

– Tot de reeds aangekondigde sprekers behoren Tonje Drevland, afdelingshoofd van de Noorse Consumentenautoriteit; Edwin Keh, CEO van het Hong Kong Research Institute of Textiles and Apparel (HKRITA); en Ipek Kurtoglu Firat, Global Product Impact Lead bij H & M

– De Annual Meeting vindt twee dagen voor de Global Fashion Summit plaats: Singapore Edition 2022, die plaatsvindt op 3 november.

San Francisco, Amsterdam, Hong Kong – 4 oktober 2022: De Sustainable Apparel Coalition (SAC), een onafhankelijke en impactcreërende organisatie die ongeveer de helft van de kledingindustrie samenbrengt om positieve sociale en milieu-impact op schaal mogelijk te maken, brengt haar wereldwijde netwerk samen voor de 2022 SAC Annual Meeting in Singapore op 1-2 november.

met als thema ‘Collective Action on Common Ground’ wil het tweedaagse evenement een gemeenschappelijke basis creëren tussen verschillende perspectieven om oplossingen te bevorderen en vooruitgang te boeken in dringende milieu- en sociale kwesties. Singapore is gekozen voor de jaarlijkse bijeenkomst van dit jaar als erkenning van het belang van de regio voor het stimuleren en ondersteunen van de kleding- en schoenenindustrie.

Experts – waaronder thought leaders in beleidsvorming, academici, merken, fabrikanten, detailhandelaren en vertegenwoordigers van organisaties die zich inzetten voor de transformatie van de industrie – zullen samenkomen om onderwerpen als eco-labelling, inclusieve decarbonisatie en verantwoorde inkooppraktijken te bespreken. Het zal ook een belangrijk moment zijn om te werken aan oplossingen voor een geharmoniseerde en duidelijke aanpak van de communicatie over milieuclaims en om consumenten in staat te stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Amina Razvi, CEO van de Sustainable Apparel Coalition, zei:

“De jaarlijkse bijeenkomst van dit jaar komt op een cruciaal moment voor de kleding- en schoenenindustrie. De sector staat als nooit tevoren in de schijnwerpers en het is dan ook terecht dat er kritisch naar duurzaamheid wordt gekeken. De jaarlijkse vergadering is een cruciaal moment voor zowel de SAC-leden als de industrie in het algemeen om samen te komen, verdeeldheid en polarisatie te overwinnen en gebieden van overeenkomst te vinden waarop we collectieve actie kunnen bevorderen om een duurzame impact op lange termijn te hebben.

“Door belanghebbenden uit de hele waardeketen samen te brengen en het evenement dit jaar in Singapore te organiseren, willen we samenwerken om tastbare actie te ondernemen met betrekking tot deze gedeelde doelstellingen en de industrie op een hoger plan brengen met betrekking tot de meest dringende problemen waarmee we worden geconfronteerd. Alleen samen kunnen we systemische uitdagingen aanpakken. Geen enkele organisatie of regering kan dit alleen.”

De aanwezigen zullen kunnen luisteren naar Tonje Drevland, afdelingshoofd van de Noorse Consumentenautoriteit, naast deskundigen uit de industrie die spreken in een plenaire panelsessie over de uitdagingen & kansen voor de standaardisering van milieukeurmerken. Deze sessie wordt een diepgaand gesprek met industrie-experts en regelgevers over wat een doeltreffende milieu-etikettering van producten is, van het vermijden van misleidende beweringen tot het in staat stellen van consumenten om betere beslissingen te nemen.

Het evenement zal de hele waardeketen samenbrengen, van merken en detailhandelaars tot fabrikanten en leveranciers, om een gesprek op gang te brengen over oplossingen en inzet voor tastbare acties die de industrie samen kan ondernemen om de milieu- en sociale effecten te verbeteren.

Dag 1 van de Annual Meeting is toegankelijk voor alle SAC-leden. Dag 2 van de jaarvergadering staat ook open voor niet-leden: een volledige dag met plenaire sessies, workshops en speciale slots voor netwerkmogelijkheden waar leden en niet-leden welkom zijn.

De SAC Annual Meeting van 2022 wordt mogelijk gemaakt door Global Fashion Agenda, en tickethouders zullen een cocktail ervaren receptie op 2 november, mede georganiseerd door Global Fashion Agenda en Sustainable Apparel Coalition. Het eigen evenement van de Global Fashion Agenda, de Global Fashion Summit, volgt dan op 3 november.

GFA en de SAC geloven dat alleen door samen te werken de industrie collectief de uitdagingen van mensenrechten en klimaatverandering kan aanpakken. Daarom zullen beide evenementen discussies bevatten over collectieve acties die een positieve, sociale en milieu-impact op schaal mogelijk maken. Vind meer informatie en reserveer uw ticket hier: https://hopin.com/events/2022-sac-annual-meeting-global-fashion-summit-singapore-edition/registration

Voor meer informatie over mediatoegang en toekenning van virtuele perskaarten kunt u contact opnemen met: [email protected] of [email protected].

Over de Sustainable Apparel Coalition:

De Sustainable Apparel Coalition (SAC) is een onafhankelijke en impactscheppende organisatie die ernaar streeft de industrie te leiden naar een gedeelde visie op duurzaamheid op basis van een gezamenlijke aanpak voor het meten, evalueren en verbeteren van prestaties.

Als organisatie zonder winstoogmerk heeft zij leden uit de hele kleding-, schoenen- en textielsector, maar bestaat onafhankelijk van één bedrijf zodat zij de vooruitgang kan stimuleren. De collectieve actie van het SAC brengt meer dan 280 wereldwijde merken, detailhandelaren, fabrikanten, NGO’s, academici en brancheorganisaties samen. Zij vertegenwoordigen ongeveer de helft van de kleding- en schoenenindustrie in de hele toeleveringsketen – van pioniers op het gebied van duurzaamheid tot organisaties die net begonnen zijn.

Voordat het SAC bestond, werkten bedrijven op een geïsoleerde manier, met hun eigen programma’s en metingen die niet gestandaardiseerd waren en niet in staat om collectieve actie te stimuleren. In 2009 stelden Walmart en Patagonia vast dat dit een ernstig probleem was. Ze bundelden hun krachten en brachten collega’s en concurrenten uit de hele sector samen om een universele aanpak voor het meten van duurzaamheidsprestaties te ontwikkelen en richtten de Sustainable Apparel Coalition op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Lee Green
Email: [email protected]
Job Title: Sr Director, Communications & Marketing

Tags:   United States, Wire