header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een paar snelle tips om de perfecte cursus te vinden aan de Universiteit van Cambridge

Oct 5, 2022 1:21 AM ET

De Universiteit van Cambridge staat bekend als een van de beste onderwijsinstellingen ter wereld en is tevens de op twee na oudste universiteit ter wereld. Met een geschiedenis van meer dan zeven eeuwen werd de universiteit voor het eerst gebouwd in 1284 en officieel erkend door de paus in 1318.

Volgens de universiteit heeft Cambridge de meeste Nobelprijzen gewonnen dan enig ander instituut. Er zijn 121 alumni Nobelprijswinnaars. Tot de opmerkelijke alumni van de universiteit behoren verder 7 Turing Award-winnaars, 11 Fields Medalists, 47 staatshoofden en 14 Britse premiers. Bovendien heeft de universiteit 194 alumni die medailles hebben gewonnen op de Olympische Spelen.

Dankzij haar gevierde status trekt de universiteit van Cambridge elk jaar een groot aantal aanvragers. Ook, afhankelijk van de vraag van de cursus die de student wenst na te streven, elke universiteit cursus heeft ongeveer zes aanvragers per stoel.

Consequent, kan worden gezegd dat het krijgen van toelating tot de Universiteit van Cambridge is vrij moeilijk en competitief. Daarom wordt aspiranten aangeraden hun universitaire aanvraagformulieren te verpakken met relevante informatie en prestaties. Excellentie in extracurriculaire activiteiten zal ook helpen de aanvragers te onderscheiden van de massa.

Maar studenten moeten zich geen zorgen maken en in gedachten houden dat, met een beetje aandacht en hard werken, elke aspirant die streeft naar de Cambridge cursus van hun keuze kan zeker doen. Verder gaan, het vinden van de juiste cursus is ook belangrijk, dus aspiranten kunnen volgen een paar snelle stappen om een perfecte cursus aan de Universiteit van Cambridge die ook loopt parallel aan hun belangen te vinden.

Voordat het vinden van een cursus, moeten de aspiranten ervoor zorgen dat ze hebben gecontroleerd alle van de universiteit toelatingseisen. Undergraduate en vooral postgraduate studie aan de Universiteit van Cambridge heeft een intensieve cursusstructuur en is ook zeer intellectueel veeleisend. Daarom vraagt de universiteit hoge academische toelatingseisen.

Studenten die toegelaten willen worden tot postdoctorale cursussen moeten een professioneel bachelordiploma (van ten minste vier jaar) van een erkende instelling in het land hebben behaald. De studenten moeten dit diploma hebben behaald bij een gerenommeerde instelling met een totaalcijfer van niet minder dan 70% of een 7,3 CGPA. Daarnaast heeft de universiteit ook Engelse taalvereisten waaraan studenten uit landen waar Engels niet de eerste taal is, moeten voldoen.

De universiteit biedt 30 verschillende undergraduate cursussen die meer dan 65 vakgebieden bestrijken. Bovendien biedt het ook meer dan 300 postdoctorale cursussen en korte online cursussen. De studenten kunnen kiezen uit dit enorme aanbod van cursussen, afhankelijk van hun interesses. Het aanmeldingsproces van Cambridge is een beetje anders dan andere universiteiten, omdat de universiteit haar aanmeldingsproces iets eerder begint. Daarom worden de studenten verzocht de website van de universiteit regelmatig te controleren.

De studenten moeten eerst een account aanmaken op UCAS als ze er nog geen hebben. Op de officiële website van de universiteit kunnen ze naar de rubriek cursussen gaan en over de verschillende cursussen lezen. Later kunnen zij een cursus van hun keuze selecteren en aanvragen op het UCAS-portaal. Het “cursusoverzicht” op de website van de universiteit biedt de studenten relevante informatie en helpt hen de exacte cursusstructuur en de onderwezen modules te begrijpen. Inzicht in de cursus en wat het onderwijst laat de studenten een goed geïnformeerde beslissing nemen over het onderwerp dat ze willen studeren. Dit is belangrijk omdat de Universiteit van Cambridge een vrij intensieve cursusstructuur heeft die soms overweldigend kan worden voor studenten (bijvoorbeeld als het niet het interessegebied van de student is).

Al met al bestaat er geen twijfel over dat de studenten die afstuderen aan de Universiteit van Cambridge een vruchtbare carrière nastreven. Dit is ook omdat Cambridge studenten zijn goed gezocht in de industrie als gevolg van de hoge reputatie van de universiteit. Daarom, als je denkt over het nastreven van een diploma van de Universiteit van Cambridge, heb je de juiste keuze gemaakt!

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire