header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Meer dan 40% van de ouders heeft spijt van studieleningen voor hun kinderen

Oct 5, 2022 12:57 AM ET

Een onderzoek van U.S. News & World Report toonde aan dat 43% van de ondervraagde ouders spijt had van het gebruik van studieleningen voor hun kinderen. Dit cijfer toont aan dat een schokkend aantal Amerikaanse burgers ofwel niet in staat zijn om te sparen of een slecht begrip hebben van hoe werken persoonlijke leningen, met sommige gezinnen die onder onoverkomelijke schulden zitten.

Als je een ouder bent met kinderen die nog niet naar de universiteit zijn gegaan, vraag je je misschien af welke opties beschikbaar zijn om hun opleiding te betalen. Dit is wat je moet weten.

Optie 1: Studentenleningen

De meest gebruikelijke manier om voor de universiteit te betalen is door middel van studentenleningen. Echter, studentenleningen komen met verschillende nadelen. Ten eerste kunnen ze een hoge rente hebben die snel kan oplopen. Daarnaast hebben studieleningen vaak lange aflossingstermijnen, wat betekent dat je lang moet afbetalen.

Optie 2: Overheidssteun

Er zijn ook andere mogelijkheden om het onderwijs van je kind te financieren. Bijvoorbeeld, als uw kind in aanmerking komt voor Pell Grants of andere beurzen, kunt u misschien die fondsen gebruiken om hun opleiding te betalen in plaats van een lening af te sluiten.

Pell Grants werken anders dan andere vormen van studieleningen. In plaats van je leningbetalingen te koppelen aan je inkomen, zijn Pell Grants gebaseerd op je financiële behoefte. Dit betekent dat zelfs als je inkomen stijgt nadat je een studielening hebt afgesloten, je deze nog steeds kunt afbetalen.

Optie 3: Particuliere leningen

Als geen van de bovenstaande opties voor jou werkt, kun je overwegen een particuliere lening te nemen. Houd er echter rekening mee dat deze leningen een hogere rente hebben en moeilijker goedgekeurd kunnen worden. Particuliere leningen hebben vaak langere aflossingstermijnen dan staatsleningen of studentenleningen.

Optie 4: fiscaal uitgestelde spaarrekeningen

529 College Savings Plans zijn een andere optie om het onderwijs van je kind te financieren. Met deze plannen kunt u geld wegzetten op een belastingvrije rekening, waardoor u belasting bespaart wanneer u het geld opneemt voor de opleiding van uw kind. Ze kunnen ook worden gebruikt om tot $ 10.000 aan studieleningen af te betalen dankzij de 2017 Tax Cuts and Jobs Act.

Wat te doen als je moeite hebt om de studieleningen van je kinderen af te betalen

Als je moeite hebt om de studieleningen van je kinderen af te betalen, kun je een paar dingen doen om de schuld voor te zijn. Werk eerst met een financieel adviseur om een schuldaflossingsplan op te stellen dat bij uw situatie past. Dit kan helpen uw maandelijkse betalingen te verlagen of een langere leningstermijn te nemen om het sneller af te betalen.

Er is ook de optie om kwijtschelding van studieleningen aan te vragen die president Biden in 2022 via een uitvoerend bevel heeft gecreëerd. Sommige ouders kunnen in aanmerking komen voor verlichting, zelfs als het hun kind is dat naar school gaat en niet zijzelf. De website van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs heeft meer details over de voorwaarden om in aanmerking te komen.

Finally, consider seeking professional help through a Debt Reduction Plan or Debt Management Agreement. Deze programma’s kunnen u helpen op het goede spoor te komen met uw studentenleningen en uw doel te bereiken om de schuld helemaal af te lossen.

De bottom line

Na welke optie u ook kiest, het is essentieel om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de kosten en baten van elke optie voordat u een beslissing neemt.

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire