header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Semarchy werkt samen met Texas Trees Foundation aan strategie om gegevensbeheer te versterken in het Southwestern Medical District Streetscape-project.

Oct 5, 2022 1:39 AM ET

Data Software Leader Consults on Master Data Management and Data Governance for Innovative Initiative to Support Urban Forestry and Mitigate the Urban Heat Island Effect

PHOENIX (04 oktober 2022) – Semarchy, een softwareleider die organisaties in staat stelt gegevens om te zetten in inzichten, is een partnerschap aangegaan met de Texas Trees Foundation om zijn expertise op het gebied van master data management uit te lenen op een formatief punt in de verdere transformatie van het Southwestern Medical District Streetscape Project. Terwijl de toonaangevende katalysator voor stadsbosbouw van Noord-Texas de basis blijft leggen voor zijn gezamenlijk initiatief met het Southwestern Medical District, komt de noodzaak om een proces voor verantwoord gegevensbeheer op de voorgrond.

Deze zomer werd het Amerikaanse westen geteisterd door historische hittegolven en bosbranden, een voorbode van de extreme hitte die steden wereldwijd zal treffen. De stedelijke boomstructuur is van cruciaal belang voor de bescherming van stadsbewoners nu de milieu- en sociale problemen door de verstedelijking toenemen. Inwoners van kwetsbare gemeenschappen hebben vaak het meest te lijden onder het feit dat klimaatverandering het hitte-eilandeffect in de stad verergert. Gegevens zijn essentieel voor het creëren van oplossingen voor het verminderen van hitte, maar organisaties die zich richten op dit onderwerp hebben vaak te weinig middelen voor gegevensbeheer. Om de kloof te helpen dichten, doneerde Semarchy consultingdiensten van een wereldwijde expert om de capaciteiten van het SWMD-team op het gebied van master data management te versterken.

“We richtten onze consulting met Texas Trees Foundation op het benutten van onze expertise rond enterprise data management en governance, met name data ownership en sharing, om het leiderschap van de organisatie in deze ruimte te versterken,” zei Robin Peel, data management maestro, customer success bij Semarchy. “In ons overleg heb ik het voordeel van een top-down strategie benadrukt, en de waarde van het creëren van een ‘gouden record’ van waaruit gegevens en analyses kunnen worden gedeeld om een meer strategische focus op data stewardship te bevorderen.”

Peel heeft een B.Sc. in meteorologie en diepe expertise in datamanagement, variërend van het ontwikkelen van datagedreven investeringsplanningsstrategieën voor de Britse spoorwegindustrie, strategisch advies bij Ernst & Young, en meest recentelijk, het aansturen van succes voor Semarchy’s klanten door hun gebruik van haar verenigde datamanagementplatform.

“Omdat we begrijpen hoe cruciaal goed gegevensbeheer is voor het bereiken van bedrijfsresultaten, zagen we dit project als een kans om onze kernexpertise te schenken aan een toonaangevende entiteit die baanbrekende oplossingen biedt om de stedelijke hitte te beperken,” zei Brett Hansen, chief growth officer bij Semarchy. “Bomen zijn het antwoord, maar waar en welke soorten te planten en andere variabelen bepalen of die aanplantingen zullen slagen. We zijn vereerd om ons deel te doen aan het bevorderen van data governance om stedelijke bossen te helpen bloeien.”

“De datamanagement ondersteuning die Semarchy heeft geleverd is van onschatbare waarde geweest,” aldus Dr. Rose Jones, medisch antropoloog en onderzoeksstrateeg bij TTF. “Het heeft ons voorzien van een solide kader om een stellair onderzoeksplatform op te bouwen, waardoor we eerder en met meer vastberadenheid dan anders mogelijk zou zijn geweest stadsontwerp- en volksgezondheidsinitiatieven binnen het SWMD Streetscape Project kunnen lanceren.”

ABOUT SEMARCHY

Semarchy, een leider in de data-integratie en master data management markten, stelt organisaties in staat om snel zakelijke waarde uit hun data te genereren. Zijn uniforme platform stelt organisaties van elke omvang in staat om snel kritieke informatie, verspreid over verschillende applicaties, te ontdekken, beheren, integreren en visualiseren. Semarchy is beschikbaar als een on-premises platform en is van nature beschikbaar op populaire cloud-marktplaatsen zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud Platform (GCP). Semarchy wordt ook beheerd als een dienst en ondersteund door een rijk ecosysteem van software-as-a-service en professionele servicepartners. Semarchy is gevestigd in Phoenix, VS, met kantoren in Londen, VK, Lyon, Frankrijk, en Mexico City, Mexico. Bezoek voor meer informatie www.semarchy.com.

ABOUT TEXAS TREES FOUNDATION

De Texas Trees Foundation dient als katalysator bij het creëren van een nieuwe groene erfenis voor Noord-Texas door middel van transformerende, op onderzoek gebaseerde plannen die het publiek opleiden en mobiliseren om de sociale, economische, milieu- en gezondheidsvoordelen te activeren die bomen en stedelijke bosbouw bieden voor een betere kwaliteit van leven. Bezoek voor meer informatie www.texastrees.org.

ABOUT THE SOUTHWESTERN MEDICAL DISTRICT (SWMD) PROJECT

TTF’s SWMD Streetscape Project is voorbestemd om het nieuwe model te worden voor het transformeren van medische districten in wat ze kunnen en zouden moeten zijn – holistische, geïntegreerde eco-gemeenschappen waar gezondheid en veiligheid niet beperkt blijven tot de gangen van ziekenhuismuren. Ga voor meer informatie naar: https://swmdtransformation.com/.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Anna Clark
Email: [email protected]
Job Title: Senior Earned Media Strategist
(214) 597-0367
Tags:   United States, Wire