header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


United Real Estate smeedt nieuwe alliantie in Florida in nationale uitbreiding

Oct 5, 2022 1:44 AM ET

De verhuizing vergroot de aanwezigheid van het bedrijf in Noordoost-Florida, verwelkomt meer dan 400 agenten in het United-netwerk en versnelt de nationale groei

(Dallas, Texas) – United® Real Estate (United) kondigde vandaag aan dat een in Jacksonville gevestigde makelaardij zich via een fusie heeft aangesloten bij het nationale netwerk van United. Het bedrijf (voorheen aangesloten bij een andere nationale makelaardij) zal opereren als United Real Estate Gallery en behoudt alle leiding.

Het partnerschap brengt de zeventiende grootste nationale vastgoedmakelaardij operatie in de VS en een prominente makelaardij die vijftien jaar in het bedrijfsleven viert samen. United Real Estate Gallery is momenteel een top 10 marktaandeel leider met 400 agenten en acht locaties in het noordoosten van Florida.

Door deze nieuwe alliantie, United Real Estate Gallery agenten hebben toegang tot een suite van innovatieve marketing tools, 100 gent compensatie, virtuele klant diensten en een eigen, cloud-based productiviteitsplatform – Bullseye– zonder extra kosten voor hen of hun klanten. Agenten krijgen met de fusie ook een financiële winst in compensatie en mogelijkheden om hun inkomen te laten groeien met andere financiële prikkels.

“We wilden sneller groeien en onze agenten middelen bieden om in elke markt te concurreren. Na een uitgebreide periode van due diligence waarbij vele wegen voorwaarts werden overwogen, hebben we besloten dat United DE vooruitdenkende partner is die ons zal helpen onze doelen te bereiken. Ze zijn energiek, snel en scherp. Ze erkennen het talent van ons team, hebben de middelen die nodig zijn om de investeringen in ons bedrijf te doen om de resultaten van agenten te verbeteren en staan te popelen om te helpen,” aldus Raymond Rivera, Chief Executive Officer van United Real Estate Gallery. “Onze industrie verandert en United heeft de oplossing om agenten in staat te stellen meer inkomsten te behouden, meer controle te krijgen over hun uitgaven en effectiever te concurreren in elke markt.”

United’s vijfde fusie van 2022 is een katalysator voor haar uitbreiding in heel Florida en de VS. Het wereldwijde netwerk omvat nu meer dan 21.000 agenten en 630 kantoren. United® Real Estate Group is een zes keer Inc. 5000 bedrijf, in de top 0,01% van Amerika’s particuliere bedrijven. Het wordt nationaal erkend voor zijn invloedrijke leiders, groei en technologische innovatie.

In de nieuwe release van haar eigen cloud-based Agent Productivity Platform – Bullseye dit jaar, United kreeg de mogelijkheid om haar volledige suite van agent tools, technologie, middelen en training direct in te zetten voor bedrijven die fuseren of zich aansluiten bij haar nationale netwerk.

“Het hele United team heeft meer dan een decennium ijverig gewerkt om een programma op te bouwen dat nu top exploitanten als Ray, Sonny, Nanci en hun team van professionele agenten aantrekt, terwijl ze proberen voort te bouwen op hun successen uit het verleden en toekomstige kansen te grijpen. Het is vernederend om geselecteerd te worden als hun ‘go forward’ partner, vooral nadat we ontdekt hebben hoeveel opties ze hebben overwogen bij het evalueren van potentiële partners en paden,” aldus United Real Estate Group Chief Executive Officer, Dan Duffy. “We zijn super enthousiast en energiek over onze gezamenlijke kans en genieten echt van de samenwerking met het Gallery Team.”

“Ray, Sonny en Nanci hebben een geweldig bedrijf opgebouwd, en we zijn zo blij dat we gekozen zijn om hun bedrijf te helpen nieuwe hoogten te bereiken. De extra diensten voor makelaars, agenten en consumenten, waartoe zij nu toegang hebben, versterken hun waardevoorstel enorm en creëren een netto financiële winst voor hun 400 agenten,” verklaarde United Real Estate President, Rick Haase. “Het beste van alles is dat dit leiderschapsteam alle lokale beslissingen zal blijven aansturen en ons bedrijf op nationaal niveau zal blijven beïnvloeden. Wij zullen net zoveel van hen leren als zij van ons, en dat is essentieel voor onze strategie voor slimme groei.”

De alliantie is een aanvulling op United’s bestaande kantoren in Jacksonville, Miami, Fort Lauderdale, Fort Myers en Orlando, en volgt op fusies met Pearson Smith Realty, Platinum Realty, Leading Edge Real Estate Group, Texas United Realty, Virtual Properties Realty, Benchmark Realty, Charles Rutenberg Realty Fort Lauderdale en anderen nog aan te kondigen.

Om meer te weten te komen over United Real Estate, makelaarsopvolgingsplanning, makelaarswaardering en verkoop of franchisemogelijkheden, bezoek GrowWithUnited.com of bel 888-960-0606. Agenten die geïnteresseerd zijn in informatie over carrièremogelijkheden bij United Real Estate, kunnen JoinUnitedRealEstate.com bezoeken of bellen met 888-960-0606.

Agenten die geïnteresseerd zijn in toetreding tot United Real Estate Gallery kunnen JoinUnitedGallery.com bezoeken of een e-mail sturen naar [email protected].

 

Over United Real Estate

United Real Estate (United) – een divisie van United Real Estate Group – is opgericht met als doel oplossingen te bieden aan makelaars en agenten in de snel veranderende vastgoedmakelaardij. United biedt de nieuwste training, marketing en technologie tools aan agenten en makelaars onder een flat-fee, transactie-gebaseerde agent commissie model. Door gebruik te maken van het gepatenteerde, cloud-based Bullseye Agent & Broker Productivity Platform, levert United een meer winstgevend resultaat voor agenten en makelaars. United Real Estate is actief in 32 staten met 140 kantoren en meer dan 17.500 agenten. Het bedrijf produceerde meer dan $ 21,5 miljard aan verkoopvolume in 2021.

Over United Real Estate | Gallery

United Real Estate Gallery werd opgericht in 2007 door Chief Executive Officer, Raymond Rivera; President, Sonny Downey; en Vice President of Operations, Nanci Soriano. Het bedrijf is een full-service makelaardij die Jacksonville en Noordoost-Florida bedient met 400 agenten en acht locaties. United Real Estate Gallery biedt professionele vertegenwoordiging voor kopers en verkopers van woningen met als doel het bereiken van uitmuntendheid in klantenservice en verkoopresultaten.

Over United Real Estate Group

United Real Estate Group (UREG) exploiteert United Real Estate en United Country Real Estate en voorziet in de unieke marktbehoeften van voorstedelijke, grootstedelijke stedelijke en landelijke markten. Met behulp van het cloud-based Bullseye Agent & Broker Productivity Platform, biedt UREG de nieuwste training, marketing en technologie tools die een aanzienlijk concurrentievoordeel opleveren. Het platform realiseert een decennium-lange investering in virtuele agent en makelaar technologie diensten en wordt aangedreven door een 2,1 miljoen listings data warehouse dat meer dan 3 miljoen maandelijkse bezoekers en 30.000 leads per jaar genereert. Samen ondersteunt de United Real Estate Group meer dan 630 kantoren en meer dan 21.000 vastgoed- en veilingprofessionals op vier continenten. United Real Estate Group produceerde meer dan 27,1 miljard dollar in 2021. Via haar eigen reclamebureau biedt UREG onderscheidende marketingondersteuning en onderpand voor gespecialiseerde lifestyle vastgoedwebsites, evenals toegang tot een 650.000 opt-in kopersdatabase. Bezoek voor meer informatie over United Real Estate of United Country Real Estate UnitedRealEstate.com of UnitedCountry.com.

Voor meer informatie: April Gonzalez, Media & Investor Relations[email protected]214-277-9830

Contactgegevens:

April Gonzalez, Media & Investor Relations
[email protected]
214-277-9830
Tags:   United States, Wire