header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


App Analytics Markt zal naar verwachting 8,13 miljard USD bereiken met een gezonde CAGR van 17,3 y 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 6, 2022 11:51 PM ET

App Analytics Market Overview

Door de proliferatie van mobiele apparaten zal de App Analytics Market naar verwachting groeien met een CAGR van 17,03 procent tussen 2020 en 2030, zo staat in een recente studie. Analytics voor applicaties zijn cijfers die worden gebruikt om de prestaties van de software op mobiele telefoons, tablets en pc’s te evalueren.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030:

USD 8.13 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 17.3van 2020 tot 2030

Groeiperiode:

2020 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6602

De groei van de markt zal de komende jaren naar verwachting uit verschillende bronnen komen, waaronder hogere kosten in verband met digitale en sociale apps, toenemende afhankelijkheid van mobiele reclame en toenemende acceptatie van digitale bedrijfstransformatie. Ondertussen zullen de stijgende uitgaven voor geavanceerde analyses naar verwachting de expansie van de app-analyse-industrie aanwakkeren. Er worden groeikansen voor de sector verwacht als gevolg van recente acties van grote marktdeelnemers, zoals de lancering van nieuwe producten, de vorming van joint ventures en fusies.

De wereldwijde lockdown regels die volgden op de Covid-19 pandemie leidden tot een toename van het gebruik van verschillende desktop en mobiele apps. Apps in deze categorieën variëren van apps die je helpen je financiën te beheren tot apps waarmee je functies als zoomvideo en andere vormen van entertainment kunt gebruiken.

App Analytics Market Segmentation:

De wereldwijde markt voor app analytics kan worden onderverdeeld in vier categorieën: componenten, typen, toepassingen, verticals en regio’s.

Op basis van hun toepassing wordt de markt onderverdeeld in vele typen, zoals Mobile Analytics en Web Analytics. Tijdens de voorspelde periode zal het marktaandeel van de mobiele app analytics sector naar verwachting toenemen. Aangezien steeds meer bedrijven mobiele applicaties als marketinginstrument gebruiken, is de markt voor mobiele app analytics-oplossingen uitgebreid. Elke maand worden wereldwijd meer dan 500 miljoen mobiele advertenties verzonden. Bedrijven wenden zich steeds meer tot mobiele reclame om de efficiëntie en ROI van hun mobiele marketingactiviteiten te verhogen.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/app-analytics-market-6602

App Analytics Market Regional Classification:

De app analytics markt in Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. Als gevolg van de stabiele economieën van de Verenigde Staten en Canada zullen deze landen waarschijnlijk aanzienlijk investeren in onderzoek en ontwikkeling (O&O), wat op zijn beurt de technologische vooruitgang bevordert. App-analyseoplossingen en -diensten komen steeds vaker voor bij fabrikanten vanwege hun vroege omarming van geavanceerde technologieën zoals het internet der dingen, DevOps, big data en mobiliteit. Om hun klanten verder te helpen bij het ontwikkelen van intelligente apps, concentreren tal van bedrijven zich op samenwerkingen en het uitbrengen van nieuwe producten om analytics-diensten te leveren.

Industry News:

App Annie heeft in juli 2020 een bijgewerkte versie van Libring uitgebracht onder de naam App Annie Ascend, met de bedoeling deze te verkopen aan het huidige klantenbestand van het bedrijf. App Annie is van plan om verder te gaan dan zijn huidige app-marktstatistieken door advertentieanalyses aan te bieden, met name voor game-ontwikkelaars en andere bedrijven die actief zijn aan de aanbodzijde van de advertentiesector.

Korting bekijken: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6602

In december van dit jaar (2019) heeft Google de nieuwe App Web-eigenschap in Google Analytics verbeterd, waardoor het mogelijk is om gegevens over verschillende online media te volgen. App Web eigenschappen bieden een uniform platform voor het bijhouden van app en website metrics.

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/29/digital-business-card-market-projected-to-hit-usd-242-3-million-at-a-11-2-cagr-by-2027-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/29/operational-technology-security-market-is-growing-due-to-the-increasing-adoption-of-industry-4-0-at-a-8-3-cagr-by-2030/

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire