header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 5G-beveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 45,30 tussen 2022-2030. Verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van 15,3 miljard dollar zal overschrijden.

Oct 6, 2022 11:58 PM ET

Marktoverzicht

Met verschillende potentiële factoren die de marktdynamiek aansturen, wordt de 5G Security Market voorspeld met een wereldwijde marktwaarde van $1,2 miljard in 2022. Er wordt een gezonde en aanzienlijke groei voorspeld in de voorspellingsperiode, die loopt van 2022 tot 2030. De marktwaarde wordt voorspeld op 15,3 miljard dollar tegen het einde van de voorspellingsperiode.

Vraag een monster van dit onderzoeksrapport https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10452

Report Scope:

 

Parameter

Details

Omzetprognose in 2030:

USD 15.3 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 45.30van 2022 tot 2030

Groeiperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Voorspelling inkomsten, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De opkomst van het 4-generatienetwerk of LTE is een belangrijke mijlpaal gebleken in de 5G Security Market. Het heeft potentiële en lucratieve mogelijkheden gecreëerd voor cyberbeveiligingsoverwegingen. Door het allesomvattende ontwerp hebben de draadloze mobiele industrieën de netwerkmarkt kunnen domineren. De markt wordt vooral getrokken door de noodzaak om kritieke infrastructuur te beschermen, omdat de kans op aanvallen groter is. Er is een grotere behoefte om IoT-apparaten te beschermen tegen hackers om te praten over illegale voordelen van hetzelfde. Kwetsbare informatie zoals de statische achterdeurcode of de gebruikersnaam en de wachtwoorden lopen altijd een hoger risico om gehackt te worden. De automatisering in de industrie heeft ervoor gezorgd dat het achter gesloten deuren blijft en beschermt het tegen elke kwaadaardige inmenging. Dit elimineert alle kansen op menselijke bedreigingen. Er zijn echter bepaalde beperkingen die de groei en ontwikkeling van de markt hebben beperkt. Het constante gebruik van hogere frequenties bij de ontwikkeling en de telecommunicatiediensten heeft het zeer onduidelijk gemaakt voor draadloze exploitanten. Dit heeft toegang gegeven tot veel spectrum, en onethische exploitanten kunnen daar gemakkelijk misbruik van maken.

Dit geeft aanleiding tot veiligheidsproblemen, en het beïnvloedt de economische schaal van verschillende potentiële leveranciers van apparatuur. Zo wordt de groei en ontwikkeling van de markt beïnvloed. In tegenstelling tot alle andere markten die verlies leden door de pandemie, heeft de 5G Security Market het gebruik van mobiele technologie positief beïnvloed. Verschillende organisaties konden tijdens de pandemie doorwerken dankzij de vrijheid die de technologie toestond. Dit creëerde bouwvermogen en gaf kansen voor de groei en ontwikkeling van de markt. Er wordt een gezonde en aanzienlijke groei verwacht voor de 5G Security Market in de prognoseperiode.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-security-market-10452

5G Security Market Segmentation

Afhankelijk van meerdere factoren wordt de 5G Security Market onderverdeeld in Architectuur, eindgebruiker en netwerkcomponentbeveiliging.

Per architectuur wordt de markt gesegmenteerd in 5G Nr Non-Standalone en 5G Nr standalone. Per eindgebruiker wordt de markt opnieuw gesegmenteerd in ondernemingen en telecomoperatoren. Ran security en core security zijn de twee divisies volgens de beveiliging van netwerkcomponenten.

5G Security Market Regional Analysis

De 5G Security Market is grotendeels verdeeld over de delen India, China en Japan in Azië-Pacific, VS en Canada in Noord-Amerika. De markt is ook verspreid over delen van Zuid-Korea, Latijns-Amerika en Afrika.

Check Discount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10452

5G Security Market Recente ontwikkelingen

Key-spelers hebben voortdurend gefunctioneerd in de marktdynamiek van de 5G Security Market. Dit heeft hen geholpen potentiële producten te lanceren en samenwerkingen aan te gaan met bedrijven met strikte strategieën die hen hebben geholpen met de groei en ontwikkeling van de markt. Enkele van de belangrijkste hoofdrolspelers in de 5G Security Market zijn Juniper Networks (VS), Huawei (China), Palo Alto Networks (VS), Spirent (VS) en F5 Networks (VS).

Related Reports

https://icrowdnewswire.com/2022/09/28/global-mobile-app-development-market-projected-to-hit-usd-366-34-billion-at-a-23-80-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/at-47-6-cagr-5g-market-size-2022-2030-to-reach-usd-198-44-billion/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/14/procurement-software-market-to-flourish-at-a-cagr-of-10-1-by-2030/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/28/global-augmented-reality-and-virtual-reality-ar-amp-vr-market-projected-to-hit-usd-2-174-18-billion-at-a-46-74-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire