header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een paar snelle tips om te studeren aan de OU met een budget. Lees nu!

Oct 6, 2022 5:16 AM ET

Oxford University is een van de meest gewaardeerde universiteiten om in het buitenland te studeren; het is de oudste Engelse universiteit ter wereld. Hoewel de oprichtingsdatum van de Universiteit van Oxford onzeker is, zou het onderwijs er al in 1096 (11e eeuw) begonnen kunnen zijn.

Voor zes jaar op rij is het door de Times Higher Education World University Rankings 2022 uitgeroepen tot de beste universiteit ter wereld. Volgens THE kwam Oxford in 2021 ook als beste uit de bus voor de onderwerpen computerwetenschappen en klinische gezondheid.

Doorheen de geschiedenis van de universiteit hebben begaafde mannen en vrouwen er gestudeerd en als hoogleraar gediend. Onder de opmerkelijke afgestudeerden van de universiteit van Oxford, ook wel Oxonians genoemd, bevinden zich 28 Britse premiers, minstens 30 wereldleiders, 55 Nobelprijswinnaars en 120 Olympische medaillewinnaars.

Undergraduates aan de universiteit van Oxford krijgen huisvesting voor hun eerste jaar. Ze hebben meestal de keuze om hun opleiding daar de resterende jaren voort te zetten. Daarnaast bieden de universiteit, haar academische afdelingen en scholen, evenals een aantal andere organisaties, meer dan 900 beurzen voor afgestudeerde studenten die je kunt aanvragen om je totale onderwijskosten te verlagen.

Je financiële toestand kan een aanzienlijke invloed hebben op hoe je geniet van de universiteit. Voordat je aan je eerste studiejaar begint en regelmatig tijdens je studie, is het cruciaal om je geschatte kosten van levensonderhoud te overwegen om ervoor te zorgen dat je het absolute minimum aan financiële regelingen hebt getroffen.

Het volgen van een realistisch budget garandeert dat je binnenkomende geld je uitgaven kan betalen. Hier zijn enkele snelle tips om een efficiënt budget op te stellen, zodat je je geld in de gaten kunt houden:

  • Lijst je wekelijkse of maandelijkse inkomsten op. Hierin moet ook het overheids- of Oxford-geld zitten dat je krijgt en eventuele extra inkomsten die je verwacht uit spaargeld, gezinshulp of betaald vakantiewerk.
  • Trek alle belangrijke eenmalige uitgaven voor het semester of de maand af, zoals huur of cursusgeld, samen met alle andere terugkerende uitgaven, inclusief automatische afschrijvingen voor terugkerende mobiele telefoonrekeningen.
  • Reserveer geld opzij voor de vakantie als je een termijnbudget hebt. Als je in Oxford blijft, moet je extra kosten voor levensonderhoud of huur betalen. Als je naar huis gaat, moet je misschien rekening houden met vervoerskosten.
  • Bereken het resterende geld na de bovengenoemde aftrekposten, en zet idealiter iets meer opzij voor noodgevallen of onvoorziene uitgaven. Het resterende geld is uw bestedingsgeld, dat u kunt omrekenen naar een wekelijks bedrag door het te vermenigvuldigen met het aantal weken voordat uw volgende financieringsoverschrijving wordt verwacht.
  • Om overbesteding te voorkomen, houd uw geld- en uitgavenpatroon in de gaten.
  • Vermijd het kopen van dingen in een opwelling vanwege gerichte advertenties die u online of op sociale media ziet. Wacht met kopen tot de volgende dag om te kijken of het nog nodig is.
  • Oxford heeft verschillende fantastische markten en liefdadigheidswinkels waar je vaak gebruikte kleding en andere producten kunt krijgen voor veel minder geld dan wanneer ze gloednieuw zouden zijn. Bovendien bevordert het kopen van oude goederen de duurzaamheid.

Oxfords studentensteunfonds is ook beschikbaar om studenten te helpen die financiële hulp nodig hebben in verschillende omstandigheden. Nadat u zich voor uw opleiding hebt ingeschreven, kunt u niet-terugvorderbare extra steun aanvragen als u in financiële moeilijkheden komt of onverwachte uitgaven moet dekken.

De Universiteit van Oxford biedt faciliteiten van wereldklasse, geavanceerde technologie, eersteklas programma’s, een gastvrije sfeer en een kans voor internationale studenten om van een wereldwijde opleiding te genieten. Dus, het bijwonen van de Universiteit van Oxford zal u helpen uw talenten te ontwikkelen en uw carrière te verbeteren.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire