header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nationale Maand van de Verzorging van de Auto: Michelin geeft tips om oude auto’s van Amerikanen als nieuw te houden

Oct 6, 2022 5:26 AM ET

Als wereldwijde tekorten in de toeleveringsketen de markt blijven afknijpen, is het rekken van de levensduur van een bestaand voertuig nog nooit zo belangrijk geweest.

Oktober 5, Greenville, SC — De gemiddelde tijd dat Amerikaanse autobezitters hun voertuigen houden is 12 jaar – en het is een trend die stijgt. Door aanhoudende problemen in de toeleveringsketen, met name tekorten aan halfgeleiders die waarschijnlijk pas over een jaar worden opgelost, is de beschikbaarheid van nieuwe auto’s schrikbarend laag. Volgens gegevens van Cox Automotive bedroeg de voorraad nieuwe auto’s eind juli 1,07 miljoen voertuigen tegenover 3,69 miljoen eind juli 2019. Dit is meer dan een 70 daling van de beschikbaarheid van nieuwe voertuigen in de afgelopen jaren.

“De realiteit is dat u uw huidige auto misschien langer moet houden dan verwacht. In de huidige marktomstandigheden kan het zelfs zo zijn dat de waarde van uw voertuig stijgt. Geef hem de zorg die hij verdient om zijn levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat uw reizen veilig en efficiënt zijn zolang u hem heeft,” zegt Russell Shepherd, Technical Communications Director voor Michelin Noord-Amerika. “Oktober, dat ook National Fall Car Care Month is, is het perfecte moment om een aantal basisstappen te nemen om uw auto in topvorm te houden en klaar voor de komende winter.”

Om de investeringen van Amerikanen in hun huidige voertuigen te helpen rekken, beveelt Shepherd namens Michelin Noord-Amerika de volgende must-do onderhoudstips aan:

Controleer de accu. Naarmate het kouder wordt, zal de capaciteit van uw accu afnemen. Ga voor de wintermaanden naar een monteur om ervoor te zorgen dat hij optimaal functioneert. U kunt ook een gratis batterijcontrole krijgen bij veel auto-onderdelenwinkels. Onderhoud uw banden. Zijn uw banden goed opgepompt? Een te lage bandenspanning is niet alleen gevaarlijk voor de veiligheid, maar vermindert ook het brandstofverbruik en de levensduur van de banden. Shepherd raadt aan om de banden ten minste eenmaal per maand te controleren en waarschuwt bestuurders om niet te vertrouwen op het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS). Tegen de tijd dat dat lampje gaat branden, hebben uw banden mogelijk een te lage bandenspanning van 25%. Bij dit niveau kan de kans op bandfalen dramatisch toenemen. Vergeet ook niet het loopvlak te controleren, wat eenvoudig te doen is met de Penny Test. “Als u in de markt bent voor nieuwe banden, winkel dan naar uw behoeften en vergeet niet dat niet alle banden gelijk zijn. De nieuwe Michelin Defender 2, bijvoorbeeld, is ontworpen om twee jaar langer mee te gaan dan toonaangevende concurrenten[1], waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar een maximale levensduur,” legt Shepherd uit. Negeer het motorlampje niet . Wanneer dit dashboardlampje gaat branden, is het tijd om actie te ondernemen – zelfs als uw auto goed lijkt te lopen. Controleer het voordat een klein probleem een groot en duur probleem wordt. U kunt veel voorkomende problemen voorkomen door routineonderhoud, zoals het regelmatig vervangen van luchtfilters en het volgen van het aanbevolen olieverversingsschema. Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie kan het afstellen van een verwaarloosd voertuig de brandstofefficiëntie met gemiddeld 4% verhogen, afhankelijk van het type en de kwaliteit van de reparatie. Watch Your Wipers . Slecht zicht tijdens het rijden is een veiligheidsrisico, en het is een probleem dat zich snel kan voordoen tijdens een plotselinge zware regenbui als uw ruitenwissers versleten zijn. Controleer regelmatig uw koplampen en remlichten, en vervang ze indien nodig. Wash and Wax : Een grondige wasbeurt helpt uw oudere auto er langer nieuw uit te zien, en het is vooral belangrijk voor de winter. Het drijven kan opbouw van wegvuil en puin veroorzaken, en dat kan de verf en de afwerking van uw auto beïnvloeden. Als dit niet goed wordt aangepakt, kan dit leiden tot roest en andere ernstige problemen. Plus, een schone auto rekt die trots van ownership.

“Terwijl u misschien klaar bent voor een nieuwe auto, is er misschien nog geen klaar voor u. In de tussentijd, door het houden van uw bestaande voertuig ongerepte, heb je een betere rij-ervaring en versterking van uw inruilwaarde moet de perfecte nieuwe auto beschikbaar komt,” zei Shepherd.

[1] Gebaseerd op U.S. Department of Transportation Gemiddelde jaarlijkse kilometers per bestuurder (13.500 mijl) en Desrosiers Automotive Consultants schatting van de gemiddelde jaarlijkse kilometers gereden in Canada (23.000 km), en op een slijtagetest met banden in de maat 225/65R17 op 2021 Toyota RAV4’s waar de MICHELIN® Defender®2 een geschatte levensduur had (gebaseerd op de berekening van de meest versleten groef van een gedraaide set) van 94,400 mijl tegenover de Bridgestone® Alenza® AS Ultra met 47.700 mijl en de Continental® TrueContact™ Tour met 59.400 mijl en de Goodyear® Assurance® MaxLife™ met 51.900 mijl. Werkelijke resultaten op de weg kunnen variëren.

 

Contactinformatie:

Naam: Christian FisherEmail: [email protected]Functieomschrijving: Consumer Public Relations Manager – Michelin Noord-Amerika

Contactgegevens:

Name: Christian Fisher
Email: [email protected]
Job Title: Consumer Public Relations Manager – Michelin North America
Tags:   United States, Wire