header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Orivet Genetic Pet Care erkent dierenasielen met “Thank You” wedstrijd

Oct 6, 2022 5:11 AM ET

Lake Worth, FL Orivet heeft een spannende online “Thank You” wedstrijd aangekondigd om uitstekende dierenasielen te erkennen. De winnaars zullen te zien zijn op het web, in persberichten en op de sociale media van Orivet, en ontvangen tevens cadeaumanden voor het asiel.

Oriavet Genetic Pet Care, een leider in DNA-testen voor huishonden en katten, heeft aangekondigd dat ze een wedstrijd gaan houden om de toewijding en liefde van dierenasielen en centra die dakloze dieren over de hele wereld helpen te vieren. Deelnemers kunnen meedoen door te vertellen over hun dieren, faciliteiten en vrijwilligers, en foto’s te plaatsen.

Sinds 2010 heeft Orivet een scala aan genetische diensten aangeboden aan fokkers, dierenartsen en huisdiereigenaren, waaronder screening van genetische ziekten, vachtkleuren, kenmerken, bevestiging van afstamming, rasidentificatie, en nog veel meer. Genetische tests kunnen een waardevol hulpmiddel zijn voor asielen om ervoor te zorgen dat elk dier het perfecte thuis kan vinden.

Doel van de wedstrijd is de aandacht te vestigen op de toewijding die nodig is om asielen en klinieken draaiende te houden, en de schijnwerper te richten op het werk dat dierencentra doen en dat vaak niet wordt erkend. De winnaars worden beloond met een vermelding in het persbericht van de Orivet “Thank You” wedstrijd en een vermelding op de Orivet website, evenals een vermelding in social media berichten en een artikel over de winnaars en eervolle vermeldingen. Bovendien ontvangt elke winnende Shelter een mand gevuld met verschillende nuttige geschenken, waaronder een van de DNA-testkits van Orivet.

De wedstrijd loopt van 5 oktober tot 18 november en de winnaars worden bekendgemaakt op 23 november.

Om een inzending voor de wedstrijd in te dienen, klikt u op hier.

Over Orivet Genetic Pet Care

Orivet Genetic Pet Care is een toonaangevende organisatie voor gepersonaliseerde geneeskunde die innovatieve gezondheidsoplossingen biedt voor fokkers, dierenartsen en huisdiereigenaren. De organisatie werd opgericht in 2010, met als uitgangspunt dat elk huisdier uniek is, met zijn eigen specifieke eigenschappen, gedragingen, genetische gezondheidsbehoeften en inherente risico’s. Orivet werkt samen met dierenartsen, eigenaren en verantwoordelijke fokkers van gezelschapsdieren om praktische, op bewijs gebaseerde platforms te bieden die gericht zijn op het identificeren van risico’s en het verbeteren van klinische resultaten.

Om meer te weten te komen over Orivet bezoek https://www.orivet.com of bezoek https://orivet.typeform.com/to/wjLN9Bed om deel te nemen aan de wedstrijd.

Contactgegevens:

Name: Daniel Klein
Email: [email protected]
Job Title: Chief Executive Officer

Tags:   United States, Wire