header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3 plaatsen om een lening met onderpand te krijgen

Oct 7, 2022 3:17 AM ET

Leningen met onderpand, ook wel gedekte leningen genoemd, vereisen dat je een waardevol item zoals sieraden neerlegt om de lening veilig te stellen. De bank kan dit item in beslag nemen als je in gebreke blijft, waardoor hun risico kleiner wordt. Deze leningen bieden vaak lagere tarieven, grotere bedragen en langere looptijden. En beter nog, sommige vereisen niet dat je een goede credit score te hebben. Persoonlijke leningen met onderpand zijn ruim beschikbaar op verschillende locaties. Dit artikel behandelt drie van de meest voorkomende plaatsen om ze te vinden:

1. Banken

Banken zijn een van de belangrijkste bronnen van leningen met onderpand. Om een gewaarborgde lening van een bank te krijgen, kun je beginnen met online rond te shoppen om je te laten prekwalificeren. Dit laat je zien voorwaarden die u waarschijnlijk in aanmerking komen voor zonder krediet-schade harde onderzoeken.

Wanneer u een goede potentiële aanbieding, kunt u naar de bank en breng uw onderpand. U geeft informatie over uw inkomen en werk, en u kunt een kredietcontrole ondergaan. De bank zal ook het onderpand taxeren om te bepalen hoeveel ze u kan bieden. Indien goedgekeurd, kun je binnen een paar dagen financiering ontvangen, zo niet dezelfde dag nog.

2. Online kredietverstrekkers

Deze dagen maken online kredietverstrekkers het mogelijk om een gedekte lening aan te vragen en de financiering te krijgen zonder je huis te verlaten. Het proces is vergelijkbaar met een persoonlijke lening, maar dan vanuit je luie stoel. Je kunt rondkijken bij online kredietverstrekkers en je laten voorkwalificeren, en vervolgens een aanvraag indienen bij degene die voorwaarden biedt die passen bij jouw financiële situatie en behoeften.

Je verstrekt vergelijkbare informatie als bij de bank. Voor het onderpand moet je het misschien laten taxeren. Bij titel leningen, bijvoorbeeld, de kredietgever taxeert uw voertuig en kan vragen om een bewijs van inkomen en werkgelegenheid. Vervolgens bieden zij u een lening ter waarde van 25% tot 50% van de getaxeerde waarde van de auto. Afhankelijk van de kredietverstrekker hoeft u uw huis niet te verlaten. Veel online kredietverstrekkers bieden dezelfde dag goedkeuring en financiering, zodat je snel een lening kunt krijgen.

3. Pandjeshuizen

Pawn winkels laten je een snelle beveiligde lening krijgen met bijna elk item dat je bezit. Om een lening te krijgen, breng je je onderpand naar het pandjeshuis voor een taxatie. Het pandjeshuis zal je dan een leningbedrag en voorwaarden aanbieden op basis van hun taxatie. Bij dit type lening zijn er geen kredietcontroles.

Als je het leningaanbod accepteert, laat je het item achter bij het pandjeshuis, waarna je je lening en een claimticket krijgt om je item op te eisen bij terugbetaling. Je hebt meestal 30 dagen om de lening plus financieringskosten terug te betalen. Als u niet kunt terugbetalen, verliest u het wettelijk bezit van uw onderpand. Je krijgt niet te maken met kredietschade of incassobureaus.

De bottom line

Gegarandeerde leningen zijn doorgaans gemakkelijker te krijgen dan ongedekte leningen, waardoor ze een goede potentiële optie zijn voor leners met een slecht krediet of die werken aan het verbeteren van hun financiën. Banken bieden een meer traditionele ervaring, terwijl je bij online kredietverstrekkers een lening kunt krijgen zonder je huis te verlaten. Pandleningen vereisen geen kredietcontroles en kunnen werken voor personen met een waardevol voorwerp dat zij bereid zijn als onderpand te gebruiken. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat je rondkijkt om goede tarieven en voorwaarden te vinden die in overeenstemming zijn met je financiële behoeften. Dit zal u helpen de rentekosten laag te houden en wanbetaling te voorkomen terwijl u het geld krijgt dat u nodig hebt.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire