header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 dingen die millennials moeten weten voordat ze een lening krijgen in 2022

Oct 7, 2022 3:19 AM ET

Leners kunnen leningen gebruiken voor allerlei zaken, van noodgevallen en grote aankopen tot herfinanciering en consolidatie van bestaande schulden. Maar je moet de basisbeginselen over leningen kennen voordat je er een voor jezelf afsluit, vooral omdat de kosten in 2022 blijven stijgen. Door dit te doen, kunt u dure fouten minimaliseren en voorkomen dat u in de schulden raakt. Laten we dieper duiken in vier dingen die leners moeten weten voordat ze een lening afsluiten in 2022.

1. Er zijn veel soorten leningen

Voor één kun je kiezen tussen gedekte en ongedekte leningen. Leningen zonder onderpand zijn leningen waarvoor geen onderpand nodig is, zoals leningen op afbetaling en kasvoorschotten. Gewaarborgde leningen zijn vaak gemakkelijker te krijgen en bieden betere lening bedragen en tarieven, maar ze vereisen dat je een onderpand neerlegt. De kredietverstrekker kan dit onderpand in beslag nemen als je de lening niet terugbetaalt. Hierdoor kunnen ze betere voorwaarden bieden.

Er zijn veel soorten beveiligde leningen. Bijvoorbeeld, auto titel leningen gebruiken de titel van uw voertuig als onderpand als je het bezit rechtstreeks en hebben geen pandrechten op de titel. Met dit type lening zal de kredietverstrekker je geld bieden op basis van de waarde van je auto.

2. Leningen komen vaak met kredietcontroles

Veel leningen zullen je krediet controleren als onderdeel van het aanvraagproces. No credit check loans kan moeilijk te vinden zijn, maar veel kredietverstrekkers hebben minder strenge eisen. Bijvoorbeeld, titel leningen en cash advances vereisen over het algemeen niet dat je een goede credit score hebt om goedgekeurd te worden. Kredietverstrekkers die deze leningen aanbieden, kijken bij het nemen van een goedkeuringsbesluit niet alleen naar je kredietwaardigheid, maar ook naar je inkomen of de waarde van je onderpand. Rondkijken en onderpand aanbieden kan je helpen een lening te krijgen met soepelere eisen.

3. Je moet persoonlijke en financiële informatie verstrekken

Lenders verzamelen verschillende stukken informatie om je leningaanvraag te verwerken en een goedkeuringsbeslissing te nemen. Ze kunnen vragen om persoonlijke en financiële informatie zoals:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Sociale zekerheidsnummer
  • Bankrekening (om de opbrengst van de lening op te storten)
  • Jaarlijks inkomen
  • Bewijzen van werk
  • Schuld/inkomen verhouding

U moet misschien documentatie vinden die sommige van de financiële informatie bewijst, zoals loonstrookjes, belastingaangiften en arbeidsverificatiebrieven.

4. Je moet mogelijk kosten betalen

Leningen kunnen naast rente ook kosten in rekening brengen. Bijvoorbeeld, sommige leningen op afbetaling brengen kosten in rekening wanneer u de lening afsluit. Ze kunnen ook kosten in rekening brengen voor late betalingen en kosten voor geretourneerde cheques als je niet genoeg geld hebt om de betaling te doen. Wees ook voorzichtig met het vervroegd afbetalen van een lening. Sommige kredietverstrekkers kunnen boetes voor vervroegde aflossing in rekening brengen. Controleer de kleine lettertjes voordat je een lening ondertekent om dit te voorkomen.

The bottom line

Kennis van enkele basisfeiten over leningen maakt het proces soepeler en vermindert de kans dat je een dure fout maakt. Begrijp welke soorten leningen beschikbaar zijn voor u, zodat u weet wat past bij uw behoeften en credit score. Zorg er vervolgens voor dat je alle informatie kunt verstrekken die de kredietverstrekker nodig heeft om een goedkeuringsbesluit te nemen en wees je bewust van eventuele kosten voordat je het papierwerk ondertekent. Met deze kennis in de hand zult u gemakkelijk een lening kunnen vinden die past bij uw behoeften en budget.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire