header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aircraft Insurance Market 2022 Global Insights and Business Scenario met industriegrootte,aandeel,Groei-2030

Oct 7, 2022 2:11 AM ET

Marktoverzicht

Vliegtuigverzekeringsmarkt zal tussen 2020-2030 een waarde van 16.844,43 miljoen dollar en een CAGR van 2,78 etween 2020-2030 behalen.

De bloeiende luchtvaartindustrie en het toegenomen aantal luchthavens wereldwijd drijven de groei van de markt. Het aantal mensen dat ervoor kiest om te vliegen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Het toenemende passagiersverkeer en de invoering van meer wet- en regelgeving inzake passagiersveiligheid zijn twee bijkomende factoren die de groei van de markt stimuleren.

Om aan deze groeiende vraag te voldoen, breiden opkomende en ontwikkelingslanden hun bestaande luchthaventerminals uit, moderniseren ze deze en bouwen ze nieuwe. Een andere factor die bijdraagt aan de stijging van de markt is de opkomst van “slimme luchthavens”, die gebruikmaken van verschillende vormen van intelligente automatisering, waaronder geautomatiseerde bagageafhandelingssystemen en self-check-in kiosken.

Voorspeld wordt dat de aansprakelijkheid voor lucht- en ruimtevaartproducten zal toenemen, waardoor de behoefte aan verzekeringsdiensten zal toenemen naarmate groepsafhandeling en het bijtanken van vliegtuigen steeds noodzakelijker worden. Daarnaast breidt de industrie zich ook uit door het toenemende gebruik van drones, ruimteschepen en vliegtuigen voor ruimteonderzoek. Afnemers van verzekeringen beschermen zichzelf en hun eigendommen tegen ongelukken en schade door klimaatveranderingen, defecte apparatuur en botsingen. Bovendien leiden lagere verzekeringspremiekosten tot een toename van het aantal polishouders, wat de uitbreiding van de markt stimuleert.

Access Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9535

Segmentatie

De Vliegtuigverzekeringsmarkt is onderverdeeld in verschillende segmenten.

Op basis van het type verzekering is de markt onderverdeeld in vijf categorieën: openbare aansprakelijkheidsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering voor passagiers, casco verzekering voor grondrisico’s en vluchtverzekering. Passagiersaansprakelijkheid is de sector met de grootste geschatte groei gedurende de voorspelde periode. De markt groeit omdat de aansprakelijkheidsverzekering voor passagiers de passagiers vergoedt die tijdens een vlucht gewond zijn geraakt. Dit is een wettelijke vereiste in tal van landen over de hele wereld. Het is meestal inbegrepen bij het ticket en wordt per stoel verkocht.

De markt is verdeeld in dienstverleners, luchthavenexploitanten en anderen op basis van de eindgebruikersindustrie. Luchthavenexploitanten domineren het marktaandeel. Er wordt verwacht dat de ontwikkeling van slimme luchthavens in landen als China en India, een toename van luchthavenrestauratieprogramma’s en de dure kosten voor de uitbreiding van luchthavens zullen bijdragen aan de groei van de categorie.

De markt is onderverdeeld in dienstverleners, luchthavenexploitanten en anderen op basis van de eindgebruikersindustrie. Luchthavenexploitanten hebben een monopolie op de markt. De ontwikkeling van slimme luchthavens in landen als China en India, een toename van luchthavenrestauratieprogramma’s en de dure kosten van de uitbreiding van luchthavens zullen naar verwachting de belangrijkste drijfveren zijn voor de groei van de categorie.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9535

Regionale analyse

Door de aanwezigheid van opmerkelijke verzekeringsmaatschappijen zoals Berkshire Hathaway Inc. en American International Group, Inc, wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de industrie zal domineren. Bovendien wordt verwacht dat de Europese regio de wereldmarkt voor vliegtuigverzekeringen zal leiden vanwege grote vliegtuigproducenten als Airbus SAS.

Door de toename van het aantal vliegreizen in landen als China en India groeit deze regio. Daarnaast stimuleert de regio Midden-Oosten en Afrika de marktexpansie door de uitbreiding van nieuwe luchthavens in landen als de Verenigde Arabische Emiraten en de groeiende productie van UAV’s in de regio.

Recente ontwikkelingen

In februari 2022 ontving de in Taiwan gevestigde luchtvaartmaatschappij STARLUX Airlines het eerste A330-900 breedrompvliegtuig, aldus een aankondiging van Airbus. Het vliegtuig is het eerste van 26 breedrompvliegtuigen die de maatschappij zal krijgen. De luchtvaartmaatschappij heeft orders geplaatst voor acht A330neo en 18 A350 toestellen.

Western Global Airlines heeft in februari 2022 een definitieve order voor twee Boeing 777 Freighters binnengehaald. Er is een extra aankoopoptie opgenomen in de bestelling. De luchtvaartmaatschappij verklaarde de nieuwe 777 Freighters te zullen toevoegen aan haar huidige vloot. Het maximale structurele laadvermogen van het vrachtvliegtuig zal naar verwachting 107 ton bedragen.

Get Full PDF Sample Copy of Report: (Including Full TOC, List of Tables & Figures, Chart) @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-insurance-market-9535

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire