header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biologische behandelingstechnologieën marktaandeel Register 5.4 AGR door groeiende afvalwaterbehandeling aanpak, grootte, regio’s, trends en zakelijke prognose 2030

Oct 7, 2022 1:01 AM ET

Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor biologische behandelingstechnologieën markt naar verwachting groeien met een CAGR van 5,4% tot USD 4.161,2 miljoen in 2030. (2022-2030). Biological Treatment Technologies Market Overview Toenemende O&O-investeringen van belangrijke spelers en technologische vooruitgang in biologische behandelingen bieden lucratieve mogelijkheden voor marktgroei tijdens de prognoseperiode. De vooruitgang in de biologische behandelingstechnologie zal naar verwachting binnenkort ten goede komen aan de fabrikanten van biologische behandelingssystemen. Vanwege de groeiende bezorgdheid over het milieu en de toegenomen activiteiten rond het beheer van vast afval, helpen de natuurlijke processen van aanbieders van biologische behandelingsoplossingen bij de afbraak van organische verontreinigingen. Bovendien raken klanten steeds meer geïnteresseerd in milieuvriendelijke technologieën en diensten. Zij zijn kieskeuriger geworden voor dienstverleners op basis van hun milieu-impact. Bovendien pakken de bedrijven enkele van ‘s werelds meest dringende duurzaamheidskwesties aan, zoals het beheer van vast afval en klimaatverandering. Deze factoren stimuleren de wereldwijde groei. De meeste regeringen zijn van plan alternatieve opties voor het beheer van vast afval te gebruiken om de hoeveelheid vast afval die op stortplaatsen moet worden gestort, te verminderen. Deze factoren stimuleren de groei van de markt voor biologische behandelingstechnologieën voor het beheer van vast stedelijk afval. De belangrijkste bedrijven die betrokken zijn bij dit rapport over biologische behandelingstechnologieën zijn, BIFFA Plc. (Buckinghamshire), BioCoTech AS (Bergen), Global Composting Solutions Ltd (Nieuw-Zeeland), Closed Loop Environmental Solutions Pty Ltd (Australië), Evoqua Water Technologies (VS), Alfa-Therm Limited (India), Supreme International Limited (Alberta), Scarab International (VS), Ecolab Inc. (VS), Alfa Laval (Zweden), Samco Technologies Inc. (VS), DAS Environmental Expert GmBH (Duitsland), Pentair PLC (VS), FlotLife (Letland), Togo HB (China) Grijp Gratis voorbeeldrapport of PDF exemplaar https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10907 De wereldwijde uitbraak van COVID-19 heeft geleid tot een sterke daling van de vraag naar biologische behandelingstechnologieën als gevolg van de sluiting van industrieën en kantoren, evenals een vertraging in de levering van producten en grondstoffen als gevolg van lockdown-beperkingen, die beide een aanzienlijk negatief effect hebben gehad op de biologische behandelingsindustrieën. Report Coverage

Marktomvang tot 20302030: USD 4,161.2 Million<td”.2030Kansen voor de marktStijgende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en technologische vooruitgang op het gebied van verwerkingstechnologieDe belangrijkste drijfveren voor de marktGroeiend overheidsinitiatief voor afvalbeheer initiatief voor afvalbeheer Initiatieven van particuliere en gedecentraliseerde organisaties voor afvalbeheer Toenemende bezorgdheid over de behandeling van vast stedelijk afval

Metrics Details
CAGR 5.4 AGR (2022-2030)
Basisjaar 2021
Voorspellingsperiode 2022- 2030
Voorspellingsperiode   2022- 2030

Biologische behandelingstechnologieën Marktsegmentatie: De wereldwijde markt voor biologische behandelingstechnologieën is gesegmenteerd naar toepassing, behandeling, capaciteit en omvang. Per toepassing:

  • Commercieel
  • Residentieel
  • Industrieel

Per behandeling:

  • Vermicompostering
  • Compostering
  • anaerobe vergisting
  • zwarte soldaatvlieg behandeling
  • vergisting

Per capaciteit:

  • 50-100 kg/dag
  • 0-50 kg/dag
  • 101-300 kg/dag,
  • 500-100kg/dag
  • 301-500 kg/dag

Per behandelingsgrootte:

  • Off-site
  • On-site

Krijg een geweldige korting op de aankoop: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10907 Recente ontwikkelingen:

  • Pentair Water Solutions werd in januari 2022 gelanceerd om toonaangevende waterbehandelingsoplossingen en -diensten rechtstreeks aan de consument te leveren via verschillende kanalen, waaronder online en in-home services.
  • Tidy Planet Limited en Eco-sustainable Solutions werkten in december 2021 samen om voedselafval van het wereldwijde off-road racekampioenschap Extreme E om te zetten in elektriciteit.
  • Suez SA werkte in december 2021 samen met Acea om een geavanceerd slim meetsysteem voor waterdiensten te ontwerpen en te ontwikkelen, gevolgd door productie en commercialisering in Italië en het buitenland.
  • Alfa Laval introduceerde in april 2021 een nieuwe decanteerder om de voedingsindustrie te helpen de hygiëne te verbeteren met behoud van hoge prestaties.
  • Ecolab Inc. lanceerde in maart 2021 zijn nieuwe digitale trainingsoplossingen voor zijn toonaangevende Operating Room (OR)-programma. Deze trainingsoplossingen helpen ziekenhuizen bij het verbeteren van de reinheid en consistentie van deze kritieke zorgruimte.

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10907 Biologische behandelingstechnologieën markt Regionale analyse: De wereldwijde markt voor biologische behandelingstechnologieën is verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika heeft de meeste industriële, commerciële, residentiële en gemeentelijke watervoorzieningen. Na Noord-Amerika is Europa de grootste markt voor biologische behandelingstechnologieën. MBT (mechanisch-biologische behandeling) is een afvalverwerkingsmethode die in Duitsland al lange tijd wordt gebruikt. De wettelijke beperkingen inzake stortplaatsruimte, de zoektocht naar alternatieven voor verbranding en de stijgende stortprijzen hebben de ontwikkeling van deze technologieën aangewakkerd. Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland en Zwitserland zijn de belangrijkste Europese markten voor gevestigde MBT-installaties. Andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, zijn snel in opkomst. Over Market Research Future: Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en korrelig onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire