header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gaming laptops zal tegen 2030 21,35 miljard dollar bereiken, met een groeipercentage van 1,3. Trend door de toenemende toepassing van VR-headsets.

Oct 7, 2022 2:20 AM ET

Gaming Laptop Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Gaming Laptop Market Research Report – information By Components, End-Users, and Region- Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de markt voor gaming laptops een omvang van ongeveer USD 21,35 miljard zal bereiken tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt verder dat deze markt aanzienlijk zal bloeien met een gezonde CAGR van meer dan 1,3 tijdens de evaluatieperiode van 2020 tot 2030.

Marktbereik: gaming laptop, ook bekend als een gaming rig, is ontwikkeld om video games te spelen voornamelijk geconcentreerd op de RAM, CPU en GPU. Deze laptops hebben high-performance componenten zoals hoge core-count centrale verwerkingseenheden (CPU) en high-performance videokaarten, waardoor de spelers om games te spelen in geavanceerde instellingen en hoge resolutie bij constante frames per seconde (FPS).

Deze laptops worden ook gebruikt voor verschillende verschillende verschillende operaties zoals video rendering etc. Ze zijn voornamelijk ontwikkeld om de beste game-ervaring te bieden door spelers in staat te stellen games te spelen in de nieuwste grafische instellingen. Ze worden beschouwd als zeer goed in het renderen van 2D, en 3D-inhoud gezien hun snellere processoren en hoger RAM-geheugen in vergelijking met traditionele laptops. Deze laptops hebben ook een verbeterde grafische verwerkingseenheid en een hoge opslagcapaciteit. De wereldwijde markt voor gaming laptops wordt beschouwd als een van de snelst groeiende marktsectoren. De groei van de markt wordt toegeschreven aan kenmerken zoals de toenemende toepassing van V.R. headsets, de toenemende toepassing van internet en het stijgende aantal game-enthousiastelingen.

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor gaming laptops kent toonaangevende bedrijven zoals:

  • Acer Inc. (Taiwan)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS)
  • EVGA Corporation (VS)
  • AORUS (Taiwan)
  • MSI (Taiwan)
  • AsusTek Computer Inc. (Taiwan)
  • Gigabyte Technology Co, Ltd. (Taiwan)
  • Clevo (Taiwan)
  • ORIGIN PC (V.S.)
  • Dell Inc. (V.S.)

Geef een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5153

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 21.35 miljard dollar

Groei:

CAGR van 11.3van 2022 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, en trends

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde gaming laptop markt is enorm gegroeid in de afgelopen tijd, gezien de aspecten zoals de toename in de populariteit van multi-player video games, verbetering van de kwaliteit van video game software, en stijgende aantal online gaming wedstrijden.

Beperkingen van de markt

De hoge kosten van deze games kunnen de groei van de markt echter belemmeren.

COVID-19 Impact

De wereldwijde pandemie van COVID-19 heeft de wereld de afgelopen tijd getuige gemaakt van verschillende onverwachte veranderingen. De snelle verspreiding van de ziekte heeft wereldwijd bijna 225 landen getroffen. De regeringen van deze landen hadden geen andere keuze dan gedeeltelijke of volledige lockdowns op te leggen, waardoor verschillende financiële en industriële activiteiten ernstig werden verstoord. De opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen hebben een enorme impact gehad op de toeleveringsnetwerken voor de meeste bedrijfstakken. Zoals elke andere markt heeft de pandemie de laatste tijd een enorme impact gehad op de wereldmarkt voor gaming laptops. Het effect van de wereldwijde gezondheidscrisis zal worden onderzocht voor de gehele bedrijfstak, met inbegrip van zowel de vraag- als de aanbodzijde. De gevolgen van de wereldwijde gezondheidscrisis zullen worden geanalyseerd en bestudeerd voor scenario’s op lange en korte termijn. Dit zou helpen om bedrijfsbeleid voor te bereiden voor de tijd tijdens de pandemie en de post-pandemische periode voor alle belanghebbenden, inclusief in de markt waarbij eindgebruikers, distributeurs, leveranciers, verkopers en fabrikanten betrokken zijn.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-laptop-market-5153

Segmentanalyse

Van alle eindgebruikerssectoren wordt verwacht dat het segment van de hardcore gamers de wereldwijde markt voor gaming laptops de komende jaren zal domineren. Het groeiende aantal online wedstrijden wereldwijd is het primaire aspect dat de groei van het segment stimuleert.

Onder alle componenten zullen de randapparatuur en het processorsegment naar verwachting de wereldwijde markt voor gaming laptops in de beoordelingsperiode leiden.

Onder alle types zal het I7-segment naar verwachting de toppositie in de wereldwijde markt voor gaming laptops in de komende jaren veiligstellen. deze processors zijn meestal sneller en capabeler dan Core i5 CPU’s. De nieuwste i7-chips bieden tot zes kernen en 12 threads, waardoor ze ideaal zijn voor geavanceerde multitasking.

Op basis van de toepassingsgebieden wordt verwacht dat het huishoudelijke segment goed zal zijn voor het grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor gaming laptops in de beoordelingsperiode. Anderzijds wordt verwacht dat het segment voor commercieel gebruik de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor gaming laptops wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5153

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio waarschijnlijk de toppositie in de wereldwijde markt voor gaming laptops in de komende jaren veiligstellen. de aanwezigheid van verschillende toonaangevende spelers in de ontwikkelde landen zoals New York, Mexico, de VS, en andere is het primaire aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert. Bovendien worden factoren zoals een toename van het aantal hardcore gamers en de toegenomen bestedingsmogelijkheden van de bevolking in landen als Mexico en Brazilië ook verwacht om de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode te beïnvloeden.

De gaming laptops markt voor de regio Azië-Pacific zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De groei van de regionale markt is te danken aan grote laptopfabrikanten in landen als India, Zuid-Korea, China en Taiwan.

Related Reports:

Cloud Gaming Market Research Report: by Type, Gaming System, Deployment, End User and by Region – Forecast till 2030

Virtual Reality in Gaming Market Per Hardware, Per Software, Per Compatibiliteit – Forecast 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire