header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor versnellingskaarten zal naar verwachting groeien met een CAGR van 40,47% en tegen 2025 USD 28.995,7 miljoen bereiken.

Oct 7, 2022 1:26 AM ET

Accelerator Card Market Overview Tegen 2025 zal de Accelerator Card Market naar verwachting groeien met een CAGR van 40,47 nd bereiken van 28.995,7 USD.Accelerator kaarten zijn een speciaal soort uitbreidingskaart gemaakt om bepaalde werklasten in datacenters, cloud servers en high-performance computing te versnellen. Kunstmatige intelligentie (AI), massale gegevensanalyse en andere ingewikkelde taken vereisen het gebruik van versnellingskaarten. Versnellingskaarten worden in PCIe-sleuven gestoken en zijn programmeerbaar, zodat de gebruiker de kaart instructies kan geven om ingewikkelde taken uit te voeren. Versnellingskaarten zijn aanzienlijk efficiënter dan microprocessoren. Deze kaarten beschikken over extra algoritmen die geavanceerde taken kunnen uitvoeren die de hostprocessor mogelijk niet aankan of waarvan de verwerking veel tijd in beslag neemt. Het marktaandeel van versnellingskaarten is toegenomen als gevolg van het toenemende gebruik van AI en machine learning vanwege de doeltreffendheid en efficiëntie ervan. Deze kaarten helpen bij het verbeteren van de videoprestaties en de grafische verwerking van een systeem. Get Complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9570Kunstmatige intelligentie (AI) en high-performance computing zijn in toenemende vraag. Door het wijdverbreide gebruik van versnellingskaarten in datacenters voor high-performance computing maakt de markt voor versnellingskaarten een winstgevende groei door. De ontwikkeling van een COVID-19 vaccin werd mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën. High-performance computing wordt door wetenschappers over de hele wereld gebruikt om geavanceerde wiskundige modellen op basis van COVID-19 pandemiegegevens uit te voeren.

Report Scope:

Marktomvang in 2030USD 28.995.7 Million

Report Attribute/Metric Details
Groei: CAGR van 40.47rom 2020 to 2027
Prognoseperiode 2020-2027
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, and Trends

Accelerator Card Market Segmentation

  • By Processor type

De markt voor accelerator cards omvat een verscheidenheid aan procestypes, waaronder field-programmable gate arrays (FPGA), application-specific integrated circuits (ASIC), en central processing units (CPU) (FPGA).

  • Per Accelerator Type

De cloud accelerator en high-performance computing accelerator zijn beide onderdelen van de accelerator kaart markt.

  • Naar toepassing

Mobiele telefoons, video- en beeldverwerking, data-analyse, machinaal leren en financieel computergebruik behoren tot de andere toepassingen in de markt voor versnellingskaarten. In-depth Market Research Report (153 Pages) on Accelerator Card Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/accelerator-card-marke t-9570 Regional Classification Er wordt verwacht dat een aanzienlijk deel van het marktaandeel van versnellingskaarten naar de Noord-Amerikaanse regio zal gaan. Verwacht wordt dat de VS en Canada tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zullen bijdragen aan de industrie. Bovendien breidt het gebruik van datacenters zich uit in de Noord-Amerikaanse markt. De APAC-regio zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode van 2019-2025, waarmee de trend wordt voortgezet. De groei van technologieën zoals onder andere on-premise, ondersteuning door derden, private cloud, public cloud en hosted cloud ondersteunt een toename van de investeringen in datacenters. Industry News Vanwege hun wijdverbreide gebruik in datacenterdiensten en het vermogen om machine learning-toepassingen aanzienlijk te versnellen, is er veel en gestaag vraag naar CPU- en GPU-versnellingskaarten. Tijdens de verwachte periode, die eindigt in 2025, ontwikkelen de Noord-Amerikaanse zakelijke spelers het gebruik van deze kaarten naast het verbeteren van cloud computing-diensten en het aanbieden van eenvoud en gemak.De ontwerpers van versnellingskaarten brengen unieke en innovatieve tactieken in de praktijk die het verlangen van het doelpubliek naar deze kaarten en hun verscheidenheid in verschillende regionale regio’s zullen vergroten. Latest News : https://claudiocamargo.com.br/what-you-need-to-know-about-telecom-power-system-market/https://naijatechspot.net/digital-tv-market-to-expand-at-14-over-forecast-period/https://www.seomanualsubmission.com/view/your-security-concerns-are-solved-now-with-wir Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek te leveren aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen. Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire