header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DRAM-markt zal 221,67 miljard dollar bereiken met een gezonde CAGR van 9,2 in 2030.

Oct 7, 2022 2:17 AM ET

DRAM Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, DRAM Market: By Type, Application, Technology, and Region- Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de DRAM Market tegen eind 2030 een waarde van ongeveer 221,67 miljard dollar zal bereiken. Het rapport voorspelt dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 9,2 tijdens de beoordelingsperiode.

Marktbereik: DRAM staat voor Dynamic Random Access Memory dat gegevens opslaat op een individuele condensator. De markt ontwikkelt zich door de toename van wereldwijde datacenters. De wereldwijde markt voor DRAM is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het belangrijkste aspect dat de groei van de markt ondersteunt is de groei en uitbreiding van de halfgeleiderindustrieën. Bovendien is de toename van geavanceerde communicatietechnologieën, die hogere en veilige gegevensopslagsystemen vereisen in de wereld van vandaag, een ander belangrijk aspect dat de groei van de markt stimuleert. Bovendien wordt verwacht dat de snelle verstedelijking en industrialisatie in verschillende regio’s wereldwijd de groei van de markt in de komende jaren zullen stimuleren. Het toenemende gebruik van elektronische consumentenapparatuur zoals digitale camera’s, laptops en tablets, en smartphones stimuleert de verkoop ervan, waardoor de inkomsten van de DRAM-markt verder toenemen. Daarnaast versterkt de vraag naar krachtigere technologieën het marktaandeel vanwege de toenemende focus op hogere opslagsystemen met minder energieverbruik.

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor DRAM heeft prominente leiders zoals:

Getref een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/978

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 221.67 miljard dollar

Groei:

CAGR van 9.2om 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

 

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde DRAM-markt heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien als gevolg van aspecten zoals het stijgende aantal datacenters, stijgende verkoop van high-end smartphones en robuuste expansie van halfgeleiders.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen factoren zoals de hoge prijzen van DRAM-chips en de toenemende productiecapaciteit de groei van de markt beperken.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dram-market-978

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industriegebieden over de hele wereld. De pandemie wist zich te verspreiden naar bijna 225 landen over de hele wereld. Gezien de snelle verspreiding van de ziekte hebben de regeringen van deze landen een gedeeltelijke of volledige lockdown opgelegd. Net als elke andere markt werd ook de wereldmarkt voor DRAM tijdens de pandemie geconfronteerd met een aantal ernstige onverwachte uitdagingen. De pandemie had een zware impact op de DRAM-markt, wat leidde tot enorme inkomstenverliezen bij eindgebruikers zoals pc’s/laptops en mobiele telefoons. Na een korte vertraging in 2019 werd de geheugenmarkt opnieuw getroffen door de COVID-19-pandemie. Aan de andere kant, nu de post-lockdown beperkingen met de tijd worden verlicht, trekt de wereldwijde DRAM-markt het tempo weer op.

Segmentanalyse

Onder alle types zal het synchrone DRAM-segment naar verwachting de wereldwijde DRAM-markt domineren in de beoordelingsperiode. Het belangrijkste aspect dat de groei van het segment stimuleert, is vooral te danken aan de hoge functionele efficiëntie en mogelijkheden van SDRAM in vergelijking met traditionele DRAM’s.

Onder alle technologieën zal het DDR4-segment naar verwachting de komende jaren de leidende positie op de wereldwijde DRAM-markt innemen. Aan de andere kant zal het DDR5/GDDR5-segment naar verwachting ook een aanzienlijke groei vertonen in de beoordelingsperiode.

Op basis van de toepassingsgebieden zal het pc/laptop-segment waarschijnlijk de wereldwijde DRAM-markt domineren in de beoordelingsperiode. Het segment zal een aanzienlijke CAGR van ongeveer 31,50% vertonen tijdens de evaluatieperiode van 2018 tot 2023. Er wordt echter verwacht dat het segment mobiele telefoons de snelste groei zal vertonen tijdens de evaluatieperiode.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/978

Regionale analyse

De wereldwijde DRAM-markt wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Het onderzoeksrapport van MRFR suggereert dat de regio Azië-Pacific naar verwachting de komende jaren de toppositie op de wereldwijde DRAM-markt zal innemen. de belangrijkste factoren die de groei van de regionale markt stimuleren, zijn de toename van de consumptiegoederen-, elektronica-, auto- en elektronicaproductiesectoren in Japan, Taiwan, China, Zuid-Korea en India. Bovendien wordt verwacht dat de regionale markt de komende jaren lucratief zal zijn.

De DRAM-markt voor de Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de tweede plaats innemen in de beoordelingsperiode. De groei van de regionale markt is te danken aan de toenemende vraag naar geavanceerde DRAM-technologieën van verschillende eindgebruikerssectoren en de groeiende groep fabrikanten van smartphones en halfgeleiderbedrijven. Bovendien zijn de toenemende toepassingen van DRAM-chips een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt in de komende jaren stimuleert.

De Europese regionale markt voor DRAM’s zal naar verwachting in de komende jaren aanzienlijk groeien. De groei van de regionale markt wordt toegeschreven aan aspecten zoals een verhoogde vraag naar DRAM-technologieën, de aanwezigheid van een bloeiende productiebasis en een ondersteunend overheidsbeleid.

Related Reports:

Digital IC Market Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Semiconductor IP Market, By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire