header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drywall & Gipsplaat Markt: Toenemende vraag, opkomende trends, groeikansen en toekomstig bereik – MRFR

Oct 7, 2022 2:25 AM ET

De Drywall & gipsplaat markt zal naar verwachting groeien op een wereldwijde markt CAGR van 5,95 uring de prognoseperiode van 2021-2028.

De industrie van de gipsplaat en gipsplaat is het zien van een goede maar betrouwbare markt vanwege verschillende factoren die de huidige markt met ongelooflijke groeimogelijkheden in de bouwsector die vervolgens verder wordt gevolgd door de enorme mate van de toename van de populariteit van deze items die waarschijnlijk zal helpen de markt voort te stuwen in het scenario van de internationale markt. Ook is er een daling van de aanbetaling aandeel voor de tweede woning lening als er nogal een stijging van het beschikbare inkomen van de mensen. Verder het feit dat stelt de omzetbelasting vrijstelling voor gewone huisvesting kan helpen de markt te groeien en ook functioneren met een geweldige markt schaal.

De belangrijkste marktspelers en de overheid op mondiaal niveau zowel nu samen te werken op de internationale schaal voor het helpen van de markt te groeien en ook uit te breiden als per de productie die lijkt te zijn geformuleerd tijdens de prognose tijdlijn.

De marktwaarde van de gipsplaten en gipsplaten is een van die gebieden die kreeg zwaar getroffen als gevolg van de pandemische crises. Maar aangezien er regelmatig problemen en beperkingen op de markt opduiken, wordt de nadruk gelegd op de dekking van die beperkingen en de verbetering van de totale waarde tijdens de prognoseperiode. De gipsplaat en gipsplaat markttrends zien een goede stijging in de wereldwijde markt investering en financiering optie die verder zou helpen bij het uitbreiden van de portefeuille van het product en dekken alle verliezen die lijken te zijn gemaakt door de trends van de markt tijdens de pandemie uitbraak die plaatsvond in 2020.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5280

Marktsegmentatie

Plafondplaatsegment: De markt voor gipsplaat & is gesegmenteerd in-

  • Woningbouw
  • Niet-woningbouw

Toepassingssegment: De markt voor gipsplaat & is gesegmenteerd in-

  • Kantoren
  • Malls
  • Wandafscheidingsysteem
  • Bouw van winkels

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5280

Regionale indeling

Op mondiaal niveau vertoont de markt voor gipsplaat & een goede groei, simpelweg vanwege de verdeling in de belangrijkste verschillende regio’s die Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn. Momenteel lijkt de regio Azië-Pacific goed te zijn geweest voor het enorme marktaandeel vanwege zijn iconische voorspellingstijdlijn die tot 2019 werd gevolgd door andere regio’s zoals Noord-Amerika en Europa. De verhoogde graad van bouwactiviteiten is ook een andere reden die de markt heeft gedreven. Ook lijkt de Chinese regering al verschillend gunstig beleid te hebben uitgegeven om het aanbetalingsaandeel voor de tweede huisleningen en ook de vrijstelling van omzetbelasting te verminderen.

Key Players

De prominente spelers in de gipsplaatmarkt omvatten USG Zawawi Drywall LLC SFZ (Oman), Knauf Middle East (Dubai), Gypsemna Co. LLC (Dubai), Global Mining Co. LLC (Oman), Gulf Gypsum Co. (Qatar), National Gypsum Co. (VS), Etex Group (België), Lafarge Group (Frankrijk), Saint – Gobain Gyproc India Ltd (India), Taishan Gypsum Co. (China), Yoshino Gypsum Co., Ltd. (Japan). (Japan), Kingspan Group plc. (Ierland), Winstone Wallboards Limited (Nieuw-Zeeland), Supress Products, LLC (V.S.), en Gyptec Iberica (Portugal).

Industry News

De wandplaat aan het einde van de prognosetijdlijn zal waarschijnlijk een enorm marktaandeel hebben en dominant blijven tot 2028, volgens de prognose.

Toegang tot de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/drywall-and-gypsum-board-market-5280

Gelijkaardig rapport

Cladding System Market Informatie per materiaal (hout, metaal, vinyl, baksteen & en andere), per component (raam, deuren, muur, daklicht, ventilatie en andere), per toepassing (residentieel en niet-residentieel) en per regio – prognose tot 2030

Betonkoelingsmarkt Informatie per type (ijskoeling, waterkoeling, luchtkoeling en koeling met vloeibare stikstof), per toepassing (infrastructuur, commercieel, industrieel en andere) en per regio – Voorspelling tot 2030

Bouwmarkt Informatie per type (graafmachine, rupsgraafmachines, minigraafmachines, laders, wielladers, dozers, schranklader/compacte rupslader, graaflaadmachine, graafmachines en verdichtingsapparatuur), per brandstoftype (diesel en benzine) per toepassing (bouw, infrastructuur, olie, mijnbouw, irrigatie, industriële toepassingen, steengroeven, militairen, landbouw en verhuur) en regio – vooruitzicht tot 2028

Plasterboard Market Informatie per vorm (Square-Edged en Tapered-Edged), type (vochtwerende gipsplaten, brandwerende gipsplaten, slagvaste gipsplaten, geïsoleerde gipsplaten, vochtwerende gipsplaten, geluidsisolerende gipsplaten, standaard gipsplaten en thermische gipsplaten), per eindgebruiker (woningbouw en utiliteitsbouw) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire