header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Expliciet verleidelijke manieren waarop de Universiteit van Harvard u een verstandige baan kan bezorgen

Oct 7, 2022 2:33 AM ET

Harvard University is de oudste onderwijsinstelling in de Verenigde Staten, die ongeveer 386 jaar geleden werd opgericht. Harvard University, een van de bekendste universiteiten ter wereld, ligt in Cambridge en is lid van de Ivy League. Het is een van de beste universiteiten ter wereld, met meer dan 3.700 opleidingen en 21.000 ingeschreven studenten per jaar.

De universiteit heeft vijf jaar achter elkaar (2018-2022) de toppositie in de US News & World Report – Global Universities list en vijf jaar achter elkaar (2018-2022) de tweede plaats in de US News & World Report – National University Ranking. De universiteit heeft ook vier jaar op rij (2018-2021) de toppositie in de ARWU (Shanghai Ranking) – Universities Ranking, en ontving voor 2022 topnoteringen van respectievelijk QS – World University Ranking en THE (Times Higher Education) – University Ranking.

Toelating tot Harvard is competitief, maar de beloningen zijn net zo groot! Alleen de beste van de studenten worden er toegelaten, en ze hebben grote verwachtingen voor hun professionele toekomst. Studenten die een MBA aan Harvard volgen, besteden ongeveer 54 lh aan jaarlijkse collegegeldkosten. Het mediane basisloon van een afgestudeerde schommelt op $148.750. (INR 1 cr).

Recentelijk is het mediane basisloon dat recruiters boden aan de MBA-klas van 2019 op HBS met 6,25% gestegen. Het mediane loon dat in het eerste jaar na afstuderen aan Harvard Business School-afgestudeerden wordt geboden, is de afgelopen vijf jaar echter met 14,2% gestegen.

Bij Harvard is het verkrijgen van een bevredigende positie eenvoudig, en de universiteit is beschikbaar om te helpen. Ongeacht of een student in aanmerking komt voor financiële steun, houdt het Student Employment Office (SEO) een database bij van arbeidsmogelijkheden voor zowel undergraduate als graduate studenten. Er zijn veel verschillende soorten banen beschikbaar, zowel op als buiten de campus.

Op de campus kun je professoren helpen met hun onderzoek, rondleidingen geven voor het toelatingsbureau, boeken doornemen in een van de meer dan 60 bibliotheken, of ervaring opdoen in bedrijfsbeheer bij de door studenten gerunde Harvard Student Agencies.

Off-campus kun je daklozen helpen in een plaatselijk opvangcentrum, onderzoek doen in het Massachusetts General Hospital, oppassen voor een plaatselijk gezin, en middelbare scholieren in de regio Boston instrueren en begeleiden.

Voorts kiezen veel studenten voor onderzoeksmogelijkheden in plaats van traditionele banen. Undergraduates hebben een scala aan mogelijkheden om onderzoek te doen, op eigen houtje of als onderzoeksassistent voor faculteitsleden. Bovendien komen bepaalde onderzoeksbanen in aanmerking voor financiering, waarvoor je een aparte aanvraag moet indienen.

Sommige functies zijn betaald, terwijl andere vrijwillig zijn. Je kunt gebruik maken van het Harvard i-lab, een hulpmiddel dat beschikbaar is voor alle huidige studenten van elke Harvard-school die innovatie en ondernemerschap in elk stadium willen verkennen.

De Harvard-universiteit is zich ervan bewust dat studenten zich om verschillende redenen inschrijven voor een graduate school en zet zich in om haar studenten te helpen hun doelstellingen te halen en tegelijkertijd hun vaardigheden en inzetbaarheid te vergroten.

Studeren aan de Harvard University zal ongetwijfeld uw vaardigheden verbeteren en uw carrière bevorderen vanwege de gemoderniseerde infrastructuur van de universiteit, de geavanceerde technologie, de top-rated programma’s die ook een stabiele baan, een gastvrije omgeving, wereldwijde onderwijservaring en talrijke beurzen voor internationale studenten omvatten.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire