header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FIREBIRDS WOOD FIRED GRILL BEREIKT MIJLPAAL VAN 3 MILJOEN DOLLAR DONATIES VOOR ALEX’S LEMONADE STAND FOUNDATION

Oct 7, 2022 2:41 AM ET

In de strijd tegen kinderkanker helpt Firebirds Wood Fired Grill miljoenen dollars in te zamelen voor behandelingen en behandelingen voor kinderen die vechten tegen kanker

Charlotte, N.C. (6 oktober 2022) Firebirds Wood Fired Grill, al bijna tien jaar partner van de Alex’s Lemonade Stand Foundation (ALSF), heeft een bedrijfsmijlpaal bereikt en 3 miljoen dollar aan donaties opgehaald voor de nationale stichting voor kinderkanker. ALSF is toegewijd aan het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar nieuwe behandelingen en behandelingen voor kinderen die vechten tegen kanker.

Charlotte gevestigde Firebirds Wood Fired Grill hield zijn vierde jaarlijkse ALSF Charity Golf Classic op 26 september op Providence Country Club, een vooraanstaande golfclub in Charlotte. Voor Kevin Reardon, PGA Director of Golf van Providence Country Club, is dit toernooi zeer persoonlijk. Bij zijn tienjarige dochter Olivia werd sarcoom stadium vier vastgesteld, een zeer zeldzame kanker van weke delen. Tot nu toe heeft Olivia’s behandeling twee operaties en 28 bestralingen omvat, en ze is halverwege een slopende 66 weken chemotherapie. Gelukkig is ze officieel in remissie.

Dit golfevenement maakte het mogelijk voor Firebirds om $3 miljoen dollar te overtreffen in totaal opgehaald geld voor de toonaangevende non-profit.

“We zijn dankbaar voor de gulle steun van onze sponsors, spelers, partners en vrijwilligers zonder wie we dit evenement niet naar Charlotte zouden kunnen brengen,” zei Firebirds CEO Steve Kislow. “Dit jaar en hopelijk in de komende jaren, zijn we verheugd om Coca-Cola te erkennen als presenterende sponsor van onze ALSF Charity Golf Classic,” voegde hij eraan toe.

Firebirds’ donaties aan ALSF komen ook voort uit de verkoop van verse limonade in de restaurants het hele jaar door en limonadekraampjes opgezet buiten de restaurantlocaties tijdens ALSF’s jaarlijkse Lemonade Days fundraiser gehouden in juni. De donaties van de Lemonade Days van dit jaar bedroegen in totaal $200.000, waarmee het doel van het restaurantbedrijf met een opmerkelijke $50.000 werd overtroffen.

ALSF is ontstaan als de limonadekraam in de voortuin van de 4-jarige kankerpatiënt Alexandra “Alex” Scott (1996 – 2004), die zei dat ze haar opbrengst aan oncologen wilde geven zodat die “andere kinderen konden helpen, zoals ze mij hebben geholpen”. Toen ze in 2004 overleed, had Alex meer dan 1 miljoen dollar ingezameld voor de genezing van kinderkanker. Haar stichting heeft meer dan 250 miljoen dollar bijeengebracht voor onderzoek naar oorzaken, behandelingen en behandelingen van kinderkanker. Dit alles werd gedaan met één beker limonade per keer.

Het hele jaar door doneert Firebirds $1.25 per glas verkochte verse limonade aan ALSF. Firebirds is consequent erkend als Lemonade Days All-Star en Top Fundraiser door ALSF.

“Firebirds speelt een centrale rol in onze strijd tegen kinderkanker en blijft elk jaar meer dan dat doen”, zegt Liz Scott, ALSF’s co-executive director en moeder van oprichter Alexandra “Alex” Scott (1996-2004). “Hun bijdragen hebben bijgedragen aan de financiering van betere behandelingen voor kinderen en helpen bij geavanceerde onderzoeksdoorbraken en behandelingen die uiteindelijk kinderen helpen in hun strijd tegen kanker.”

Om meer te weten te komen over het verhaal van Alex Scott of om ALSF te steunen, bezoek https://firebirdsinternational.com/about/the-story-of-us/alexs-lemonade-stand-foundation/

Over Firebirds Wood Fired Grill

Firebirds Wood Fired Grill, een gepolijst casual Amerikaans restaurant en steakhouse, is een energieke twist op de traditionele grill met een gedurfd gearomatiseerd menu in een stijlvolle, vuurgecentreerde sfeer. De kenmerkende punten van het menu omvatten hand-gesneden steaks en verse zeevruchten die in huis met de hand worden gefileerd en over lokaal verkregen hickory, eik, of pecan hout op de blootgestelde hout-gestookte grill van Firebirds worden geschroeid. Als aanvulling op de uitnodigende eetzaal, een patio met seizoensgebonden comfort en de bekroonde FIREBAR® zijn er extra ontmoetingsruimtes in het restaurant. Firebirds is uitgeroepen tot een van de tien ‘Breakout Brands’ door Nation’s Restaurant News, en de Diners’ Choice Winner van 2022 uitgereikt door OpenTable. Firebirds ondersteunt duurzaamheidsinspanningen en werkt samen met Alex’s Lemonade Stand Foundation, waarbij 3 miljoen dollar is opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker door de verkoop van versgeperste limonade. Bezoek firebirdsrestaurants.com om lid te worden van de Inner Circle van Firebirds, een OpenTable-reservering te maken of online ToGo te bestellen.

Alex’s Lemonade Stand Foundation (ALSF)

ALSF is ontstaan uit de limonadekraam in de voortuin van kankerpatiënt Alexandra “Alex” Scott (1996 – 2004). In 2000 kondigde de 4-jarige Alex aan dat ze een limonadekraam wilde houden om een remedie te vinden voor alle kinderen met kanker. Sinds Alex’ eerste kraam is ALSF uitgegroeid tot een nationale fondsenwervingsbeweging, met duizenden supporters in het hele land. Tot nu toe heeft ALSF, een geregistreerde 501(c)3 liefdadigheidsinstelling, meer dan 250 miljoen dollar ingezameld voor onderzoeksprojecten naar kinderkanker. Ga voor meer informatie over ALSF naar AlexsLemonade.org.

Mediacontact:

Lesley Gamwell404-309-6915[email protected]

Contactgegevens:

Lesley Gamwell
404-309-6915
[email protected]
Tags:   United States, Wire