header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe kunnen kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid uit de financiële problemen geraken?

Oct 7, 2022 3:22 AM ET

Veel mensen gebruiken leningen voor noodgevallen en andere onverwachte uitgaven. Leningen kunnen leners helpen deze af te betalen terwijl ze voorspelbare betalingen bieden die ze in hun budget kunnen schuiven. Gelukkig hebben zelfs kredietnemers met een slecht krediet verschillende leningopties om hen te helpen ontsnappen aan die financiële problemen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een lening met slecht krediet kunt krijgen, zodat kredietnemers met slecht krediet zichzelf uit de financiële problemen kunnen helpen.

1. Neem een lening voor kredietnemers met slecht krediet

Veel kredietverstrekkers bieden leningen aan voor kredietnemers met slecht krediet. Veel leningen hebben minder strenge kredietscore eisen, en kredietverstrekkers zullen extra factoren zoals je inkomen en arbeidsverleden in overweging nemen bij de beslissing of ze je goedkeuren.

Bijvoorbeeld, kasvoorschotten zijn leningen voor kleine bedragen die kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid een paar honderd dollar kunnen geven om uitgaven te dekken voor hun volgende betaaldag. Met deze leningen kunt u meestal een paar honderd dollar ontvangen om uitgaven te dekken. Vervolgens betaal je de lening over twee tot vier weken terug, wanneer je je loonstrookje krijgt.

Installatieleningen zijn een andere optie voor leners die snel geld nodig hebben. Deze leningen kunnen je in één keer een vast bedrag geven dat je in vaste maandelijkse betalingen, of termijnen, kunt terugbetalen.

2. Gebruik een co-ondertekenaar om een lening te krijgen

Een co-ondertekenaar is iemand die samen met jou een lening ondertekent en belooft de schuldverplichting terug te betalen als je uiteindelijk betalingen mist of in gebreke blijft. Veel leners kijken naar goede vrienden, familieleden en andere mensen die ze vertrouwen om hun leningen mede te ondertekenen. U moet er wel voor zorgen dat uw medeondertekenaar een goede kredietscore en geschiedenis heeft. Zo niet, kan goedkeuring nog steeds een beetje lastig zijn.

3. Kijk naar beveiligde leningen en creditcards

Verzekerde leningen vereisen dat je onderpand neerlegt, zoals je auto, een sieraad of een spaarrekening, om de lening te krijgen. De geldschieter kan dit onderpand nemen als u in gebreke blijft met uw betalingen, waardoor het risico kleiner wordt. Daardoor hebben kredietverstrekkers soepelere criteria voor gedekte leningen. Dit kan het gemakkelijker maken voor kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid om de financiering te krijgen die ze nodig hebben.

Gezekerde creditcards zijn vergelijkbaar. Zij vereisen dat u een contante aanbetaling doet als onderpand voor de kaart. Het bedrag dat u stort wordt uw kredietlimiet. U kunt dan tot die kredietlimiet lenen en naar believen terugbetalen. Als u bijvoorbeeld 500 dollar neerlegt voor een beveiligde creditcard, kunt u maximaal 500 dollar op de kaart zetten.

De bottom line

Leners met een slechte kredietwaardigheid hebben verschillende opties om aan moeilijke financiële situaties te ontsnappen. Een gemeenschappelijke methode is om te zoeken naar een lening ontworpen om uw specifieke financiële behoeften te passen. Een medeondertekenaar kan ook helpen als die een solide kredietscore heeft. Leners kunnen echter ook gedekte leningen overwegen als ze onderpand hebben dat ze bereid zijn neer te leggen. Ongeacht de route die u neemt, winkelen met meerdere kredietverstrekkers om te zien wie biedt geweldige tarieven, zodat u uw lening passen in uw budget.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire