header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kosteneffectieve octrooiaanvraag & Portefeuillebeheer voor onzekere tijden

Oct 7, 2022 2:49 AM ET

REGISTER HERE: www.CognitionIP.com

Datum : donderdag 13 oktober 2022

Time : 10:00 am Pacific, 12:00pm Central, 1:00pm Eastern

Duur : 1 uur

In snelle innovatieve industrieën worden besluitvormers op het gebied van intellectueel eigendom geconfronteerd met de uitdaging om nieuwe octrooi-initiatieven in evenwicht te brengen met budgettaire overwegingen en kostenbesparingen, terwijl de belangrijkste concurrentievoordelen van het bedrijf behouden blijven.

Bij een goede planning zal de optimale balans worden weerspiegeld in de strategie voor intellectueel eigendom, van de keuze van de nieuwe technologieën die moeten worden geoctrooieerd tot het benutten van de octrooimiddelen in de bestaande portefeuille.

Neem deel aan dit gratis webinar van Today’s General Counsel om te leren hoe een vooruitstrevend IP-bedrijf een essentiële toolkit voor de onderneming maakt om de uitgaven te beheren en de waarde van de IP-portefeuille te maximaliseren.

Geavanceerde onderwerpen:

– Bewezen strategieën om de kosten van uw octrooiportefeuille te verlagen

– Het maximale uit uw IP-budget halen voor sterkere octrooi-activa

– Het informeren van IP-budgettering & uitgaven met analyse van het concurrerende octrooilandschap

– Beheer van intellectuele eigendom en periodieke evaluatie van IP-portefeuilles

– Overwegingen inzake externe adviseurs, alternatieve juridische dienstverleners en alternatieve vergoedingsregelingen – ALSP, AFA

– AI en Legal Tech inzetten voor operationele efficiëntie

Hosts
Aroon Karuna is partner en octrooigemachtigde bij Cognition IP.

Op basis van 15 jaar octrooi-ervaring ontwikkelt Aroon IP-strategieën en bouwt hij octrooiportefeuilles op voor techbedrijven in Artificial Intelligence – AI, Machine Learning – ML, Advanced Software, Internet of Things – IoT, Consumer Electronics, Content Delivery Networks – CDN, Healthcare, Fintech, Blockchain & Cryptography, Risk & Cyber Security, Medical Device, Computer Vision, Robotics. Autonome voertuigen – AV’s, onbemande luchtvaartuigen – UAV’s, Augmented Reality – AR, Virtual Reality – VR, en Mixed Reality – MR.

Aroon’s eerdere klanten waren onder andere Apple, Coinbase, en Salesforce. Voordat hij bij Cognition IP kwam, was Aroon octrooigemachtigde bij Schox en Weaver Austin Villeneuve & Sampson. Hij was ook adviseur intellectueel eigendom bij GE Healthcare en Wolfram Research.

Edward Steakley is Managing Partner en octrooigemachtigde bij Cognition IP.

Edward put uit 20 jaar ervaring op het gebied van intellectuele eigendom. Hij heeft gediend als Senior in house counsel voor twee Fortune 5 bedrijven – Apple en ConocoPhillips, Hoofd IP voor een startup, en als Senior Associate voor een bedrijf dat nu op de Global 20 ranglijst staat. Zijn cliënten zijn onder meer techbedrijven in Artificial Intelligence – AI, Machine Learning – ML, Advanced Software, Internet of Things – IoT, Consumer Electronics, Computer Vision, Microchip Design, Manufacturing, Medical Device, Computer Vision, Aerospace Aviation & Defense, Robotics, Autonomous Vehicles – AVs en Unmanned Aerial Vehicles – UAVs.

Edward heeft uitgebreide ervaring met het opbouwen van internationale patent- en handelsmerkportefeuilles, het creëren van IP-strategieën, M & A transacties en due diligence, inbound/outbound technologie- en softwarelicenties, open source gebruik, en met het implementeren van intern bedrijfsjuridisch beleid en procedures.

Cognition IP is een op technologie gebaseerd advocatenkantoor voor intellectueel eigendom in San Francisco met partners die enkele van de meest herkenbare bedrijven ter wereld hebben vertegenwoordigd in vele aspecten van de advisering over intellectueel eigendom, waaronder Apple, Hewlett Packard, Salesforce, Purdue, AstraZeneca en Texas Instruments.

Cognition IP ondersteunt beginnende bedrijven tot Fortune 500 bedrijven met on-demand, flat-fee IP-consultancy en de resultaten die verwacht worden van een topkantoor.

Today’s General Counsel Magazine is een bekroonde publicatie die zich richt op de informatiebehoeften van leden van juridische afdelingen, juridische operaties, de C-suite en risico- en compliance managers. Advocaten, consultants en juridische dienstverleners werken samen met de redactie van TGC aan artikelen over juridische ontwikkelingen en praktijken die van vitaal belang zijn voor zakelijke lezers.

Live en On-Demand Webinars omvatten onderwerpen als: AI, Blockchain, Budgettering Cost Control, The Business of Law, Compliance, Contract Management, Data Management, Document Review, E-Discovery, Ephemeral Evidence, GDPR, CCPA, Privacy Regulations, Information Governance, Investigations, Legal Holds, Legal Operations, M & A, Predictive Coding

Contactgegevens:

hello at cognition ip.com