header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor structurele siliconenbeglazing groeit met 7,6% tot 2030 | Trends en zakelijke kansen

Oct 7, 2022 5:59 AM ET

De wereldwijde silicone structurele beglazing markt zal naar verwachting groeien in de voorspelde periode met een CAGR van 7,6%. Beglazingstechniek betekent het gebruik van siliconenlijm samen met het glas. Hiervoor werden ook metalen en andere plaatmaterialen gebruikt. Dit type siliconenstructuurmateriaal werd gebruikt als afdichtingsmiddel voor de constructie. Het gebruik van siliconen structurele beglazing kwam veel voor in zowel industriële als commerciële gebouwen.

Het afdichtingsmiddel was een lijm die helpt bij het verdragen van de thermische stress en de windbelasting. De structurele beglazing heeft vele voordelen omdat ze geschikt zijn voor vele toepassingen in de bouw. Aangezien de vraag naar systemen in het gebouw groeide, leidde dit tot de groei van de markt. De toenemende invoering van de slimme stad was een cruciale drijfveer voor de markt. In veel landen ontwikkelen regeringen slimme steden die meer groeikansen creëren voor de markt van structurele beglazing.

Er zijn veel soorten beglazing zoals hellende beglazing, structurele beglazing, gevormde beglazing, enz. De geavanceerde beglazingssystemen worden in ontwikkelde regio’s veel toegepast. Aangezien Noord-Amerika een ontwikkelde regio was die een uitzonderlijke vraag naar structurering heeft. Deze factoren zullen tot een immense marktwaarde in de voorspellingsperiode leiden. China, India en Japan hebben de hoogste marktgroei in deze periode. De kapitaalinvesteringen in de markt stijgen als gevolg van de koolstofemissiekwesties in de hele wereld.

Download Report Sample With TOC: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5011

De belangrijkste spelers zullen naar verwachting de efficiënte en milieuvriendelijke productie van siliconen structurele beglazing verhogen. Zij plannen nieuwe overnames en overeenkomsten in deze periode. De wereldwijde markt voor structurele siliconenbeglazing zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een fenomenale groei vertonen als gevolg van de aanzienlijke groei in de bouwsector door de bevolkingsgroei en de daling van de rentetarieven die de huizenmarkt en de commerciële bouwmarkt in verschillende regio’s heeft gestimuleerd.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor structurele siliconenbeglazing is gesegmenteerd op basis van type, materiaal, eindgebruik en regio’s.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor structurele siliconenbeglazing onderverdeeld in vierzijdige structurele beglazing, tweezijdige structurele beglazing, hellende beglazing, getrapte beglazing, U-vormige beglazing, beglazing met totale zichtsystemen en overige.

Op basis van het materiaal is de wereldwijde markt voor structurele siliconenbeglazing onderverdeeld in glaspanelen, aluminium structuurkaders, siliconenkit en EPDM (Ethyleen Propyleen Diene Monomeer).

Op basis van eindgebruik is de wereldwijde markt voor siliconen structurele beglazing verdeeld in Commercieel, Openbaar en Residentieel.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5011

Regionale indeling

De wereldwijde markt voor siliconen structurele beglazing is verdeeld over de volgende regio’s – Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de wereld.

Industry News

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt van siliconen structurele beglazing zijn – Nippon Sheet Glass Co. Ltd (Japan), Asahi Glass Co., Ltd (Japan), PPG Industries, Inc. (VS), Arkema SA (Frankrijk), Saint Gobain S.A. (Frankrijk), Sika AG (Zwitserland), The DOW Chemical Company (VS), 3M Company (VS), YKK Corporation (Japan), Permasteelisa S.P.A (Italië), Central Glass Co., Ltd. (Tokio), Sisecam Group Co. (Tokio), Sisecam Group (Turkije), Schott AG (Duitsland), Xinyi Glass Holdings Limited (Hong Kong), Guardian Glass (VS).

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/silicone-structural-glazing-market-5011

Gelijkaardig rapport

Sandwich Panels Market Informatie: per type (glaswol, rotswol), toepassing (commerciële gebouwen, landbouwgebouwen) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Waterbehandelingssystemen (point of entry) Market Informatie per technologie (filtratie, omgekeerde osmose, waterontharder, distillatie, sedimentatie en andere) per toepassing (commercieel, industrieel en infrastructuur) en regio – Forecast to 2028

Escalatormarkt Informatie per type (parallel, multi-parallel, spiraaltype, kriskras en andere) en per toepassing (residentieel en commercieel) – Voorspelling tot 2030

Modulaire bouwmarkt Informatieverslag, per materiaal (beton, staal, kunststof, hout en andere), per constructie (permanent modulair en verplaatsbaar modulair), per product (muren, daken & vloer, kolommen & balken en andere), per toepassing (residentieel, commercieel, industrieel) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire