header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nation’s Only Student Run Ivy League Credit Union viert 35ste verjaardag

Oct 7, 2022 2:51 AM ET

Kredietunie heeft gezorgd voor onschatbare leerervaring voor meer dan 4.000 studenten en financiële diensten voor duizenden

(PHILADELPHIA, 6 oktober 2022) De enige door studenten geleide kredietvereniging in de Ivy League viert haar 35e verjaardag, wat een belangrijke mijlpaal betekent in het verstrekken van veilige, efficiënte en handige financiële diensten aan duizenden studenten van de Universiteit van Pennsylvania.

In 1987 opgericht door drie Wharton MBA-studenten, Kenneth Beck, Steven Feld en Robert Kaplan, heeft de Student Federal Credit Union at the University of Pennsylvania (UPSFCU), studenten een volledig functionele en federaal verzekerde kredietunie geboden. De studenten werden geïnspireerd om de kredietunie op te richten na het lezen van een artikel in de New York Times waarin de opkomst van door studenten gerunde instellingen werd besproken. De ervaring stelde de studenten in staat om een financiële instelling met meer dan $8 miljoen aan activa te beheren.

“Dankzij de steun van de Penn en Wharton administratie, faculteit, en personeel en ambtenaren van de credit union industrie, is de student credit union in staat geweest om een fenomenale leerervaring en geweldige bankdiensten te bieden aan duizenden studenten,” zei Beck, CEO van CEO Connection.

Beck vervolgde: “Toen we de kredietunie begonnen, creëerden we een unieke onderwijskans om wat we in de klas leerden toe te passen op het beheren van een echte financiële instelling terwijl we studeerden. We beseften niet welke impact het zou hebben op zoveel levens en op de universiteit als geheel. Het is ons een genoegen om deze opmerkelijke studenten en de verbluffende prestaties die aan de Universiteit van Pennsylvania kunnen plaatsvinden, te erkennen.”

Leden van de raad van bestuur van de kredietunie, UPenn-trustees, faculteit, bestuurders en de CrossState Credit Union Association zullen samen met federale, staats- en lokale overheidsfunctionarissen, vertegenwoordigers van de National Credit Union Administration (NCUA) en lokale bedrijfsleiders de oprichting van de University of Pennsylvania Student Federal Credit Union vieren op International Credit Union Day, 20th oktober in de Inn at Penn in Philadelphia.

Beck legde uit dat de kredietvereniging vlakbij de Inn at Penn is gevestigd, maar zal verhuizen. “De school is de afgelopen jaren zo behulpzaam geweest,” zei Beck. “We hopen dat ze weer ruimte kunnen vinden voor de kredietvereniging in Houston Hall – waar het begon – of ergens op Locust Walk waar het nog toegankelijker zal zijn voor alle studentenrekeninghouders en vrijwilligers die het bedient.”

De non-profit UPSFCU biedt studenten een volledig scala aan diensten, met veel van haar werk gericht op het helpen van internationale en eerste generatie studenten met een laag inkomen (FGLI) bij het navigeren door een banksysteem dat vaak vreemd aanvoelt.

Omdat persoonlijke financiën over het algemeen niet op school worden onderwezen, bevordert de kredietunie financiële geletterdheid voor haar klasgenoten, zei Yomi Abdi, Wharton sophomore en lid van de grootboekcommissie bij de kredietunie.

“Financieel welzijn is een cruciaal onderdeel van de missie van de SFCU,” zei ze. “We zijn een partnerschap aangegaan met Zogo, een app die studenten betaalt om educatieve modules over persoonlijke financiën te voltooien. Een van onze meest populaire producten, de credit builder, is gecentreerd rond het leren van studenten het belang van hun credit score.”

Michelle Xu, Wharton senior en CEO van UPSFCU, voegde eraan toe: “Onze toewijding aan ledentevredenheid zal ervoor zorgen dat studenten probleemloos kwaliteitsbankieren ontvangen tegen lage kosten. We streven ernaar om bankieren tot een plezier te maken en kijken ernaar uit om alle Penn-studenten van dienst te zijn gedurende hun tijd aan de universiteit en daarna.”

Voor media-interviews met Beck, neem contact op met Neil Foote, media relations, Ascendant Group Branding, [email protected], 214.448.3765.

 

Over de Student Federal Credit Union van de Universiteit van Pennsylvania

De Student Federal Credit Union van de Universiteit van Pennsylvania is een onafhankelijk opererende financiële instelling, en geen onderdeel van de Universiteit van Pennsylvania. Deposito’s zijn federaal verzekerd tot ten minste $250.000 per individuele deposant door het National Credit Union Share Insurance Fund (NCUSIF).

 

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations

Tags:   United States, Wire