header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stedelijke luchtmobiliteitsmarkt innovatie met nieuwste technologietrend in de luchtvaartindustrie door omvang, aandeel, groei -2030

Oct 7, 2022 2:06 AM ET

Marktoverzicht

De stedelijke markt voor luchtmobiliteit zal een waarde van 9,23 miljard dollar en een CAGR van 17 etussen 2020-2030 behalen.

Het wegverkeer neemt toe, vooral tijdens bepaalde piekuren, door de stijging van het aantal personenvoertuigen op de weg. Hierdoor is de reistijd van forensen over de weg sterk toegenomen. De huidige wegeninfrastructuur van de meeste landen is ontoereikend om het verkeer tijdens de spitsuren te verwerken zonder de pendelaars in de rij te laten staan.

Niet alleen vormt dit een uitdaging voor de regeringen, maar het is ook tijdverlies voor de burgers. Bovendien neemt het aantal passagiersvoertuigen op de weg toe, wat bijdraagt tot aanzienlijke milieuvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen. Overheden en technologiebedrijven beginnen UAM te zien als een haalbare oplossing voor passagiers- en ander vrachtvervoer, omdat verkeersopstoppingen en mobiliteit op de stedelijke wegen een aanzienlijke belemmering vormen.

Er is een grote tijdsbesparing omdat de UAM een betrouwbaar en effectief luchtvervoersysteem is dat passagiers vervoert met luchttaxi’s boven stedelijke gebieden. De belangrijkste problemen die moeten worden overwonnen in alle landen die stedelijke luchtmobiliteit invoeren zijn politiek, economisch, sociaal, technologisch en juridisch. De operaties van de UAM worden economisch geschaald voor operaties met een grote vraag en lage vaste kosten. Regeringen, bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen hebben aanzienlijk geïnvesteerd. Het primaire doel van stedelijke luchtmobiliteit is het vergemakkelijken van intracity reizen, zodat bestaande stedelijke mobiliteitsoplossingen minder belast worden.

Vraag GRATIS SAMPLE COPY van dit onderzoek ; https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7685

Marktsegmentatie

De Urban Air Mobility Market is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De Urban Air Mobility markt is gesegmenteerd in quadcopters, multicopters, tilt wingers, fixed wing en hybride constructies op basis van architectuur. Gedurende de prognoseperiode zal het quadcopter segment naar verwachting het grootste marktsegment voor stedelijke luchtmobiliteit vormen. Quadcopters die overal kunnen opstijgen en landen zullen het beste zijn om passagiers te vervoeren. Deze quadcopters zullen waarschijnlijk elektrisch of hybride-elektrisch zijn.

De stedelijke luchtmobiliteitsmarkt is verdeeld in interstedelijke en intrastedelijke segmenten op basis van bereik. Vanwege de mogelijkheid van korteafstandsvluchten tussen steden die een aanzienlijk aantal passagiers vervoeren, wordt verwacht dat de interstedelijke sector tijdens de geprojecteerde periode het grootst zal worden.

Regionale analyse

De grootste markt voor stedelijke luchtmobiliteit wereldwijd zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting in Noord-Amerika blijven, waar deze ook het snelst zal groeien. Om de problemen in verband met het onderbrengen van op afstand bestuurde vliegtuigen te identificeren en op te lossen, werkt de NASA effectief samen met het bedrijfsleven, de academische wereld en de Federal Aviation Administration in de VS. NASA verwacht tegen 2020 een UAM-ecosysteemuitdaging te houden waarbij deelnemers op systeemniveau integratie- en veiligheidsscenario’s moeten uitvoeren in een geschikte omgeving.

Vraag een aanpassing van het rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7685

Europa zal naar verwachting de komende jaren ook aanzienlijke groeikansen bieden aan de deelnemers in de industrie. Marktbedrijven proberen Europese steden en regio’s en een breed ecosysteem van belanghebbenden te organiseren om real-world mobiliteitsdemonstratieprojecten te ondernemen.

Recente ontwikkelingen

Elroy Air, een bedrijf dat autonome hybride-elektrische vliegtuigen wil gebruiken om goederen te vervoeren, toonde in januari 2022 het pre-productiemodel van zijn Chaparral-vliegtuig. De Chaparral is een verticaal opstijgend en landend luchttransportplatform van Elroy Air. Met zijn hybride-elektrische aandrijflijn en rechtlijnige, redundante lift- en voorwaarts gerichte motoren kan de eerste versie van de Chaparral 300-500 pond vracht vervoeren over een afstand van 300 mijl. Het vliegtuig is bedoeld voor “middle-mile” logistiek, zoals het vervoer van goederen tussen distributiecentra, luchthavens en centra, of van centra naar parkeerplaatsen voor overdracht aan last-mile truckers.

Om meer te weten over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/urban-air-mobility-market-7685

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire