header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steigermarkt 2022 Belangrijke concurrenten, regionale segmenten, strategieën en prognose 2030

Oct 7, 2022 6:07 AM ET

De marktomvang van de Steigermarkt zal naar verwachting 44.523,80 miljoen dollar bedragen tegen het einde van het jaar 2030. Tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030 zal de steigermarkt naar verwachting groeien met een CAGR of Compound Annual Growth Rate van 5,90 volgens deskundige analisten. Steigers verwijzen naar een stap in het bouwproces dat het maken van een tijdelijke structuur vereist om de constructie te ondersteunen. Het wordt gemaakt met stokken van hout en andere materialen die niet zullen worden gebruikt in de eigenlijke constructie wanneer die is voltooid. Het steigerproces vereist veel arbeid en machines. Het vergemakkelijkt het bouwproces door een tijdelijke voorziening te bieden die het comfort bij de verdere bouw en de werkzaamheden voor het schoonmaken en repareren van de constructie vergemakkelijkt. Materialen die vaak in steigers worden gebruikt zijn aluminium, staal en andere materialen die bekend staan als duurzaam en sterk om het bouwproces te ondersteunen. De groei van de steigermarkt kan worden toegeschreven aan de toegenomen bouwactiviteiten overal ter wereld als gevolg van de toenemende wereldbevolking. De markt kende wel een dip door de nadelige gevolgen van de covid 19 pandemie. In de jaren van de geprojecteerde periode zal de steigermarkt naar verwachting echter een positieve en zeer lucratieve groei kennen als gevolg van vele factoren. Een andere factor die bijdraagt aan de groei van de steigermarkt is de toename van het aantal mensen met een besteedbaar inkomen, vooral in ontwikkelingslanden.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4900

Marktsegmentatie

De markt voor Steigers kan op drie bases worden gesegmenteerd. Dit zijn segmenten naar toepassing, materiaal en type.

  • Op grond van de toepassing zijn de segmenten tijdelijk podium, elektrisch onderhoud, bouwindustrie en andere.
  • Op grond van de materialen zijn de segmenten hout, aluminium, staal en andere. Op deze gronden zal het segment van staal als materiaal voor steigers naar verwachting de verdeling van het marktaandeel in de geprojecteerde periode domineren.
  • Op grond van het type zijn de segmenten rolsteigers, hangsteigers en ondersteunde steigers. Van deze segmenten heeft het segment voor rolsteigers eerder de verdeling van het marktaandeel gedomineerd en zal dit naar verwachting blijven doen vanwege de hoge CAGR.

Download Report Sample Copy : https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4900

Regionale indeling

Op basis van regio’s zijn de segmenten Europa, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Azië-Pacific. Asia Pacific heeft eerder het marktaandeel geleid en zal naar verwachting de steigermarkt blijven domineren in de verwachte periode van 2022 tot 2030. De groei in de markt van Asia Pacific of APAC kan worden toegeschreven aan de toename van het besteedbaar inkomen van de mensen die in de landen van deze regio wonen. Dit heeft de levensstandaard verhoogd. Ook herbergt deze regio een grote bevolking van de wereld, wat ook een belangrijke bijdragende factor is.

Industry News

Er zijn veel belangrijke spelers in de steigerindustrie. Deze omvatten PERI GmbH, Safway Group Holding LLC, Waco Kwikform Limited, KHK Scaffolding & Formwork LLC, Step up Scaffold, Wilhelm Layher Holding GmbH, Altar Group LLC en ADTO Industrial Group Co.Ltd.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/scaffolding-market-4900

Gelijkaardig rapport

Manhole Covers Market Informatie per type (Metal cap, Regenerated resin, High strength steel fiber cement concrete, and others) per toepassing (Municipal, Airport & ports and Others) en regio – Forecast to 2030

Gypsum Board Market Informatie per type (Regular Gypsum Board en Type X Gypsum Board), per toepassing (residentieel, institutioneel, commercieel en anderen) en per product (gipswandplaat en gipsplafondplaat) – Forecast to 2030

Stone Paper Market Informatie per gebruikt materiaal (calciumcarbonaat, polyethyleen met hoge dichtheid en andere), per toepassing (etikettenpapier, verpakkingspapier, zelfklevend papier en andere) en per regio – Voorspelling tot 2030

Barrière-systemen-markt Informatie per materiaal (metaal, kunststof, beton en andere), per type (vangrails, paaltjes, balkenbarrières en andere), per functie (actief en passief), per toepassing (spoorwegen, wegen, woningen en andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire